Set de călătorie Mini

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Dacă purtați lentile de contact în fiecare zi, cu siguranță vă dați seama cât de important este să le depozitați corespunzător. Cu siguranță le curățați în mod regulat folosind produse special concepute și aveți grijă de ele și atunci când călătoriți. Echipați-vă cu o cutie confortabilă și compactă care va face îți va fi mai ușor să-ți depozitezi lentilele și va fi un gadget ideal pentru toate călătoriile în care nu renunțăm la utilizarea acestei soluții optice.

Setul de voiaj Mini este o cutie eleganta si la indemana, care este disponibila in cinci variante de culoare in sortimentul nostru. Acest gadget util va fi un loc minunat pentru a vă depozita lentilele atunci când nu le purtați. În cutie veți găsi două recipiente pentru lentile cu marcaje pentru ochiul drept și ochiul stâng și o pensetă mică și la îndemână cu care le puteți așeza cu ușurință. Recipientul este echipat suplimentar cu o oglindă mică, care va face mult mai ușoară punerea lentilelor și va fi utilă în timpul altor activități cosmetice.

Cu siguranță merită să te echipezi cu acest gadget confortabil și util, care te va ajuta cu succes să ai grijă de lentilele tale nu doar în timpul vacanței. Pe lângă designul său compact și la îndemână, containerul se caracterizează și printr-un stil elegant și universal, făcându-l o alegere perfectă pentru fiecare utilizator. Ai grijă de lentilele tale de contact cât mai bine poți, alegând accesorii care îți vor fi mai ușor, asigurându-te că ochii tăi sunt protejați și în siguranță.

Mai multe informatii
ProducatorNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareOrange, Yellow
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de călătorie Mini
Rating-ul dumneavoastra