Set de călătorie Ou

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
 

După cum știe fiecare utilizator de lentile de contact, îngrijirea zilnică adecvată este foarte importantă. Indiferent dacă suntem acasă, la serviciu sau la școală, ar trebui să avem grijă deosebită de lentilele noastre de contact. Aceeași regulă se aplică și atunci când suntem în vacanță, plecând într-o excursie sau planificați o călătorie mai lungă.În astfel de cazuri este bine să vă echipați cu echipamente adecvate care să vă ușoare îngrijirea zilnică a ochelarilor.

Setul de călătorie "OU" este o cutie mică, la îndemână, care deține tot ceea ce este necesar pentru îngrijirea corespunzătoare a lentilelor de contact. Acest recipient mic, compact conține o husă adecvată pentru lentile pentru depozitarea acestora, o ventuză și o pensetă mică de plastic care va fi utilă la îndepărtarea lentilelor. Acest set este prevazut si cu o oglinda mica, convenabila, care cu siguranta va fi utila la punerea lentilelor si poate fi folosita pentru verificari ale aspectului general sau pentru imbunatatirea machiajului.

Setul de călătorie "OU" este disponibil în patru culori diferite. Designul său clasic îl face o alegere bună atât pentru adulți, cât și pentru copii. Merită să vă echipați cu acest echipament la îndemână, care cu siguranță va ușura multe călătorii.

Mai multe informatii
ProducatorBAUSCH & LOMB
BrandAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareBlack, Pink, White
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de călătorie Ou
Rating-ul dumneavoastra