Set de călătorie Inimă

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Purtați lentile de contact în fiecare zi și aveți nevoie de un gadget cu care să le depozitați în timpul călătoriilor? Echipați-vă cu un set de călătorie extrem de compact și stilat, care vă va oferi tocmai asta! Containerul este disponibil în două culori, alb și roz, așa că va fi perfect dacă prețuiești accesoriile la modă și funcționale!

Setul de călătorie în formă de inimă este o cutie la îndemână și compactă, care se va potrivi într-o geantă de mână sau într-o valiză - astfel încât să vă puteți depozita cu ușurință lentilele de contact și să le luați cu dvs. oriunde aveți nevoie de ele. Este un recipient estetic, in forma de inima, realizat din material de cea mai inalta calitate, care se deschide usor si rapid. În interior veți găsi recipiente pentru lentile de contact cu marcaje pentru ochiul stâng și drept și o pensetă mică și la îndemână care vă va fi utilă pentru a pune lentilele, a le scoate și a le curăța. Acest gadget unic vă va permite să aveți grijă de sănătatea și igiena ochilor dvs. în orice situație și să vă depozitați corect lentilele de contact într-un recipient sigur și, cel mai important, steril.

Depozitarea lentilelor de contact atunci când nu le purtăm este extrem de importantă, așa că ar trebui să ne amintim să le păstrăm doar în recipiente destinate acestui scop - astfel poți garanta că lentilele tale sunt curățate și depozitate corespunzător - și aceasta este o garanție atât a sănătății. precum și satisfacția față de utilizarea lor. Acest gadget elegant va funcționa și ca element al stilului tău, potrivindu-se perfect în orice situație.

Mai multe informatii
CuloarePink, White
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de călătorie Inimă
Rating-ul dumneavoastra