Ochelari Oakley

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 54

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 54

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Oakley®

Există un oraș în statul american California numit Oakley. Numele mărcii de ochelari de soare și ochelari de vedere foarte populari și de renume mondial vine de la el.

Descrierea Companiei

Oakley® a fost fondată în 1975 de Jim Jannard. A fost un om de știință și un inventator nebun care credea în viziunile sale futuriste. Compania Oakley® a fost construită pe bazele ideilor inovatoare ale fondatorului său. Jim Jannard credea că lumea poate fi mai bună și poate servi oamenilor, la fel ca orice lucru. Acesta este ceea ce a fost ghidat, printre altele. în producția de ochelari Oakley.

Astăzi, Oakley® deține o poziție de lider pe piața tehnologiei optice. Compania produce și distribuie ochelari de vedere de înaltă calitate, adică ochelari de prescripție și ochelari de soare.

Compania are sediul în California de Sud, dar oferă produsele sale consumatorilor din peste 100 de țări diferite. Compania are peste 5.785 de brevete diferite la nivel mondial.

Produsele companiei

Oakley® produce, printre altele, ochelari de soare, ochelari de vedere și rame de ochelari Oakley.

În domeniul ochelarilor de soare, marca Oakley este lider incontestabil. Ea dezvoltă tehnologia sportivă și definește în mare măsură piața stilului de viață pentru ochelari de soare. Acești ochelari oferă o calitate înaltă a imaginii și elimină problemele cunoscute de la lentilele obișnuite, inclusiv refracția luminii și erorile optice. Ochelarii de soare Oakley vă protejează în mod eficient ochii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor solare și sunt foarte avansați din punct de vedere tehnologic. Producătorul le-a făcut foarte rezistente la orice deteriorări mecanice.

Ochelarii de vedere sunt o linie Oakley destinată unui grup selectat de utilizatori care necesită corectarea vederii. Ochelarii de prescripție Oakley sunt recunoscuți drept unele dintre cele mai bune optice de prescripție disponibile.

Atributele companiei

Este sigur să spunem că Oakley® este o combinație între cea mai recentă tehnologie globală, design futurist, stil, potrivire și o multitudine de funcții. Ochelarii produși de acest brand sunt un produs în care fizica și arta se întâlnesc într-un singur loc. Este o corelație a artei cu tehnica pură. Această combinație a produs cele mai bune rezultate posibile care sunt folosite de milioane de oameni din întreaga lume.

Producția de ochelari Oakley folosește optică HD, oferind cea mai bună vizibilitate. Compania folosește și tehnologia de fixare în trei puncte, adică tehnologia Three-Point-Fit, datorită căreia ochelarii ating fața utilizatorului doar în trei puncte. Sunt convenabile de utilizat și, de fapt, puteți uita complet de ele în timp ce le folosiți. Tehnologia Three-Point-Fit oferă un confort sporit atunci când duceți un stil de viață activ sau practicați sport. Design-urile contemporane ale ochelarilor Oakley® au un caracter modern și valori estetice ridicate.

Oakley este percepută pe piață ca un brand de sport și un brand în concordanță cu stilul de viață al oamenilor activi. Este o combinație de artă și știință care respinge limitările ideilor convenționale. Compania este identificată drept unul dintre cele mai dezirabile mărci în domeniul tehnologiei de performanță și al modei.

Vezi ochelari individuali Oakley:

  • Ochelari de vedere Oakley
  • Ochelari de soare Oakley