ACUVUE® OASYS 1-Day 90 buc.

Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
numarul de elemente din pachet

90 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

90 buc

Pretul nostru

334,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Aurora
5.0000
O marca de lentile de contact sferice pe placul meu. M-am obisnuit cu ele inca de la prima aplicare! Acum simt o imbunatatire subtantiala a vederii. Sper ca acelasi lucru este valabil si in cazul dvs!
Simona
5.0000
Medicul meu oftalmolog mi-a recomandat sa utilizez lentile de contact sa utilizez lentile pentru tratarea unei forme medii de miopie. La indicatia acestuia am inceput sa comand lentilele Acuvue, bazandu-ma strict pe prescriptia medicala inmanata. Le utilizez regulat fara a avea simptome neplacute.
Catalina
4.0000
Pot sa garantez, din experienta utilizarii acestor lentile, ca nu provoaca simptome neplacute ci te ajuta sa focalizezi imaginea mult mai bine. La inceput eram reticenta, insa am avut incredere in medicul meu oftalmolog si asta ma ajutat foarte mult. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa ai grija cu schimbarea lor zilnica, ceea ce presupune un cost suplimentar.

ACUVUE® OASYS 1-Day oferă niveluri remarcabile de confort si claritate, utilizand tehnologia patentata HydraLuxe pentru a reduce simptomele de ochi obosiți și uscati.

 
Diametrul sporit al lentilelor - permite o mai bună aplicare pe suprafața ochiului, în timp ce procesul de asamblare și scoatere a lentilelor este maxim simplificat (de asemenea, prin utilizarea culorii albastru deschis).
Tehnologia lacrimilor induse - mențin o hidratare constanta, elimina senzatia de “ochi obosiți” chiar și dupa o zi intreaga de munca. Atât conținutul de apă în silicon hidratat de 38%, cât și aprovizionarea cu 98% a oxigenului asigură confortul pe termen lung.
Zona optică mărită - o calitate mai buna a vederiii, indiferent de timpul de utilizare (de dimineata până la finalul zilei).
Utilizarea de o zi - o pereche noua de lentile în fiecare zi este o garanție a ochilor sănătoși și ii tine departe de infectiile oculare. O vedere clara pe parcursul unei zile intregi in care ati utilizat lentilele ACUVUE® OASYS 1-Day de 1 zi.
Protecţie UV - lentilele au filtre UV de cea mai bună calitate (99% UVB și 96% UVA), protejând maxim ochii de efectele radiației UV.
 

Caracteristicile lentilelor ACUVUE® OASYS 1-Day:

 

Tehnologia HydraLuxe nu este doar un strat în jurul cristalinului, formează de fapt un strat lacrimal deasupra lui. Acest lucru înseamnă că lacrimile naturale vor păstra ochii umezi pe tot parcursul zilei, exact cum ar trebui sa se intample si fara a purta lentile de contact.

Pentru că ACUVUE® OASYS 1-Day se mentin umede pe tot parcursul zilei, pleoapele vor aluneca cu ușurință pe suprafața netedă a cristalinului. Acest lucru reduce foarte mult sansa oricarui disconfort, permițând purtarea lentilelor pentru mai mult timp.

 

Pentru raza de curbura 9.0, timpul de procesare a comenzii este de 15 zile lucrătoare.

 

Parametrii ACUVUE® OASYS 1-Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,5; 9,0
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 121 x 10-9
Hidratare 38%
Material Senofilcon A
Tehnologie HydraLuxe
Filtre UV 99% UVB; 96% UVA
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Numar de bucati in cutie90 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE® OASYS 1-Day 90 buc.
Rating-ul dumneavoastra