Ochelari

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 7878

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 7878

Pagina
pe pagina

Ochelari corectori și ochelari de soare

Ochelarii fac parte din viața de zi cu zi pentru mulți oameni. Se estimează că aproximativ 75% dintre adulți folosesc vreo metodă de corectare a vederii și mai mult de jumătate dintre aceștia decid să poarte ochelari. În plus, 85% din întreaga populație poartă în mod regulat ochelari de soare. Acesta este încă cel mai popular mod de a îmbunătăți calitatea vederii și de a proteja ochii de soare și de a asigura confort în zilele însorite.

O mulțime de ochelari disponibili

Cu toate acestea, funcția practică a ochelarilor nu este singura. O altă caracteristică la fel de importantă este designul. În zilele noastre, ochelarii, la fel ca bijuteriile și alte accesorii, sunt un element al imaginii, iar selectați cu atenție pot sublinia eficient avantajele frumuseții, maschând în același timp deficiențele acesteia. Găsirea perechii perfecte este ajutată de prezența multor forme, dimensiuni, culori diferite de ochelari, precum și a mai multor tipuri de rame și a multitudinii de materiale folosite. Ochelarii diferă datorită:

 • tip - ochelari de soare și ochelari de prescripție;
 • grupuri țintă - ochelari pentru femei, bărbați, unisex și copii;
 • formă - ovală, dreptunghiulară, rotundă, aviator, wayfarer, ochi de pisică și așa-numitele rame personalizate;
 • tip de cadru - solid, pe monofilament, patent și clip-on;
 • material – metal, plastic, titan, lemn, policarbonat și chiar rame de cauciuc și memo-ray;
 • culori - ochelarii sunt disponibili în aproape toate culorile posibile;
 • modele – rame monocolore sau modelate.

Toate aceste tipuri de ochelari le găsești în magazinul Optilen.ro. Este adevarat ca oricine are putina dorinta, poate gasi ochelari perfect adaptati nevoilor lor. Cheia succesului este să știi la ce să cauți atunci când alegem rame și cum să combini elementele lor individuale cu trăsăturile frumuseții noastre. În general, este acceptat că - indiferent dacă ajungem la ochelari de prescripție sau la ochelari de soare - trăsăturile faciale mai clare sunt cel mai bine combinate cu rame rotunjite, iar o față ovală și blândă este subliniată cu ochelari ascuțiți. La rândul său, culoarea lor ar trebui să se potrivească cu culoarea părului, a ochilor, a sprâncenelor și a tenului, precum și cu culorile dominante ale garderobei.

Mărci de ochelari de prescripție și ochelari de soare

Există mulți ochelari disponibili la vânzare, produși de diverse mărci, atât cei mai recunoscuți și luxosi, cât și cei mai puțin populari, dar care oferă prețuri mai atractive pentru rame. Merită să știți, însă, că prețul ochelarilor depinde nu numai de prestigiul unui anumit producător, ci și de calitatea produsului, inclusiv de clasa materialelor folosite și de gradul de precizie cu care au fost create ramele. Cele mai populare ochelari includ:

