Recipient pentru lentile de contact

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

24 de ore

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

4,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Gazduire
5.0000
Nu stiu daca e chiar cel mai mic pret de pe piata, uneori e bine sa te iei si dupa renumele unui magazin. Stiu ca livrarile in general sunt rapide, nu am avut niciodata probleme cu produsele de la Optilen. Am incredere si de data asta. Iar cu programul de loialitate, preturile sunt si mai bune.
Catalina
5.0000
Recipiente de calitate, transport rapid direct acasa, ce poti sa ceri mai mult?

Dacă aveți lentile de contact reutilizabile, trebuie să detineti toate accesoriile necesare. Aveți nevoie nu numai de un lichid pentru curățarea și dezinfectarea lor ci și de recipiente speciale pentru lentile. Folosirea acestora are multe avantaje, deoarece recipientul pentru lentile vă permite să stocați lentilele de contact în mod convenabil și le protejează de murdărie, de ex. praf sau depuneri de proteine. Mai mult, lichidul introdus în recipient hidratează lentila și elimină bacteriile, astfel încât utilizatorul nu trebuie să se îngrijoreze de inflamația ochilor sau de alte afecțiuni și boli oculare.

Renumitul producător de lentile de contact și accesorii Polytouch Chemical oferă un recipient funcțional pentru lentile care va funcționa atât zilnic acasa , cât și in deplasari. Este foarte confortabil de utilizat. Are capace în culori diferite, astfel încât persoanele cu lentile de diferite sa le fie cat mai usor sa le deosebeasca. Recipientul lentilelor trebuie spălat doar cu solutii speciale și lăsat să se usuce.

Nu trebuie să cumpărați mai multe solutii pentru a beneficia de un recipient de depozitare a lentilelor. Recipientul nostru ofera lentilelor protecție împotriva deteriorărilor mecanice și asigura păstrarea lor într-un lichid care va combate bacteriile și va asigura o hidratare adecvată.

Recipientul protejeaza lentilele impotriva deteriorarii mecanice si le permite sa fie stocate intr -o solutie de hidratare antibacteriana tot timpul.

Mai multe informatii
ProducatorPOLYTECH CHEM.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
Disponibilitate24 de ore
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Recipient pentru lentile de contact
Rating-ul dumneavoastra