ZEISS Contact Day1 Spheric 32 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

32 buc

Disponibilitate:

pana la 30 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

32 buc

Pretul nostru

99,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Ca orice lentile de calitate, am observat ca raman curate aproape tot timpul. Le-am incercat intr-un timp, sunt geniale, foarte confortabile.

Timpul limita pentru finalizare!

Va informăm că producția de lentile Zeiss Contact DAY1 Spheric a fost suspendată temporar.
Înainte de a comanda, vă rugăm să contactați serviciul clienți pentru a confirma disponibilitatea lentilelor.ZEISS Contact Day1 lentilele de contact sferice sunt fabricate dintr-un bio-hidrogel biologic inovator. Datorită compoziției bi-ion, materialul pentru lentile ajuta la eliminarea depunerilor de proteine. În cazul lentilelor neionizate, suprafața lentilelor atrage depunerile încărcate pozitiv în filmul lacrimal, de ex. proteine. Datorită ionilor pozitivi și negativi echilibrați găsiți în polimer, încărcarea de pe suprafața lentilelor rămâne neutră, ceea ce împiedică formarea depunerilor nedorite. Acest material are o ionizare neutră, ceea ce înseamnă o mai mare siguranță împotriva contaminării lentilelor. Eliberarea lentilei din încărcătura ionică permite menținerea înaltă a purității lentilei în timpul orelor lungi de utilizare.

 
Material inovator - lentilele sunt realizate în întregime din ultima generație de hidrogel, bi-ion, care influențează foarte mult confortul de utilizare.
Produsul celei mai recunoscute mărci din lume - lentilele sunt create de marca germană Zeiss - cea mai recunoscută din lume atunci când vine vorba de sanatatea si confortul vederii.
Calitate superioară a viziunii - lentilele asigură vizibilitate înaltă. Lipsita de umbre și reflexii și cu o mai mare claritate și saturație a culorilor.
Rezistența in acumularea de sedimente - hidrogelul, materialul bi-ion, prezintă rezistență mult mai mare la atragerea și acumularea de proteine nefavorabile și alte impurități. Prin urmare, lentilele sunt curate si sterile pe întreaga perioadă de utilizare.
32 de bucati într-un pachet - este suficient pentru a încerca un anumit tip de lentile. Și dacă defectele dvs vizuale au valori diferite pentru fiecare ochi, puteți utiliza și acest mic pachet pentru a crea un set mai mare, care sa fie potrivit nevoilor dvs.
Modul zilnic - ZEISS Contact Day1 Spheric
Modul zilnic - Zeiss Contact Day1 Spheric sunt proiectate pentru utilizare zilnică, ceea ce înseamnă că în fiecare dimineață vă așteaptă o pereche nouă de lentile și seara trebuie doar să vă amintiți sa le aruncati - fără a avea nevoie de îngrijire suplimentară.
Mai multe informatii
ProducatorZEISS
MarcaZeiss
Numar de bucati in cutie32 buc
Disponibilitatepana la 30 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ZEISS Contact Day1 Spheric 32 buc.
Rating-ul dumneavoastra