ZEISS Contact Day1 Spheric 32 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

32 buc

Disponibilitate:

pana la 30 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

32 buc

Pretul nostru

103,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Ca orice lentile de calitate, am observat ca raman curate aproape tot timpul. Le-am incercat intr-un timp, sunt geniale, foarte confortabile.

Timpul limita pentru finalizare!

Va informăm că producția de lentile Zeiss Contact DAY1 Spheric a fost suspendată temporar.
Înainte de a comanda, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.ZEISS Contact Day1 lentilele de contact sferice sunt fabricate dintr-un bio-hidrogel biologic inovator. Datorită compoziției bi-ion, materialul pentru lentile ajuta la eliminarea depunerilor de proteine. În cazul lentilelor neionizate, suprafața lentilelor atrage depunerile încărcate pozitiv în filmul lacrimal, de ex. proteine. Datorită ionilor pozitivi și negativi echilibrați găsiți în polimer, încărcarea de pe suprafața lentilelor rămâne neutră, ceea ce împiedică formarea depunerilor nedorite. Acest material are o ionizare neutră, ceea ce înseamnă o mai mare siguranță împotriva contaminării lentilelor. Eliberarea lentilei din încărcătura ionică permite menținerea înaltă a purității lentilei în timpul orelor lungi de utilizare.

 
Material inovator - lentilele sunt realizate în întregime din ultima generație de hidrogel, bi-ion, care influențează foarte mult confortul de utilizare.
Produsul celei mai recunoscute mărci din lume - lentilele sunt create de marca germană Zeiss - cea mai recunoscută din lume atunci când vine vorba de sanatatea si confortul vederii.
Calitate superioară a viziunii - lentilele asigură vizibilitate înaltă. Lipsita de umbre și reflexii și cu o mai mare claritate și saturație a culorilor.
Rezistența in acumularea de sedimente - hidrogelul, materialul bi-ion, prezintă rezistență mult mai mare la atragerea și acumularea de proteine nefavorabile și alte impurități. Prin urmare, lentilele sunt curate si sterile pe întreaga perioadă de utilizare.
32 de bucati într-un pachet - este suficient pentru a încerca un anumit tip de lentile. Și dacă defectele dvs vizuale au valori diferite pentru fiecare ochi, puteți utiliza și acest mic pachet pentru a crea un set mai mare, care sa fie potrivit nevoilor dvs.
Modul zilnic - ZEISS Contact Day1 Spheric
Modul zilnic - Zeiss Contact Day1 Spheric sunt proiectate pentru utilizare zilnică, ceea ce înseamnă că în fiecare dimineață vă așteaptă o pereche nouă de lentile și seara trebuie doar să vă amintiți sa le aruncati - fără a avea nevoie de îngrijire suplimentară.
Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaZeiss
Numar de bucati in cutie32 buc
Disponibilitatepana la 30 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ZEISS Contact Day1 Spheric 32 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric de 32 de bucăți?

Poți alege lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric de 32 de bucăți singur, bazându-te pe parametrii produsului, cum ar fi puterea și curbură, sau poți consulta un optometrist. Pachetul conține 32 de lentile, asigurând utilizare pe termen lung. Lentilele oferă o hidratare ridicată de 58%, ceea ce contribuie la confortul purtării pe parcursul întregii zile.

Sunt lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric sigure?

Da, lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric sunt sigure pentru utilizare. Fiind produse de marca renumită Zeiss, garantează calitate înaltă și siguranță pentru ochii tăi.

Pentru ce deficiență de vedere sunt ZEISS Contact Day1 Spheric?

Lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric sunt destinate corecției defectelor sferice, cum ar fi miopia sau hipermetropia.

Cum se aplică lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric?

Aplicarea lentilelor ZEISS Contact Day1 Spheric este simplă și confortabilă. Schimbați lentilele vechi cu cele noi din pachet și plasați-le cu grijă pe suprafața ochiului, asigurându-vă că sunt bine poziționate.

Cum se îndepărtează lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric?

Pentru a îndepărta lentilele ZEISS Contact Day1 Spheric, trageți ușor de pleoapa inferioară și așezați degetul pe lentilă, apoi îndepărtați-o cu blândețe. Încercați să nu tensionați ochiul pentru a evita iritațiile.