Ochelari MIU MIU

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 25

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 25

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare MIU MIU

Este timpul să cumperi noi ochelari și să găsim noi rame? Dacă prețuiești minimalismul și o combinație echilibrată de mărime, formă, greutate și culoare în estetică, asigură-te că acorzi atenție ochelarilor Miu Miu. Acesta este un brand italian cu peste 25 de ani de tradiție, creat de designerul de modă renumit și respectat din Milano, Miuccia Prada. Numele „„Miu Miu”” reflectă parțial prin ce se caracterizează acest brand în ceea ce privește ochelarii - delicatețea feminină. Totusi, in magazinul nostru vei gasi si modele unisex, potrivite si pentru barbati.

Descrierea Companiei

Miu Miu a fost înființată în 1992. Prada și-a deschis primul magazin în Milano, dar s-a dovedit a fi un așa succes, încât doar trei ani mai târziu designerul și-a prezentat prima colecție la New York, la Săptămâna Modei. Miu Miu nu este orice brand. Acest lucru poate fi dovedit de faptul că Kate Moss însăși a participat la această prezentare de modă, iar prima celebritate care a făcut reclamă pentru Miu Miu a fost Drew Barrymore, cunoscut, printre altele, din „„Charlie’s Angels””. De-a lungul anilor, Miu Miu a câștigat recunoașterea altor vedete și, mai ales, a oamenilor care pur și simplu caută ochelari buni, perfecți din punct de vedere estetic.

O gamă extinsă și diversă de ochelari Miu Miu

Ochelarii Miu Miu, deși minimalisti și clasici, diferă în funcție de modelul specific. La Kodano.pl ți-am pregătit atât rame ovale, cât și dreptunghiulare, precum și „„ochi de pisică” atemporale. În ceea ce privește culorile ramelor, acestea se încadrează în categoria modestă: negru, gri, bej, dar și roz delicat și auriu. Datorită acestui fapt, ochelarii Miu Miu se potrivesc nu numai în stilul de zi cu zi; Le poți purta cu încredere chiar și la cea mai oficială ocazie, fiind sigură că vei arăta elegant și potrivit.

Utilizatorii de ochelari sunt împărțiți în susținători ai ramelor din metal și plastic, iar în catalogul de ochelari Miu Miu le vei găsi pe amândouă. Ramele sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni: lățime și înălțime, așa că dacă un model vă atrage atenția, cu siguranță îl vom potrivi cu caracteristicile dumneavoastră individuale. Și pentru că vorbim de ochelarii de vedre Miu Miu, trebuie să știți că îi putem echipa cu lentile adaptate oricărui defect de vedere, de la miopie și hipermetropie până la astigmatism.

Miu Miu - aspect și confort de neegalat

Ochelarii Miu Miu sunt un produs de marcă de înaltă calitate - de aici și prețul. Merită să priviți acest tip de ochelari ca pe o investiție de cel puțin câțiva ani cu ochelari buni, rezistenți la deteriorare și care arată grozav indiferent de schimbarea modei. Sunt confectionate din materiale atent selectionate si cu atentie chiar si la cele mai mici detalii, asa ca nu exista nicio cale sa isi piarda calitatea si efectul in timp.

Am adunat toți ochelarii Miu Miu într-un singur loc pentru dvs. - pentru a vă face cât mai convenabil să vă familiarizați cu această ofertă extinsă. Simțiți-vă liber să utilizați filtrele disponibile în partea stângă a ecranului, selectând categoriile care vă interesează cel mai mult - acest lucru va accelera semnificativ procesul de cumpărare. Prețuri atractive și livrare rapidă și sigură - vă garantăm. Și dacă preferați să cumpărați ochelari în mod tradițional, într-un salon staționar, vă rugăm să vizitați una dintre filialele noastre.