Ochelari Max Mara

Vizualizare ca Grila Lista

18 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

18 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere Max Mara

Brandul Max Mara este cunoscut în primul rând pentru hainele elegante pentru femei. De asemenea, compania proiectează și creează ochelari, care permit corectarea eficientă a vederii, îmbunătățind în același timp aspectul. Ochelarii Max Mara sunt un design italian - elegant, dar casual și atemporal, în care arăți bine indiferent de ocazie și ora zilei sau anului.

O gamă extinsă și diversă de ochelari Max Mara

Special pentru tine, am adunat toți ochelarii Max Mara într-un singur loc - astfel încât să poți răsfoi comod printre ei și să găsești perechea la care visezi. Este suficientă doar o răsfoire rapidă pentru a observa că există o mulțime de modele și sunt foarte diverse. Bogăția include fiecare element de design: de la forma și grosimea ramelor, prin culoarea și dimensiunea acestora, până la materialul folosit.

Astfel, printre ochelarii Max Mara veți găsi ochelari rotunzi, ovali și dreptunghiulari, precum și ochelarii mereu la modă "ochi de pisică", precum și modele non-standard care depășesc cele menționate. Diversitatea se aplică și culorilor - sunt atât de multe încât este imposibil să le enumerați, așa că vă încurajăm să utilizați filtrarea. Un lucru este sigur - fiecare își va găsi acolo culoarea preferată. În ceea ce privește materialul, Max Mara alege atât plasticul, cât și metalul. Care alege? Depinde de nevoile și așteptările tale. Pe scurt, ochelarii de plastic sunt mai ușori și disponibili într-o varietate mai mare de estetică și adesea mai voluminoase și mai groase. Ochelarii din metal sunt mai subțiri și deci mai delicati, dar în același timp puțin mai vizibili pe nas și mai durabili; au și degete confortabile.

Max Mara - un stil care nu se estompează cu timpul

Dacă prețuiești mărcile cu mulți ani de istorie și tradiție, cele ale căror produse transmit stil și valori unice, ochelarii Max Mara ar trebui să te atragă și mai mult. Este un brand foarte feminin - încă de la început a susținut talentele femeilor și a promovat frumusețea feminină, oferind femeilor haine și accesorii cu care se pot simți încrezătoare.

Max Mara a fost creat în anii 1950 ca o idee de femeie - visul lui Achillie Maramotti, care a dorit să îmbine stilul italian cu cel francez și cel american, oferind ceva unic pe care lumea nu a mai văzut până acum. În ochelarii Max Mara îl puteți vedea - în această delicatețe și rafinament acoperind fiecare detaliu; într-o varietate de culori și forme, pentru că fiecare femeie are propriul gust și preferințe unice și poate dori să fie elegantă și casual în același timp.