Set de călătorie Scoica

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Purtați lentile de contact în fiecare zi și aveți grijă completă de curățarea și depozitarea în siguranță a acestora? Pregătiți-vă pentru călătorii cu un recipient special conceput în care vă puteți depozita convenabil lentilele. Obțineți un gadget la îndemână și elegant, cum ar fi setul de călătorie Shell și asigurați-vă că lentilele dvs. de contact sunt în siguranță în orice situație!

Setul de călătorie Scoică este o cutie universală și la îndemână disponibilă în trei opțiuni de culoare. Veți găsi două recipiente pentru lentile, marcate în stânga și în dreapta, și o pensetă mică și la îndemână care vă va facilita aplicarea zilnică. În plus, acest articol este echipat și cu o oglindă mică, compactă, care va fi utilă atunci când purtați lentile și alte activități zilnice, cum ar fi aplicarea genelor. În acest recipient convenabil și confortabil îți poți depozita cu ușurință lentilele de contact atunci când nu le purtați.

Păstrați-vă ochii în siguranță și sănătoși, păstrând corect lentilele de contact. Echiparea cu acest gadget mic și la îndemână este o opțiune grozavă care vă va permite să aveți întotdeauna lentilele cu dvs. și să le scoateți în orice moment și să le puneți într-un loc sigur. Pe lângă caracteristicile sale practice, acest recipient are și un design universal și atrăgător, astfel încât să fii sigur că se va potrivi cu orice stil și se va potrivi în valiza ta la îndemână.

Mai multe informatii
ProducatorNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareOrange, Pistachio, Red, Turquoise, Mint
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de călătorie Scoica
Rating-ul dumneavoastra