 • Ochelari Adidas - un brand cunoscut în primul rând din lumea sportului, oferă ochelari de prescripție și ochelari de soare extrem de funcționali și la modă. În proiectele lor, Adidas pune accent pe confort maxim și design universal, dar original, datorită căruia ramele funcționează bine în majoritatea situațiilor. Arată la fel de bine în combinație cu o ținută sport, precum și un stil puțin mai oficial.
 • Ochelari Belutti - este un brand tanar, fondat in 1998, originar din Italia. Numele său se referă la orășelul de munte de unde provin fondatorii. De la bun început, trezește interesul utilizatorilor prin calitatea înaltă a fiecărei rame individuale de ochelari, precum și varietatea de modele disponibile, în care ochelarii clasici cu un design subtil, atemporal sunt în prim-plan. Oferta brandului se adresează atât doamnelor, domnilor cât și copiilor, iar ochelarii sunt din metal și plastic, ceea ce îi permite să atragă gustul unei game largi de părți interesate.
 • Ochelari Burberry - provin de la un producător cu o istorie lungă, de peste 150 de ani. Sunt chintesența eleganței și răspund așteptărilor celor mai pretențioși esteți . Disponibili atât într-un cadru delicat cât și expresiv, pot fi asortate oricărei frumuseți. Cu atât mai mult cu cât brandul oferă multe forme frumoase și diverse de ochelari de prescripție și ochelari de soare. La rândul său, pentru cea mai mare durabilitate, se concentrează pe utilizarea materialelor solide, care au fost deja dovedite de multe ori în produsele optice.
 • Ochelari Bvlgari - întruchiparea măiestriei italiene. Elegant și luxos. Unic și care cucerește inimile utilizatorilor din întreaga lume. Îndrăgit de cele mai mari vedete ale cinematografiei, precum: Audrey Hepburn, Clark Gable, Sophia Loren, Gina Lollobrigida și Marlena Dietrich. Disponibil atât ca ochelari de prescripție, cât și ca ochelari de soare. Pur și simplu nu le poți ignora!
 • Ochelari Calvin Klein - fermecatori din toate punctele de vedere si functionali. Acestea sunt garanția unei alegeri bune, indiferent dacă vă pasă cel mai mult de design sau de confortul utilizării. Brandul se concentrează pe forme clasice, iconice, care funcționează bine în marea majoritate a situațiilor. Disponibilitatea culorilor discrete și expresive vă permite să potriviți ochelarii la gustul, frumusețea și culorile principale din garderoba dumneavoastră.
 • Ochelari Carrera - este un brand austriac cu o istorie lungă. Fondată în 1956, este inițialam oferit ochelari sportivilor. Astăzi, încurajează cu o ofertă extinsă, care include ochelari de prescripție în multe forme, culori și din mai multe materiale diferite, inclusiv nu numai popularele metale și plastic, ci și titan de înaltă calitate. Ochelarii Carrera pot fi descriși ca originali, ușor moderniști și cu siguranță subliniind perfect gustul unic al utilizatorului. Designul original, calitatea înaltă a manoperei și reputația mărcii se traduc prin prețul acestor rame, care, însă, nu reprezintă un obstacol pentru cei mai pretențioși utilizatori.
 • Ochelari Disney - basm în toate dimensiunile! Au fost create ținând cont de cei mai tineri utilizatori și de nevoile acestora. De aceea sunt foarte rezistenti si confortabili datorita formei si dimensiunii lor rafinate. Vin în multe culori frumoase care atrag atenția atât fetelor, cât și băieților. Aceștia sunt în primul rând ochelari de soare, al căror rol este de a garanta protecția ochilor copiilor împotriva soarelui și o garanție a distracției confortabile în aer liber, în lumina puternică a soarelui.
 • Ochelari Dolce&Gabbana - acesta este unul dintre brandurile care nu are nevoie de prezentare. Prezentă pe piață de zeci de ani, a câștigat un public larg. Astăzi, pentru mulți, este sinonim cu eleganța, senzualitatea și designul aproape baroc, subliniind efectiv sex-appeal-ul. Producătorul își direcționează oferta în primul rând către femei. Oferă ochelari de soare cu care te poți prezenta cu încredere pe un podium de modă, să nu mai vorbim de plajă, oraș sau petrecere. De asemenea, oferă ochelari de prescripție. „„Ochii de pisică””, unul dintre cei mai senzuali, sunt aici în frunte, dar brandul prezintă și un grup mare de ochelari non-standard care încântă prin originalitatea formei lor.
