Set de călătorie Poșetă

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Purtați lentile de contact în fiecare zi și căutați un gadget care să vă permită să le depozitați ușor și convenabil în timpul călătoriilor? Echipați-vă cu setul de călătorie Purse care vă va oferi exact asta! Acest recipient este disponibil în cinci culori, astfel încât să poți alege cu ușurință modelul perfect pentru tine!

Setul de voiaj Purse este o cutie la îndemână și compactă pe care o poți încadra cu ușurință în valiza de mână și o poți lua cu tine oriunde ai nevoie de lentile de contact. Este un recipient estetic, confectionat din material de calitate corespunzatoare, asemanator cu o poseta mica, inchis cu un zăvor delicat. Este echipat cu recipiente pentru lentile cu marcaje pentru ochiul stâng și drept, și o pensetă mică și la îndemână care va fi utilă la aplicarea și îndepărtarea lentilelor. Interiorul cutiei este echipat suplimentar cu o oglindă mică, care va fi utilă la punerea lentilelor și va fi de ajutor în timpul altor activități zilnice, precum corectarea machiajului.

Datorită acestui recipient compact, îți poți depozita cu ușurință lentilele de contact în siguranță, asigurându-le siguranța și sterilitatea. Acest gadget este la îndemână și elegant , de asemenea, un plus excelent pentru oricare dintre stilurile dvs. Păstrați-vă lentilele într-un mod ușor și convenabil și arătați la modă și elegant în orice situație, asigurând sănătatea și igiena ochilor la un nivel maxim!

Mai multe informatii
ProducatorPOLYTECH CHEM.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareBlack, Blue, Green, Pink, White
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de călătorie Poșetă
Rating-ul dumneavoastra