Ochelari William Morris

Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

8 Articole

pe pagina

Ochelarii de vedere și ochelarii de soare William Morris

În 1996, Robert William Morris și-a îndeplinit visul de a crea un brand care să cucerească piața prin proiectarea ramelor unice și de designer pentru un public mai larg. Compania a fost fondată în Marea Britanie și a câștigat rapid popularitate în țara insulară. Dezvoltarea dinamică a companiei a făcut ca după ceva timp să apară modele elegante William Morris și în alte țări europene.

William Morris - rame în stil britanic

Ochelarii William Morris au un caracter specific, tipic "englez". Perfecțiunea cu un strop de nonșalanță este prezentă în fiecare proiect al companiei populare. Angajații companiei creează ochelari cu pasiune, angajament și dragoste pentru frumos, care nu slăbește în ciuda multor ani de funcționare. William Morris pune toată inima în ramele pe care le creează, motiv pentru care propunerile brandului britanic au dominat rapid piața locală și au ajuns la clienți globali care au rămas fideli mărcii lor preferate de mulți ani. Fiecare propunere de brand William Morris se concentrează pe mai multe atribute cheie - este un design caracteristic britanic. Ochelarii de prescripție și ochelarii de soare ai mărcii insulei subliniază perfect stilul individual și caracterul unic al proprietarului lor.

Ochelari William Morris - opțiuni elegante pentru fiecare buget

Fiecare colecție William Morris se bucură de formele ramelor avangardiste. Modelele pentru femei și bărbați se caracterizează printr-o combinație de stil retro și elemente moderne. Ochelarii unici vor satisface chiar și cel mai pretențios client - calitatea înaltă, culorile vii și designul original fac din ramele William Morris un accesoriu pentru adevărații perfecționiști. Femeile stilate și bărbații eleganti vor găsi o gamă largă de produse, inclusiv:

  • ochii pisicii,
  • rame dreptunghiulare,
  • pantofi Lenon emblematici,
  • aviatori masculini,
  • patronii de club.

Brandul William Morris oferă produse care răspund așteptărilor clienților. Ramele de prestigiu nu au decoratiuni excesive si nu picura de splendoare - designerii britanici cred ca moderatia le permite sa creeze propuneri de bun gust si atemporale.

Cui îi vor plăcea ramele lui William Morris?

Brandul englezesc a fost creat pentru oamenii care sunt spirite libere. Propunerile colorate, modelele și formele unice vor răspunde nevoilor clienților care iubesc viața și ale femeilor și bărbaților cărora le place să se desprindă de toate tiparele. Modelele William Morris se potrivesc perfect gusturilor persoanelor independente care tratează purtarea ochelarilor ca pe o modalitate de a-și sublinia personalitatea. Propunerile britanice vor atrage clienții care caută rame universale de prescripție medicală sau de ochelari de soare. Forma simplă, dar caracteristică, se potrivește atât stilurilor clasice, cât și ținutelor extravagante.

Clasic sau îndrăzneț - oferta diversă a lui William Morris

Iubitorii de propuneri atemporale vor găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși în oferta bogată a lui William Morris. Ramele clasice, negre, vor satisface oamenii care apreciază simplitatea. Ochelarii de soare cu lentile degrade îi vor încânta pe cei care prețuiesc accesoriile atrăgătoare. Doamnele și domnișoarele cărora nu le este frică de accesoriile expresive pot opta pentru ochelari de prescripție cu punte dublă - elementul suplimentar conferă ramelor un caracter unic și diversifică minunat orice stil. Femeile cu caracter puternic vor fi bucuroase să aleagă ochi de pisică seducătoare - modelele cu un model interesant vor fi cu siguranță remarcate de cei dragi și vor încânta cu adevărat pe oricine este chiar puțin interesat de modă. Ofertele unice ale mărcii William Morris vor atrage clienții cărora le place să-și sublinieze individualitatea.

Vedeți ochelarii individuali William Morris:

  • Ochelari cu prescripție William Morris
  • Ochelari de soare William Morris