Set de călătorie Square

numarul de elemente din pachet

1 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

1 buc

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
 

Fiecare utilizator de lentile de contact știe cu siguranță cât de important este să le păstrăm curate și igienice în fiecare zi. Este la fel de important să avem grijă de aceste aspecte atunci când călătorim, de exemplu plecăm într-o călătorie sau o călătorie lungă cu trenul. Pentru în acest scop, merită să vă echipați cu un kit de lentile de călătorie, datorită căruia ne putem îngriji corect, rapid și convenabil de lentilele noastre.

Setul de călătorie Square este alegerea perfectă pentru toată lumea, va funcționa bine atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cutia elegantă în formă de pătrat poate încăpea cu ușurință într-o geantă de mână sau chiar într-un buzunar. Setul include toate echipamentele necesare pentru curățarea lentilelor, cum ar fi un recipient pentru lentile pentru depozitarea acestora, precum și o pensetă mică, la îndemână, care va ușura îndepărtarea lentilelor din recipient. În plus, setul de călătorie este echipat și cu o oglindă mică, convenabilă, care poate fi folosită la punerea lentilelor și poate fi utilă și pentru alte activități zilnice, precum corectarea machiajului.

Merită să vă echipați cu acest set de călătorie dacă mergeți într-o călătorie scurtă sau planificați o călătorie mai lungă. Cutia este disponibilă în mai multe culori diferite.

Mai multe informatii
ProducatorNingbo Kaida Rubber & Plastic Technology Co. Ltd.
BrandAltele
Numar de bucati in cutie1 buc
CuloareBlack, Green, Navy, Silver
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Set de călătorie Square
Rating-ul dumneavoastra