 • Ochelari Emporio Armani - se caracterizeaza prin cea mai inalta calitate a manoperei si stil bun, capabili sa schimbe intreaga stilizare si sa o transforme chiar si pe cea mai casual intr-una eleganta si luxoasa. Sunt ochelari simpli, minimalisti, în care o combinație pricepută între delicatețea croielilor și detalii elaborate cu precizie atrage atenția și stârnește admirația. Ochelarii de soare Emporio Armani selectați corespunzător sunt ochelari pentru mai mult de un sezon, potriviți fiecărei ținute și ocazii.
 • Ochelari Guess - se disting prin geometrie neevidentă, printre care se numără atât forme rotunde, cât și ovale, dreptunghiulare și pătrate. Bogăția decorațiunilor subtile, dar originale, face din acești ochelari un accesoriu recunoscut și unic. Acestea sunt în mare parte accesorii de damă care răspund nevoilor celor mai mari doamne și funcționaliști. Te fac să simți că te plimbi pe străzile franceze sau pe bulevardele de pe litoral.
 • Ochelari Hugo Boss - acesta este un alt brand care nu are nevoie de prezentare. Unul dintre cei mai recunoscuți producători germani din industria modei, cu aproape 100 de ani de tradiție. Pe lângă parfumuri și îmbrăcăminte, oferă o gamă largă de ochelari de soare și ochelari de prescripție, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, precum și într-o variantă unisex. Printre acestea se numără rame atemporale, clasice și rame originale, subliniind gustul unic al utilizatorului. Ele sunt dominate de culoarea neagră, ca fiind cea mai elegantă și care se dovedește, pe de o parte, mister, iar pe de altă parte - putere
 • Ochelari Lacoste – au fost creati de o companie infiintata cu mult timp in urma, in 1933. Decorati cu un logo distinctiv al brandului in forma de crocodil, sunt recunoscuti in toata lumea. Ochelarii se concentrează pe confort și calitate. Acestea combină designul sportiv și durabilitatea materialelor dovedite. În ciuda funcționalității ridicate, acestea arată elegant și pot fi folosite cu succes mai mult de un sezon. Disponibil atât în varianta de prescripție medicală, cât și în varianta de protecție solară.
 • Ochelari Loretto - Ochelarii de soare și ochelarii de prescripție Loretto sunt un grup foarte divers de produse. Include atât forme clasice, cât și culori discrete, precum și rame cu adevărat inovatoare, capabile să sublinieze chiar și cel mai neobișnuit gust. Brandul arată că ochelarii nu trebuie să fie neapărat scumpi pentru a fi stilați și utili în fiecare zi. Oferă unul dintre cele mai atractive prețuri, ceea ce îi permite să ajungă la o gamă largă de clienți. Oferta Loretto este dominată de ochelarii de damă, dar și bărbații pot găsi ceva pentru ei înșiși.
 • Ochelari Marc Jacobs - au fost creați de designerul de modă american Marc Jacobs și de omul de afaceri Robert Duff. Din 2000, brandul își îndreaptă ramele către tinerii care caută un stil stradal îndrăzneț și original. Aceștia sunt ochelari care vă permit să vă exprimați personalitatea și să creați un stil original pentru fiecare o ocazie. Sunt disponibili ca ochelari de soare, caracterizați prin forme îndrăznețe, o gamă largă de culori și precizie ridicată în crearea chiar și a celor mai mici elemente.
 • Ochelari Marie Bocquel - una dintre cele mai feminine rame disponibile la vânzare. Este vorba atât de ochelari de soare, cât și de ochelari de prescripție care pot încânta toate femeile, atât pe cele care se concentrează pe eleganța clasică, cât și pe cele care își îndreaptă privirea către ramele originale. Oferta Marie Bocquel este dominată de forme aerodinamice în culori închise, atenuate, iar multe rame au decorațiuni suplimentare, corespunzătoare plăcerii femeilor pentru decorațiuni. Ramele folosesc cele mai bune materiale: plastic, metal și chiar titan. Datorită acestui fapt, gama Marie Bocquel include produse mai ieftine și mai scumpe, potrivite pentru fiecare buget.
 • Ochelari Max Mara - se disting printr-un design unic, italian și un aspect elegant, dar echilibrat, datorită căruia ramele sunt perfecte pentru utilizarea de zi cu zi. Acești ochelari sunt gândiți pentru femei. Se caracterizează printr-o adevărată cochetărie vizibilă în forme aerodinamice și îngustări subtile. Disponibilitatea ramelor mai subțiri și mai groase și a culorilor diferite înseamnă că potrivirea acestora la tipul de frumusețe nu este o problemă.
