1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

126,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Aurora
5.0000
Am incercat sa caut o pereche de lentile de contact pentru corectarea prezbiopiei cu care sa ma simt confortabil. Iar cineva mi-a recomandat 1 Day Moist de la ACUVUE si m-am simtit excelent inca de la inceput! Voi folosi in continuare acelasi sortiment, evident ajustand dioptriile cf prescriptiei medicale.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL este lentile de contact de zi cu zi multifocale marca Johnson & Johnson.

Tehnologie inovatoare Intuisight - datorită acesteia, lentilele se ajustează rapid pe ochii unei persoane în vârstă care se luptă cu problema prezbiopiei, cum ar fi lățimea pupilei în continuă schimbare.
Forma naturală a lentilelor - lentilele sunt extrem de moi, iar forma lor a fost concepută să semene cu ochiul unei persoane în vârstă. Drept urmare, lentilele sunt foarte confortabile - aderă perfect la suprafață, nu se îndoaie nici nu cad.
Hidratare de lungă durată - ochii vârstnicilor sunt mult mai predispuși la uscare și iritare. Din acest motiv, lentilele descrise au fost create pe baza materialului inovator Etafilcon A, care garantează o hidratare optimă de lungă durată.
Vedere clară în toate condițiile - structura îmbunătățită a lentilelor combinată cu hidratarea de lungă durată înseamnă o viziune de înaltă calitate în toate condițiile - atât de aproape cât și la departe. Fără umbre, reflexii sau efect halo.
Blocarea razelor UV - Acuvue 1-Day Moist Multifocal
Blocarea razelor UV - acest tip de protecție protejează ochii împotriva efectelor nocive ale soarelui și a fost obținut prin îmbogățirea fiecărei lentile cu filtre UVA / UVB moderne.
Mod de o zi - ideal pentru persoanele care preferă un stil de viață dinamic sau care apreciază pur și simplu schimbările frecvente ale lentilelor - o pereche nouă și proaspătă în fiecare zi. Fără îngrijiri suplimentare.
 

Caracteristici ale lentilelor 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL:

 

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL sunt lentile de contact de unica folosinta moi. Acestea au fost proiectate cu o formă naturală și funcție a ochiului.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL sunt lentile care ofera confortul timp de o zi. Lentilele sunt făcute pentru prezbiopie și puteți experimenta o viziune clară, atât la apropiere cat și la departare. Aceste lentile sunt fabricate cu tehnologia LACREON. Această substanță hidratantă ajută lentilele reține umezeala de dimineața până seara târziu. Creat pe baza materialului 1-DAY ACUVUE® MOIST, care tine umiditatea pentru o lungă durată de timp. 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL au o protecție ridicată UV și sunt perfecte pentru persoanele cu un stil de viata activ.

1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL a primit prestigiosul SILIMO d'Or.

 

Parametrii 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -9,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Adiția DD Joasă (+ 0.75D la + 1.25D)
Mid (+ 1.50D la + 1.75D)
Mare (+ 2.00D la + 2.50D)
Curbură 8,4
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 25,5 x 10-9
Hidratare 58%
Material Etafilcon A
Tehnologie LACREON®
Filtre UV 99% UVB; 86% UVA
Numar de bucati/cutie 30 bucati
Timp de expediere 24 ore
Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 buc.?

Poți alege lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL 30 buc. singur, cunoscând parametrii vederii tale, sau poți consulta un optometrist. Ambalajul conține 30 de lentile, suficiente pentru o lună de utilizare regulată, asigurând confort și claritate vizuală.

Sunt lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL sigure?

Da, lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL sunt produsul unei mărci renumite ACUVUE® și sunt fabricate de Johnson & Johnson, garantând înaltă calitate și siguranță în utilizare. Datorită tehnologiei LACREON®, oferă confort pe tot parcursul zilei.

Pentru ce defect de vedere sunt lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL?

Lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL sunt destinate corectării prezbiopiei, adică a presbiopiei. Construcția lor specială permite o vedere clară atât la distanțe scurte, cât și la cele lungi (datorită tehnologiei INTUISIGHT), eliminând necesitatea purtării de ochelari suplimentari.

Cum să pui lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL?

Înainte de a aplica lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL, trebuie să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, folosind tehnica recomandată de medic, plasează delicat lentila pe suprafața ochiului, asigurându-te că se potrivește bine.

Cum să îți scoți lentilele 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL?

La scoaterea lentilelor 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL trebuie să îți amintești să îți speli și să îți usuci bine mâinile. Apoi, mută ușor lentila în josul conjunctivei și apuc-o cu degetele, pentru a evita deteriorarea ochiului sau a lentilei.