Ochelari Max&Joe

Nu se pot gasi produse care sa coincida cu selectia.
Nu ai gasit ceea ce cauti? contactati-ne
Administratorul datelor furnizate de dumneavoastră este KODANO.RO SRL cu sediul social în Oradea, România. Informații complete despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi - faceți clic aici.

Ochelari de vedere Max&Joe

Cauți ochelari cu un design clasic care să se potrivească literalmente în fiecare ținută și în fiecare situație de viață? Faceți cunoștință cu ochelarii Max&Joe - în culori discrete, închise și forme clasice, potriviți atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Acestea sunt rame destul de masive care se potrivesc perfect feței și o fac să arate expresiv. Se potrivesc cu orice culoare a pielii, a ochilor și a părului, iar în funcție de forma exactă pe care o alegeți - pentru că sunt mai multe dintre ele în oferta Max&Joe - veți putea asorta ramele oricărei fețe: rotunde, ovale, pătrate, dreptunghiulare și în formă de inimă. Fabricate din plastic ușor și durabil, ele răspund așteptărilor majorității utilizatorilor și, dacă sunt folosite corespunzător, durează ani de zile. Mai mult, nu îmbătrânesc; în fiecare an se încadrează în moda existentă - acest lucru se datorează designului lor atemporal.

Ochelarii Max&Joe nu șochează. Acestea sunt cadre care se armonizează cu întreaga imagine și nu ies în evidență deasupra acesteia. Prin urmare, dacă preferi accesoriile delicate și nu simți nevoia să ieși în evidență, sau poate dimpotrivă – vrei să arăți îngrijit, dar modest, ochelarii Max&Joe sunt pentru tine!

Ochelari Max&Joe în culori vii și forme neevidente

Creatorii brandului Max&Joe vor să ofere rame frumoase și persoanelor care văd ochelarii ca pe un accesoriu independent, expresiv. De aceea au creat și modele în culori vii și forme mai puțin evidente. Acestea includ nu numai rame negre, ci și cele verzi , o combinație de maro și bej, roz pudrat și galben. Cu toate acestea, acestea nu sunt întotdeauna cadre cu o singură culoare. Ele combină adesea mai multe culori într-un model ombre sau zebră.

Din punct de vedere al formei, ramele clasice, dreptunghiulare, domină catalogul Max&Joe. Totuși, creatorii au rezervat spațiu și pentru "ochi de pisică", rame de aviator, rotunde și geometrice, inclusiv cele cu margini ascuțite, care pot fi folosite atât de femei, cât și de bărbați. Unele modele au chiar și o punte masivă în partea superioară - totuși, acestea, datorită dimensiunilor lor mari, sunt dedicate în principal bărbaților.

Preturi atractive, selectie mare si livrare rapida

În magazinul nostru ți-am pregătit o selecție mare de ochelari de prescripție Max&Joe la prețuri atractive, care devin și mai atractive datorită promoțiilor dese. Cu astfel de rame de bun gust - intretinute intr-un stil clasic, atemporal - vei arata mereu bine si in acelasi timp vei vedea clar, datorita corectiei folosite, adaptata nevoilor vederii tale. Doar aici vei găsi atât de multe modele unice de ochelari Max&Joe.