Ochelari Lacoste

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Lacoste

Printre brandurile de modă cunoscute din lume, trebuie menționat fără îndoială marca Lacoste, care are un logo caracteristic în formă de crocodil. Lacoste, însă, nu este doar o companie care produce și proiectează haine, ci și o marcă de ochelari de vedere și ochelari de soare.

Lacoste - Descrierea companiei

Compania Lacoste a fost fondată în 1933 de René Lacoste și André Gillier. Cofondator al brandului de modă Lacoste, René Lacoste a fost un jucător de tenis francez care a obținut un mare succes în competițiile de Grand Slam și Cupa Davis în anii 1920. După ce și-a încheiat cariera sportivă, René Lacoste a decis să creeze și să producă tricoul de tenis perfect. De atunci, compania și-a construit treptat o întreagă filozofie a vieții clienților, bazată pe valorile cunoscute din tenis și sport în general.

De unde a venit ideea unui logo în formă de crocodil? Vine din faptul că René Lacoste a fost numit "Aligator" de presa americană în 1927. Acest lucru s-a întâmplat după ce a făcut un pariu cu căpitanul echipei franceze de Cupa Davis pentru o valiză din piele de aligator. Lacoste a câștigat meciul, a câștigat pariul și valiza și a fost numit Aligator. Această poreclă i-a fost atribuită lui René datorită înverșunității și voinței sale de a lupta pe teren pentru a câștiga. Așa poate fi descrisă pe scurt legenda creării logo-ului Lacoste. În cadrul activității sale, Lacoste a vândut tricouri pentru jucători de tenis, jucători de golf și marinari. Ulterior, logo-ul Lacoste a fost plasat pe diverse accesorii vestimentare și chiar pe încălțăminte. Astăzi, Lacoste, așa cum am menționat deja, proiectează și ochelari medicali și de soare.

Lacoste - Atributele companiei

De zeci de ani, Lacoste a fost ghidat de promovarea păcii și a neagresiunii în activitățile sale. Principiile fair-play-ului sunt foarte aproape de ea.

Caracteristicile care descriu cel mai bine produsele Lacoste, inclusiv ochelarii de soare Lacoste și ochelarii de vedere Lacoste, sunt confortul și calitatea. Reputația mărcii Lacoste s-a construit pe ei. Toate produsele sale sunt unice și originale. Stilul Lacoste este o combinație de design clasic, sportiv cu tendințele modei moderne. Ochelarii Lacoste sunt eleganti si atemporali. Au un aspect unic și pot fi descrise ca fiind de bun gust și funcționale.