 • Ochelari Max&Joe - bazați pe design clasic. Datorită acestui lucru, se potrivesc în orice stil și sunt atemporale; achiziționat într-un sezon va rămâne la modă pentru cel puțin încă câteva. Acestea sunt rame expresive și destul de masive, care se așează perfect pe față și îi adaugă expresivitate. Ele se armonizează cu întreaga imagine și mai degrabă nu ies în evidență deasupra acesteia. Disponibili în principal ca ochelari unisex, printre care toată lumea - atât femei, cât și bărbați - va găsi ceva pentru ei înșiși.
 • Ochelari Michael Kors - acestea sunt una dintre cele mai luxoase și prestigioase rame, deoarece provin de la casa de modă a celebrului designer. Acești ochelari sunt purtați de cele mai mari vedete și apar în mod regulat pe covorul roșu. Adăugate echipamentelor de zi cu zi, ele schimbă fiecare stil și oferă utilizatorului un sentiment plăcut de eleganță și stil incontestabil. Ochelarii Michael Kors sunt o multitudine de forme și culori. Există atât rame complete, cât și subtile, printre care le poți găsi cu ușurință pe cele mai potrivite frumuseții tale.
 • Ochelari MIU MIU - este un brand italian unic creat de designerul de modă de renume mondial din Milano, Miuccia Prada. Ochelarii de soare și ochelarii de prescripție pe care i-a creat sunt extrem de originali. Se caracterizează printr-o formă neobișnuită și o multitudine de culori. Aceste rame sunt dedicate femeilor pretențioase care își cunosc nevoile. Se potrivesc nu numai garderobei de zi cu zi, ci și stilurilor cele mai festive, create pentru ocazii speciale.
 • Ochelari Moretti - potriviți tuturor persoanelor care nu doresc să cheltuiască prea mulți bani pe ochelarii corectori sau ochelarii de soare necesari și, în același timp, doresc să se echipeze cu rame de bună calitate care să le permită să corecteze defectele de vedere sau să își protejeze ochii de soare. O gamă diversă de produse face posibilă găsirea unei perechi adaptate nevoilor individuale, iar utilizarea materialelor solide și a designului atent dezvoltat se traduce în confort de utilizare, chiar și pentru mai mult de un sezon.
 • Ochelari Moschino Love - ochelari de prescripție perfecti și ochelari de soare pentru cei care caută un produs solid într-o ediție estetică. O mare varietate de modele disponibile se traduce prin ușurința de a potrivi corpul de iluminat la frumusețe, gust și nevoi. Prețul rezonabil include atât utilizarea materialelor durabile, cât și precizia designului, precum și aspectul atractiv al produsului. Acest lucru face ca ochelarii Moschino Love să ajungă la o gamă largă de utilizatori din întreaga lume.
 • Ochelari Nike - doar fă-o! Rame direct de la gigantul global al modei sportive. Perfect pentru toți cei care caută confort și stil maxim care funcționează în fiecare zi. Acestea includ ochelari pentru femei, bărbați și copii. La aceasta se adaugă un grup mare de rame unisex, potrivite pentru oricine atrage atenția. În cazul ochelarilor acestui brand domină formele minimaliste și culorile discrete, ca fiind cele mai potrivite garderobei de zi cu zi.
 • Ochelari Oakley - o combinație de cea mai recentă tehnologie și design futurist cu o originalitate incontestabilă a stilului. Sunt ochelari pentru sarcini speciale! Multe modele folosesc optică HD și o potrivire în trei puncte, datorită căreia utilizatorul primește viziune la cea mai înaltă rezoluție și o garanție a stabilității cadrului. Perfect pentru toți oamenii care duc un stil de viață activ și caută ochelari care să se verifice nu numai la serviciu și acasă, ci și în timpul unei plimbări sau călătorii active.
 • Ochelarii Olivier X - conform ideii brandului, aceștia trebuie să sublinieze stilul și caracterul unic al utilizatorului. De aici și marea diversitate estetică a modelelor disponibile. Printre acestea, atât culori deschise și închise, cât și forme clasice și neobișnuite. Cauți ochelari din catalogul producătorului cu mulți ani de tradiție? Acesta este Olivier X. Prezent pe piață din 1987, deja în primul an de funcționare, produsele sale au lovit coperta revistei germane de modă prestigioase Vogue.
 • Ochelari Pepe Jeans - se caracterizează prin creativitate și originalitate. Sunt atât rame minimaliste, cât și clasice, cât și ochelari moderniști, parcă din viitor. Prin urmare, toată lumea va găsi ceva pentru sine printre ei. Cu atât mai mult dacă are nevoie de ochelari de la un producător de renume. Pepe Jeans este un brand iconic. Încă de la început, se concentrează pe crearea de tendințe, nu să le urmărească orbește pe cele existente.
