Ochelari Nike

Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Nike

Direct de la gigantul sport, pentru toți oamenii care caută ochelari comozi și stilați. Nike oferă o gamă de rame funcționale și la modă pentru prescripție și ochelari de soare, printre care fiecare va găsi ceva pentru ei înșiși! Perfect nu numai pentru recreere și antrenament activ, ci și pentru o plimbare prin oraș, o petrecere și multe alte ocazii. Produsele disponibile sunt dominate de variantele clasice: forme atemporale și culori universale care se vor potrivi perfect stilului existent și oricărei situații. Datorită atenției deosebite la detalii, a design-urilor excelente din punct de vedere tehnic și a utilizării materialelor dovedite, ochelarii Nike sunt atât ușori, cât și durabili; ele răspund nevoilor utilizatorului modern, impuse de viața plină de activități variate.

Despre brandul Nike în câteva cuvinte

Deși Nike este unul dintre acele mărci care nu are nevoie de prezentare, merită să amintim câteva dintre cele mai importante fapte din istoria sa și trăsăturile caracteristice ale produselor pe care le oferă. Pentru că îți permite să înțelegi mai bine valoarea pe care ochelarii Nike o aduc și în viața de zi cu zi. Brandul se poate lăuda cu o istorie lungă, de peste 50 de ani. A fost creat în anii 1970. De la bun început, a fost strâns asociată cu moda sportivă. Încă din primii ani, creatorii s-au concentrat pe cea mai înaltă calitate a produselor pe care le oferă - astfel încât să-și îndeplinească rolul în situații dificile, dinamice. Ei rafinează designul până la cel mai mic detaliu și folosesc materiale ușoare, dar durabile. În același timp, pun un accent puternic pe designul atractiv și original, datorită căruia hainele și accesoriile Nike pot fi purtate și înainte și după antrenament - cu un sentiment de stil bun și încredere în sine. Și asta este ceea ce caracterizează ochelarii Nike!

Oricine poate folosi ochelarii Nike

Atât protecția solară, cât și vederea clară sunt necesare pentru toată lumea, indiferent de sex și vârstă. După asta se pare că se ghidează brandul, deoarece oferă ochelari de damă, bărbați, unisex și pentru copii. Și, deși toate au trăsături repetabile, caracteristice, sunt diferite unele de altele.

  • Ochelarii de damă Nike au decorațiuni suplimentare și vin în principal în forme raționalizate.
  • Ochelarii pentru bărbați Nike sunt clasici la maxim: o combinație de negru, gri, bleumarin cu o ramă dreptunghiulară sau ochelari de aviator atemporale.
  • La randul lor, ochelarii pentru copii Nike sunt produse cu dimensiuni mai mici si temple colorate care atrag atentia celor mai mici si ii incurajeaza sa ii poarte.
  • În plus, marca oferă o categorie extinsă de rame unisex - potrivite pentru toată lumea.

O gamă largă de ochelari de soare și de prescripție Nike

În magazinul Optilen.ro veți găsi mulți ochelari Nike unici. Oferta noastra include rame in diverse culori si forme, desi predomina variantele clasice, universale. Modelele rotunde, ovale și dreptunghiulare sunt principalele, urmate de ochelari de aviator și ușor pisici în număr ceva mai mic. Culorile sunt dominate de culori discrete, inchise, discrete: negru, gri, maro si altele. O mențiune specială merită ochelarii de prescripție Nike cu rama transparentă – foarte la modă în acest sezon și perfecti pentru toate persoanele care caută o ramă delicată, dar originală. Unele produse au decorațiuni suplimentare. Ochelarii cu așa-numitul imprimeu leopard au fost creați în primul rând pentru femei. La rândul lor, ochelarii de aviator cu punte sunt aleși cu drag de bărbați.

Vedere clară și protecție eficientă a ochilor împotriva soarelui

Cu toate acestea, trebuie amintit că designul - deși foarte important - nu este cel mai important lucru. Ceea ce contează cel mai mult este că ochelarii de prescripție Nike vă permit să vă corectați defectul de vedere, iar ochelarii de soare vă ajută să vă protejați ochii împotriva radiațiilor solare periculoase. Prima functie este indeplinita de lentilele cu puteri optice, iar protectia solara este asigurata de filtre UV de inalta calitate prezente in lentile. Cu ei, starea la soare devine mai confortabilă; dispare problema orbirii si strabirii excesive. Folosirea regulată a ochelarilor de soare este cea mai bună protecție împotriva bolilor oculare cauzate de expunerea excesivă la lumina UV. De asemenea, ajută la menținerea pielii delicate din jurul ochilor în stare bună pentru mai mult timp.

Ochelari Nike în magazinul Optilen.ro

In aceasta categorie vei gasi toti ochelarii Nike pe care ii oferim in magazinul nostru. Utilizați filtrarea disponibilă pentru a găsi exact cadrele de care aveți nevoie și mai rapid. Oferim doar ochelari originali Nike, de care poți fi complet sigur de calitatea lor înaltă. Datorită prețurilor atractive, adesea incluse în promoții suplimentare, achiziționarea ochelarilor de marcă este la îndemâna portofelului tău.

Vezi ochelarii Nike individuali:

  • Ochelari de vedere Nike
  • Ochelari de soare Nike