Starazolin Ochi iritați 10 ml

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

19,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Ore lungi de muncă în fața computerului, soare, fum de țigară, infecții – pot fi multe motive pentru care ochii tăi sunt iritați. Picăturile oftalmice Starazolin pentru ochi iritați ameliorează simptomele durerii și roșeață indiferent de cauză. Ele vă permit pentru a recăpăta confortul și plăcerea anterioară a unei zile obișnuite.

 
Tratamentul umflăturilor și durerii - picăturile au un efect puternic de calmare, datorită căruia tratează umflarea și durerea, cele două simptome cele mai frecvente ale infecțiilor oculare și inflamației.
Reducerea instantanee a înroșirii - 1-2 picături aplicate direct pe ochi sunt suficiente pentru a-i face albi ca zăpada în câteva secunde și pentru a-și lua rămas bun de la disconfortul asociat cu roșeața urâtă, nesănătoasă.
Extracte naturale de plante - din floarea de colt si musetel. Ingrediente îndrăgite de ochii iritați. Acestea împrospătează, calmează și accelerează procesul natural de regenerare.
Hidratare suplimentară - datorită compoziției îmbogățite cu hialuronat de sodiu, picăturile îmbunătățesc umiditatea ochilor și elimină senzația incomodă de uscăciune și senzația de corp străin sub pleoape.
Capacitate economică - o sticlă de 10 ml este perfectă pentru că o poți folosi cu ușurință în timpul recomandat de 28 de zile. Fără a risipi produse și deci bani.
De asemenea, pentru utilizatorii de lentile - Starazolin pentru ochi iritați
De asemenea, pentru utilizatorii de lentile - lentilele de contact pot irita și provoca uscarea ochilor. Aplicați picăturile cu 15 minute înainte de a vă pune lentilele și nu veți simți niciun disconfort.
 

Caracteristicile picăturilor oftalmice Starazolin pentru ochi iritați:

 

Starazolin pentru ochi iritați este un medicament cu tetrizolină ca substanță activă. Datorită acestuia, preparatul afectează instantaneu vasele de sânge, strângându-le. În acest fel, reduce congestia și umflarea. Acest lucru îl face perfect pentru tratamentul simptomatic al inflamației și infecției, care, în afară de roșeață, este adesea însoțită de lacrimi și arsuri excesive. Hialuronatul de sodiu - o substanta capabila sa atraga si sa lege apa in ochi - este responsabil pentru efectul de hidratare al picaturii. Câteva secunde și chiar și cea mai mare senzație de uscăciune și "nisip de sub pleoape" dispare. Extractele naturale din flori albastre de floarea de colt si musetel sunt ca un balsam linistitor - calmeaza ochii iritati si le accelereaza regenerarea. Își împrospătează albul, făcându-le să pară sănătoase și bine îngrijite. Datorită ingredientelor de conservare atent selectate, puteți folosi picăturile pentru o perioadă și mai lungă de timp - timp de 28 de zile.

 

Avantajele utilizării picăturilor de Starazolin pentru ochi iritați:

 
 • reducerea roșeață,
 • reducerea umflaturii,
 • hidratare,
 • împrospătare și regenerare,
 • creșterea confortului perceput,
 • imbunatatirea calitatii vederii.
 

Ochi iritați cu Starazolin - când se utilizează?

 
 • în tratamentul simptomatic al modificărilor inflamatorii cauzate de factori externi (fum de țigară, lentile, lumină prea puternică, vânt, produse cosmetice etc.),
 • în tratamentul simptomatic al alergiilor permanente și sezoniere,
 • pentru a trata simptomele concomitente, cum ar fi usturime, lacrimare excesivă, uscăciune.
 

Pentru cine sunt picăturile pentru ochi iritați cu Starazolin?

 
 • pentru persoanele care se luptă cu infecții și inflamații cauzate de acestea,
 • pentru utilizatorii de lentile,
 • pentru persoanele alergice,
 • pentru persoanele cu ochi sensibili, susceptibile la efectele adverse ale factorilor externi,
 • pentru lucrătorii de birou și șoferii care, din cauza naturii muncii lor, își obosesc ochii mult timp,
 • pentru toate persoanele care simt disconfort legat de roșeața și durerea ochilor și doresc să o rezolve rapid, neinvaziv.
 

Ochi iritați cu Starazolin - utilizare și dozare

 

Picăturile sunt destinate uzului local - instilarea direct în sacul conjunctival. Aplicați 1-2 picături de 2-3 ori pe zi. Evitați contactul aplicatorului cu pielea sau alte suprafețe - acest lucru ar putea duce la infectarea preparatului. Dacă purtați lentile, folosiți picăturile cu aproximativ 15 minute înainte de a le pune. Dacă starea ochilor dumneavoastră nu se îmbunătățește după 2 zile de utilizare regulată, contactați un specialist. După deschiderea flaconului, utilizați medicamentul în 28 de zile.

 

Compoziția picăturilor de Starazolin pentru ochi iritați:

 • clorhidrat de tetrizolină 0,5%,
 • hialuronat de sodiu,
 • extract hidratat de musetel,
 • extract hidratat de floarea de colt.
 

Vezi alte picături de Starazolin

Mai multe informatii
BrandAltele
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml199,90 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Starazolin Ochi iritați 10 ml
Rating-ul dumneavoastra