Ochelari Woodys Barcelona

Vizualizare ca Grila Lista

23 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

23 Articole

pe pagina

Ochelari de vedere și ochelari de soare Woodys Barcelona

Woodys Barcelona este un brand spaniol de ochelari care a fost creat din dragoste pentru lemn. Fondatorul a fost Josep Dosta, un entuziast și multiplu campion european la Wakeskate, o disciplină de sporturi nautice. A visat să creeze ochelari din același material din care a fost făcut wakeboard-ul lui, adică lemn laminat, ceea ce s-a dovedit a fi o idee grozavă. Până la urmă problema cu ochelarii scufundați în apă a încetat să-l mai deranjeze. Ochelarii de lemn au devenit un hit și așa a început producția ochelarilor Woodys Barcelona.

Atributele companiei

Woodys Barcelona oferă ochelari unici pentru clienți unici, motiv pentru care brandul acordă o mare importanță calității materialelor și finisajului produsului. Aceștia sunt ochelari pentru oameni nebuni care sunt o inspirație pentru moda modernă și eliberată. Un avantaj uriaș al ochelarilor Woodys Barcelona este faptul că materiile prime pentru producerea ramelor provin din culturi certificate.

Ochelarii din colecția Woodys Barcelona sunt fabricați din mai multe tipuri din materiale de cea mai înaltă calitate. Modelele disponibile includ: realizate din lemn de bambus sau mesteacan lustruit manual si acetat biodegradabil de origine italiana.

Brandul Woodys Barcelona oferă atât rame de prescripție, cât și ochelari de soare. Ochelarii acestei companii vin într-o mare varietate de forme și culori. De la rame dreptunghiulare clasice, la ochi de pisică colorați, modele rotunde până la rame masive, expresive, cu ochelari de soare în oglindă.

Vezi ochelarii Woodys Barcelona individuali:

  • Ochelari de prescripție Woodys Barcelona
  • Ochelari de soare Woodys Barcelona