 • Ochelari Persol - brandul s-a născut acum peste 100 de ani, la Torino. A fost creat de Giuseppe Ratti, un fotograf și producător deja prezent pe piața optică. Acești ochelari au devenit rapid un simbol al unui bărbat stilat și elegant. Până în ziua de azi, acestea sunt lucrate manual într-o fabrică italiană și sunt purtate de vedete precum Kristen Steward, Johnny Depp și Patrick Dempsey. Inițial, acestea au fost create având în vedere nevoile tot mai mari ale șoferilor și piloților. În prezent, însă, funcționează bine atât pe podiumurile de modă, cât și în viața de zi cu zi.
 • Ochelari Police - un simbol al rebeliunii și al străinilor. Efectul este inspirat din stilul caracteristic polițiștilor americani. Sunt extrem de masculini. Este o icoană a puterii și a încrederii în sine. Disponibili în principal ca ochelari de soare aviator și rotunzi. Datorită multitudinii de culori din lentile, acestea pot fi asortate cu ușurință la stilul unui anumit utilizator. Design-uri geniale cu mare atenție la fiecare detaliu și utilizarea materialelor solide se traduc în stralucire de înaltă calitate, capabile să servească ani de zile.
 • Ochelari Porsche Design - deși marca este cunoscută în primul rând în lumea auto, creează și ochelari de lux care arată grozav nu numai la volan. Cei interesati vor gasi in catalogul producatorului atat ochelari de soare, cat si ochelari de prescriptie, perfecti pentru utilizarea de zi cu zi si pentru sezonul sarbatorilor. Minimalismul formei atrage atenția, iar utilizarea de culori discrete și forme clasice convinge cu funcționalitatea lor.
 • Ochelari Prada - direct de la una dintre cele mai vechi case de modă italiene. Tradiția lor datează din 1913 și arta lui Mario Prada. Popularitatea de astăzi a mărcii se datorează și nepoatei sale, Miucci Prada. Acești ochelari se caracterizează printr-o eleganță aproape perfectă exprimată în simplitate și rafinament maxim al formei. Pentru femei există rame cu un accent mai puternic pe flirt, de exemplu "ochi de pisică". În timp ce domnii pot alege dintre clasice pătrate, dreptunghiulare și ovale, precum și rame extravagante Matrix.
 • Ochelari Ralph Lauren - când vine vorba de ochelari atemporale, stilați, marca Ralph Lauren nu poate lipsi. Logo-ul său atrage atenția și evocă asocieri cu lux și prestigiu chiar și pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu ultimele tendințe din lumea modei. Ochelarii de prescripție de la acest producător se adresează în primul rând bărbaților, în timp ce femeile își pot găsi și perechea de ochelari de soare visată. Majoritatea ramelor sunt caracterizate de minimalismul modern, iar designul rafinat chiar și în cel mai mic detaliu și culoare fac din acești ochelari un produs care merită cu siguranță atenție.
 • Ochelari Ray-Ban – unul dintre cele mai recunoscute și respectate mărci oferă ochelari de soare și ochelari de prescripție. Acesta este un grup extrem de divers de produse, printre care fiecare va găsi ceva pentru sine, indiferent de culoarea care îi place cel mai mult sau de ce formă se potrivește cel mai bine chipului său. Catalogul de ochelari Ray-Ban include atât rame pentru femei, bărbați, unisex și pentru copii, iar disponibilitatea unor produse mai ieftine și mai scumpe vă permite să cumpărați perechea de rame visată a acestui brand. Aceștia sunt ochelari care incanta de zeci de ani și vor continua să o facă pentru mulți ani de acum înainte.
 • Ochelari Rodenstock - cu funcționalitate dovedită și stil atemporal. Ele răspund așteptărilor majorității utilizatorilor care caută ochelari buni în fiecare zi și pentru mai mult de un sezon. Realizați din cele mai bune materiale și bazate pe modele rafinate până la cel mai mic detaliu, aceștia pot fi numiți ochelari premium. Se caracterizează printr-un design divers, în care, totuși, cel mai puternic accent a fost pus pe clasici. De aici și disponibilitatea mare a ochelarilor Rodenstock dreptunghiulari, pătrați și ovali, precum și a culorilor discrete.
 • Ochelari Santino - ochelari buni la un pret bun? Brandul Santino arată că se poate! Disponibili tuturor, indiferent de bugetul lor, atrag un grup tot mai mare de utilizatori. Sunt una dintre cele mai frecvent alese rame în magazinul Optilen.ro, așa cum arată clasamentul nostru lunar al produselor. Se caracterizează printr-o gamă largă de culori, forme și dimensiuni, ceea ce le face potrivite atât pentru bărbați, cât și pentru femei.
