Ochelari Ralph Lauren

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 194

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 194

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și de soare Ralph Lauren

Cel mai faimos și respectat designer american? Probabil Ralph Lauren, cunoscut nu numai pentru crearea de haine pentru femei și bărbați, ci și accesorii, inclusiv ochelari - ochelari de vedere și de soare. Acestea răspund așteptărilor și nevoilor celor mai pretențioși utilizatori care caută stil, durabilitate și eficacitate într-unul. Ochelarii Ralph Lauren sunt unici. Acum le poți cunoaște răsfoind zeci de modele diferite, de la clasic la modern.

Câteva informații despre marca Ralph Lauren

Brandul Ralph Lauren este un adevărat imperiu, fondat de designerul Ralph Lauren. În 1970, a câștigat premiul I pentru designul colecției pentru bărbați, iar doi ani mai târziu pentru celebrele tricouri polo pe care le cunoaște acum toată lumea. În anii 1980, marca s-a bucurat de cea mai mare, chiar gigantică, popularitate. Acest lucru s-a datorat, printre altele, modei de atunci pentru tot ceea ce inseamna american și occidental, pentru că era asociată cu eleganța și chiar cu luxul. Deși inițial hainele sale erau asociate cu stilul sportiv, în special tenisul, acum se potrivesc gusturilor unui grup mult mai larg de destinatari. Logo-ul este recunoscut în toată lumea, așa că atunci când alegeți un produs de la Ralph Lauren, puteți fi sigur că acesta va fi, fără îndoială, remarcat.

Cum sunt ochelarii Ralph Lauren?

În primul rând, minimalist și elegant. In acelasi timp, realizate din materiale dovedite si cu atentie pana la cel mai mic detaliu, se dovedesc a fi durabile si rezistente, servind chiar si in conditii mai putin favorabile o perioada indelungata.

Am adunat o varietate de modele pentru tine într-un singur loc, atât ochelari de vedere, cât și ochelari de soare Ralph Lauren. Poți răsfoi cu ușurință catalogul de produse al mărcii și, datorită filtrelor disponibile, poți alege doar între modelele care te-ar putea interesa. Lentile rotunde sau dreptunghiulare? Sau poate "ochi de pisică" feminini sau mai puțin tipice ovale? Da, există cel puțin câteva forme și multe alte culori, de la negru clasic la galben și roșu îndrăzneț. Alege acești parametrii în funcție de gustul tău, precum și de culoarea pielii, a ochilor și a părului tău - atunci vei fi sigur că ochelarii Ralph Lauren selectați se vor armoniza cu tine; că acestea vor fi percepute ca fiind în concordanță cu imaginea ta de ansamblu.

Ochelari de vedere și ochelari de soare Ralph Lauren

Atât printre ochelarii de vedere, cât și printre ochelarii de soare Ralph Lauren, puteți găsi fie rame clasice, calme, fie altele mai inovatoare. Care alegi? Depinde în primul rând de caracterul tău – dacă îți place să atragi atenția asupra ta și poate chiar să șochezi, sau poate că cauți ochelari care să fie fundalul și nu primul element remarcabil al ținutei tale. Ochelarii în culori discrete sunt cu siguranță mai ușor de asortat oricărui stil, atât cel de zi cu zi, cât și cel formal.

Ochelarii de soare Ralph Lauren protejează chiar și cei mai sensibili ochi deoarece sunt disponibili cu lentile cu o categorie bună de filtru UV. Cu astfel de ochelari, nu te vei teme de radiațiile solare și te vei bucura de vremea însorită fără obstacole și cu confort maxim.

Vezi ochelarii individuali Ralph Lauren:

  • Ochelari de damă Ralph Lauren
  • Ochelari pentru bărbați Ralph Lauren
  • Ochelari pentru copii Ralph Lauren
  • Ochelari de vedere Ralph Lauren
  • Ochelari de soare Ralph Lauren