Ochelari Vogue

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 90

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-24 din 90

Pagina
pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Vogue

Brandul Vogue este asociat în primul rând cu o revistă de modă globală. Este un ziar care dictează tendințele modei feminine în peste 20 de țări. În același timp, marca Vogue este folosită pentru diverse linii de produse, de exemplu pentru ochelari de soare și rame pentru ochelari de vedere.

Descrierea Companiei

Brandul de ochelari Vogue Eyewear a fost creat în 1973 și numele său provine de la cea mai importantă revistă de modă din lume. Ochelarii care poartă numele acestui brand se caracterizează printr-un design sofisticat și precizie de manoperă. Ochelarii Vogue sunt disponibili în diverse forme, de la modele clasice, la "ochi de pisică" flirtați până la "extravagant fly". Sunt decorate cu detalii elegante, care sunt la modă într-un anumit sezon. Datorită acestei abordări a designului, ochelarii de soare Vogue și ochelarii de pvedere Vogue devin un plus la modă pentru stilul atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Colecția de ochelari Vogue permite fiecăruia să-și creeze propriul stil unic și să se joace cu cele mai recente tendințe de modă.

Ochelarii și ramele Vogue sunt considerați ochelari moderni și care urmăresc tendințele. În acest grup de sortimente puteți găsi atât rame clasice în negru și maro universal, cât și modele individuale, extravagante, care vor reflecta perfect caracterul proprietarului lor. Ochelarii Vogue pot fi cu siguranță un element decorativ al garderobei tale. Tâmplele largi ale ochelarilor Vogue prezintă modele florale și geometrice, strasuri, culori expresive și modele de carapace țestoasă.

Atributele companiei

Caracteristica distinctivă a mărcii Vogue Eyewear este inovația și originalitatea. Fiecare proprietar de ochelari Vogue se va remarca prin stilul lor unic. Colecțiile individuale de ochelari ale acestui brand se referă la cele mai populare modele și culori dintr-un anumit sezon. Acestea includ o gamă largă de modele, astfel încât fiecare utilizator poate alege ochelari care se vor potrivi gustului și așteptărilor sale. Vogue se străduiește să fie dictatorul tendințelor modei moderne, inclusiv atunci când vine vorba de ochelari de soare și ochelari de prescripție.

Vedeți ochelarii Vogue individuali: