ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

158,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

ACUVUE® OASYS MAX 1-Day într-un pachet de 30 de bucăți sunt lentile de contact moderne fabricate de Johnson & Johnson, concepute chiar și pentru miopie și hipermetropie. Lentilele prezentate au fost realizate pe baza celor mai bune tehnologii - sunt perfecte ca metodă fiabilă de corectare a vederii și, în același timp, au proprietăți suplimentare care îmbunătățesc semnificativ calitatea și confortul vieții.

 
Claritate maximă a vederii - lentilele de nouă generație oferă un confort vizual ridicat în toate condițiile de iluminare și elimină senzația de oboseală a ochilor.
Tehnologie TearStable - stabilizarea peliculei lacrimale, care este responsabilă pentru menținerea umidității în întreaga structură a lentilei și pe suprafața ochiului. Astfel de proprietăți ale lentilelor de contact previn uscarea ochilor și permit mai multă libertate în funcționarea de zi cu zi.
Introducerea și îndepărtarea ușoară a lentilelor - marcarea părții corecte a lentilei împreună cu o nuanță delicată albastru-verde garantează aplicarea fără probleme și instantanee a lentilelor în fiecare zi.
Tehnologia OptiBlue - ACUVUE OASYS MAX 1-Day
Tehnologia OptiBlue - filtrul folosit asigura cei mai inalti parametri in ceea ce priveste reducerea luminii albastre-violete, lucru nepretuit atunci cand se folosesc calculatoare, smartphone-uri si alte dispozitive dotate cu ecrane digitale.
Un pachet convenabil de 30 de piese - aceasta este cea mai optimă alegere pentru majoritatea purtătorilor zilnici de lentile de contact. Lentilele de zi cu zi nu necesită îngrijire suplimentară, a doua zi este suficient să ajungi la o nouă pereche și să te bucuri de confortul vizual deplin.
Filtru UV eficient maxim - aceste lentile ACUVUE blochează până la 99,9% din radiațiile UVA și 100% din radiațiile UVB. Astfel de parametrii de protecție solară vă permit să profitați din plin de vremea favorabilă, oferind astfel condiții excelente pentru întreprinderea diferitelor activități în aer liber.
 

Caracteristicile lentilelor de contact de unică folosință ACUVUE® OASYS MAX 1-Day:

 

Un producător binecunoscut în industria optică, Johnson&Johnson garantează corectarea fiabilă a defectelor de vedere și confortul de utilizare demn de secolul XXI. Datorită lentilelor de contact ACUVUE® OASYS MAX 1-Day, imaginea primită de ochi este maxim de clară, ceea ce asigură utilizarea satisfăcătoare a lentilelor în diverse circumstanțe. Ce este important - acuitatea vizuală adecvată este menținută și în condiții de iluminare mai puțin favorabile.

ACUVUE® OASYS MAX 1-Day iese în evidență față de alte lentile prin utilizarea simultană a două tehnologii distinctive care au primit deja o mare apreciere din partea utilizatorilor pretențioși. Vorbim despre tehnologia TearStable, care asigură o hidratare adecvată a ochilor pe tot parcursul zilei, prevenind roșeața și iritația ochilor. Al doilea argument important în alegerea acestor lentile de contact este filtrul inovator OptiBlue, care reduce lumina albastru-violet cu până la 60%.

Pentru mulți oameni, una dintre caracteristicile importante va fi modul de schimb zilnic. Lentilele de contact ACUVUE® OASYS MAX 1-Day sunt extrem de confortabile - vor fi deosebit de apreciate de persoanele care nu doresc să aloce timp suplimentar procedurilor zilnice de igienă legate de utilizarea unor soluții speciale de curățare a lentilelor. În acest caz, este suficient să ajungi la o nouă pereche de lentile în fiecare dimineață, care va garanta un confort ridicat de utilizare pe tot parcursul zilei.

Complementul perfect pentru cele mai bune standarde ale lentilelor ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY sunt filtrele UV, care garantează cea mai mare eficiență în eliminarea radiațiilor ultraviolete dăunătoare ochilor.

 

Cui sunt dedicate lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day?

 
  • pentru miopi care caută cele mai bune soluții de pe piața optică, oferite de producători respectați;
  • pentru persoanele care caută o corecție alternativă a vederii cu ochelari;
  • pentru persoanele care folosesc zilnic dispozitive digitale care emit lumină albastră dăunătoare ochilor, care doresc să îmbunătățească confortul vizual și să minimizeze oboseala ochilor;
  • pentru persoanele care se confruntă cu problema ochilor uscați, care se așteaptă la o hidratare perfectă a ochilor pe tot parcursul zilei;
  • pentru persoanele care petrec mult timp la locul de muncă și preferă un stil de viață activ, întreprinzând multe activități în diverse domenii ale vieții;
  • pentru persoanele care apreciază soluțiile confortabile, fără a fi nevoie de tratamente suplimentare de îngrijire sub formă de soluții de lentile, tipice în soluțiile de contactologie reutilizabile;
  • pentru lucrătorii de birou, studenți și alte persoane care petrec multe ore la computer.
 

Parametrii lentilelor ACUVUE® OASYS MAX 1-Day:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (în pași de 0,25 D)
+0,50 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,5; 9,0
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 121 x 10-9
Hidratare 38%
Material Senofilcon A
Tehnologie TearStable™, OptiBlue™ Light Filter
Filtre UV 100% UVB; 99,9% UVA
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra