Ochelari Porsche Design

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Porsche Design

Nu știai că Porsche - un brand cunoscut în primul rând din industria auto - creează ochelari? Porsche are multe nume! Și în acest caz este clar vizibil. Nu doar că oferă accesorii de modă pe lângă mașinile de lux, dar grupul de ochelari Porsche Design include atât ochelari de soare, cât și ochelari de prescripție. Aceasta înseamnă că aici veți găsi nu numai rame pentru vremea de vară, ci și pentru uz zilnic - atunci când vă corectați defectul de vedere!

Cum este posibil ca Porsche să creeze nu numai mașini, ci și ochelari?

Marca de mașini Porsche s-a născut în 1931, dar marca de lifestyle - în 1972. Încă de la început, oferta sa s-a adresat persoanelor care caută accesorii exclusive. A fost fondată de Ferdinand Alexander Porsche. Acest inginer german avea în mod clar o pasiune pentru designul larg înțeles - nu numai tehnic, ci și modă. El a inițiat mișcarea, conform căreia compania a introdus ulterior pe piață, printre altele, ceasuri unice, valize, serviete și ochelari.

Au devenit celebri în 1978 cu designul spectaculoșilor ochelari de soare Porsche Design. Era modelul P9479 cu mecanism de înlocuire a lentilelor. Absolut unic și transformând întreaga industrie optică. A permis atât parametrii ochelarilor să fie și mai bine ajustați la nevoile curente ale utilizatorului, cât și o schimbare radicală a aspectului acestora fără a cumpăra o nouă ramă. Astăzi, o astfel de inovație poate să nu genereze efectul „”wow””, dar amintiți-vă că a avut loc acum peste cincizeci de ani! Nu este de mirare că modelul menționat de ochelari Porsche Design a devenit unul dintre cei mai des purtati în întreaga lume.

Caracteristicile ochelarilor Porsche Design

Indiferent dacă alegeți ochelari de prescripție Porsche Design sau ochelari de soare, veți observa imediat calitatea înaltă a manoperei lor. Acest lucru este vizibil în ușurința și durabilitatea cadrului și atenția la cele mai mici detalii. Sunt puțini producători care folosesc titanul nobil în ochelari la fel de dornic ca Porsche Design. Este un material cu proprietăți unice, perfect pentru produse optice - în primul rând ușor, rezistent la deteriorare și coroziune și hipoalergenic.

Când vine vorba de stil, ochelarii Porsche Design sunt sinonimi cu eleganța exprimată într-o formă simplă, dar originală. Domină formele clasice: ovale, aviator și dreptunghiulare, precum și culorile naturale, temperate. Grupul de ochelari de prescripție Porsche Design este dominat de ramele tradiționale cu șnur, a căror unicitate este vizibilă, printre altele, cu temple colorate și o frumoasă față aurie. Unul dintre cei mai originali ochelari sunt ochelarii fără ramă Porsche Design. Sunt disponibili și ochelari cunoscuți cu cadru complet, fără părți mobile.

Vedeti clar și protejați-vă ochii de soare cu ochelarii Porsche

Desigur, ochelarii Porsche Design garantează o vedere clară (în cazul ramelor cu lentile de vedere) și protecția ochilor de radiațiile solare nocive (în cazul ochelarilor de soare). Și deși designul este foarte important, aceste funcții sunt primordiale în toti ochelarii disponibili pe piață. Merită să vă amintiți acest lucru și să folosiți ochelari în mod regulat - de dragul sănătății și confortului dumneavoastră.

Doar ochelari originali Porsche Design

În magazinul Optilen.ro ți-am pregătit doar ochelari originali, marca Porsche Design, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Vedete precum Al Pacino, Jennifer Lopez și David Beckham au folosit ramele acestui producător. Acum o poți face și tu, împlinindu-ți visul de a avea ochelari stilați, de top.