ACUVUE® OASYS 1-Day 30 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

114,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Catalina
5.0000
Au poate cele mai bun filtru contra ultra violetelor, un set de lentile de contact potrivite ochilor obositi dupa o zi de munca.
Aurora
4.0000
Lentile cu purtare zilnica, au o tenta albastra ce imi place foarte mult!! Cu transportul, dureaza ceva pana vin la domiciliu. Prin programul de client fidel, aceste lentile merita toti banii.

ACUVUE® OASYS 1-Day oferă niveluri remarcabile de confort si claritate, utilizand tehnologia patentata HydraLuxe pentru a reduce simptomele de ochi obosiți și uscati.

 
Diametrul sporit al lentilelor - permite o mai bună aplicare pe suprafața ochiului, în timp ce procesul de asamblare și scoatere a lentilelor este maxim simplificat (de asemenea, prin utilizarea culorii albastru deschis).
Tehnologia lacrimilor induse - mențin o hidratare constanta, elimina senzatia de “ochi obosiți” chiar și dupa o zi intreaga de munca. Atât conținutul de apă în silicon hidratat de 38%, cât și aprovizionarea cu 98% a oxigenului asigură confortul pe termen lung.
Zona optică mărită - o calitate mai buna a vederiii, indiferent de timpul de utilizare (de dimineata până la finalul zilei).
Utilizarea de o zi - o pereche noua de lentile în fiecare zi este o garanție a ochilor sănătoși și ii tine departe de infectiile oculare. O vedere clara pe parcursul unei zile intregi in care ati utilizat lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day de 1 zi.
Protecţie UV - lentilele au filtre UV de cea mai bună calitate (99% UVB și 96% UVA), protejând maxim ochii de efectele radiației UV.
 

Caracteristicile lentilelor ACUVUE® OASYS 1-Day:

 

Tehnologia HyrdaLuxe nu este doar un strat în jurul cristalinului, formează de fapt un strat lacrimal deasupra lui. Acest lucru înseamnă că lacrimile naturale vor păstra ochii umezi pe tot parcursul zilei, exact cum ar trebui sa se intample si fara a purta lentile de contact.

Pentru că ACUVUE® OASYS 1-Day se mentin umede pe tot parcursul zilei, pleoapele vor aluneca cu ușurință pe suprafața netedă a cristalinului. Acest lucru reduce foarte mult sansa oricarui disconfort, permițând purtarea lentilelor pentru mai mult timp.

 
 

Pentru raza de curbura 9.0, timpul de procesare a comenzii este de 15 zile lucrătoare.

 

Parametrii ACUVUE® OASYS 1-Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,5; 9,0
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 121 x 10-9
Hidratare 38%
Material Senofilcon A
Tehnologie HydraLuxe
Filtre UV 99% UVB; 96% UVA
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
BrandACUVUE®
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE® OASYS 1-Day 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day 30 buc.?

Lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day sunt disponibile în ambalaje care conțin 30 de bucăți, asigurând confortul și o furnizare pe termen lung. Le puteți alege singur, pe baza parametrilor produsului, cum ar fi dioptria și curbura, sau puteți consulta un optometrist care vă va ajuta să le ajustați la nevoile dvs. individuale de vedere.

Sunt lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day sigure?

Da, lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day sunt produse de renumitul Johnson & Johnson, ceea ce garantează o calitate ridicată și siguranță în utilizare. De asemenea, ca lentile zilnice, ele asigură prospețime și minimizează riscul de infecție oculară.

Pentru ce probleme de vedere sunt lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day?

Lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day sunt destinate corectării miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să pui lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day?

Purtarea lentilelor ACUVUE® OASYS 1-Day este ușoară și confortabilă. După ce vă spălați și vă uscați mâinile, așezați cu grijă lentila pe vârful degetului arătător, evitând atingerea capătului lentilei, apoi deschideți ușor pleoapele și așezați lentila pe ochi. După ce lentila este pe ochi, masați ușor pleoapele pentru a asigura o potrivire corespunzătoare.

Cum să îndepărtezi lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day?

Îndepărtarea lentilelor ACUVUE® OASYS 1-Day este la fel de ușoară ca și punerea lor. După ce vă spălați și vă uscați mâinile, trageți ușor pleoapa de jos, apoi apăsați ușor lentila cu degetul arătător și cu degetul mare pentru a o scoate. Asigurați-vă că lentila a fost complet îndepărtată din ochi, apoi aruncați-o, deoarece sunt lentile de unică folosință.