 • Ochelari Sven Opti - acest brand oferă atât ochelari de prescripție, cât și ochelari de soare. Printre acestea se numără rame subtire, clasice și neobișnuite, atrăgătoare și memorabile. Sunt ochelari creați de cei mai mari specialiști. În acestea, se pune mare accent pe precizia manoperei și pe utilizarea materialelor solide și a modelelor care țin cont de confortul și nevoile estetice ale utilizatorului. Sven Opti ofera in primul rand ochelari pentru barbati si in principal in forma dreptunghiulara si varianta aviator.
 • Ochelari Tiamo – asociati cu preturi foarte accesibile, sub care utilizatorul primeste rame usoare, rezistente si aratoase, ideale pentru corectarea fiecaruia dintre cele mai cunoscute defecte de vedere. Catalogul acestui producător este dominat de ochelarii de damă, dar există și unul larg grup de ochelari unisex, printre care și bărbații vor găsi ceva pentru ei înșiși. Brandul se concentrează pe culorile clasice precum auriul, argintiul și bronzul. La rândul lor, formele sunt dominate de ramele ovale, "ochi de pisică" și rame rotunde.
 • Ochelari Tommy Hilfiger - un brand cu adevărat american din segmentul premium. Cei mai mari admiratori ai stilului ajung la ochelarii ei. Oferta diversificată include atât ochelari de soare, cât și ochelari de prescripție. Varianta femei, barbati si unisex. Acestea sunt accesorii de înaltă calitate care își spun propria poveste. Ușoare și elegante în același timp, funcționează excelent nu numai în stilizări casual, ci și în stilizări ceva mai formale. Selectate cu grijă, servesc timp îndelungat, mai mult de un sezon.
 • Ochelari Versace - sofisticați, inovatori, atemporale și mereu la modă. Acestea provin din catalogul unuia dintre cele mai vechi și mai luxoase mărci. Ele răspund așteptărilor celor mai mari esteți, care dovedesc că ochelarii nu sunt doar o formă de corectare a vederii, ci și un decor, precum bijuteriile. În ceea ce privește funcționalitatea, nici nu rămân în urmă, deoarece datorită folosirii celor mai durabile materiale și a design-urilor rafinate, sunt extrem de confortabile de purtat și de servit pentru o perioadă lungă de timp. Se caracterizează prin disponibilitate ridicată a culorilor și formelor, atât în tendința de eleganță clasică, cât și în modernismul bine gândit.
 • Ochelari Vogue - ca de pe copertele unei reviste de modă! Se caracterizează printr-un design sofisticat, luxos și, în același timp, foarte divers, care vizează în primul rând gustul femeilor. De aici și disponibilitatea ridicată a ramelor precum "ochi de pisică", "muște" sau "fluturi". Brandul ofera si cele mai clasice variante - dreptunghiulare, rotunde si ovale, precum si cu adevarat futuriste - cu rama transparenta sau ochelari de soare neon. Vogue stabilește cu siguranță tendințe!
 • Ochelari WALKER - o marcă dovedită de ochelari de prescripție, interesanți mai ales pentru cei care caută ochelari la prețuri rezonabile și pentru care fiabilitatea produsului este cel mai important lucru, iar aspectul cel mai de dorit al ramelor este cel potrivit pentru zi de zi. Oferta brandului WALKER este dominată de ochelarii de prescripție pentru bărbați, inclusiv de forme clasice (dreptunghiulare, aviator și ovale).
 • Ochelari William Morris - într-un stil cu adevărat britanic. Ele adaugă elocvență și eleganță oricărui stil, chiar și celui mai casual, și astfel, de asemenea, încredere în sine și stilul tău. Combină modernitatea și un element vintage. Sunt rezultatul unei pasiuni sincere și al dragostei pentru proiectarea ramelor de ochelari. Datorită acestui fapt, un brand local, mic, a crescut la o dimensiune globală, câștigând recunoaștere de la utilizatorii din întreaga lume.
 • Ochelari Woodys Barcelona - creați din dragoste pentru lemn. Ești aproape de trendul eco? Atunci cu siguranță vă veți bucura de ele! Acestea provin din catalogul unui brand spaniol fondat de Josep Dosta. Creatorul anunță că ramele sale vor fi cucerite de oameni pozitiv, care caută ceva mai mult decât ceea ce oferă moda mainstream. Materiile prime folosite pentru crearea ochelarilor provin din culturi certificate, iar precizia ridicată a manoperei combinată cu design-ul atent gândit are ca rezultat rame durabile, ușoare și stilate.

Vedeți tipurile de ochelari datorită corecției și protecției împotriva razelor UV:

Vedeți tipurile de ochelari în funcție de grupul țintă:

Vedeți tipurile de ochelari după forma lor:

Vedeți tipurile de ochelari după tipul de rame:

Vedeți tipurile de ochelari în funcție de materialul din care sunt realizate ramele: