ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL 30 buc.

numarul de elemente din pachet

30 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

30 buc

Pretul nostru

192,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL într-un pachet de 30 de piese sunt lentile concepute pentru corectarea eficientă a prezbiopiei - lentilele multifocale de înaltă calitate fabricate de Johnson & Johnson asigură claritate perfectă și confort vizual de neînlocuit la diferite distanțe. Toate datorită zonei optice optimizate, care garantează o vedere clară nu numai la distanțe apropiate și îndepărtate, ci și la distanțe intermediare. Lentilele progresive zilnice au și alte câteva proprietăți care te încurajează să alegi această metodă de corectare a vederii.

 
Vedere clară - la orice distanță și în diferite condiții de iluminare. Designul inovator al lentilelor garantează confortul utilizării pe tot parcursul zilei, atât ziua, cât și noaptea.
Filtru OptiBlue - o astfel de soluție este destinată în primul rând persoanelor care folosesc dispozitive digitale. Gradul ridicat de filtrare a luminii albastre asigură un confort neprețuit atunci când utilizați smartphone-uri și computere.
Tehnologia TearStable - asigură hidratarea optimă a lentilelor pe toată suprafața lor, minimizând riscul de iritație și roșeață a ochilor. Nevoia de a elimina riscurile legate de uscarea ochilor apare adesea în cazul prezbiopiei.
Introducerea si scoaterea usoara a lentilelor - ACUVUE OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL
Introducerea si scoaterea usoara a lentilelor - marcarea laturii corecte a lentilelor garanteaza aplicarea lor instantanee, in acelasi timp convingand persoanele care nu sunt inca familiarizate cu aceasta metoda de corectare a vederii sa foloseasca lentilele. Acest lucru este deosebit de important pentru purtătorii progresivi de lentile de contact.
Lentile progresive zilnice într-un pachet de 30 de piese - această variantă este una dintre cele mai optime pentru mulți utilizatori de lentile de contact.
Cele mai bune standarde de protecție solară - filtrele utilizate blochează 99,9% din radiațiile UVA și 100% din radiațiile UVB. Protecția fiabilă împotriva radiațiilor ultraviolete permite recreerea activă în aer liber, în special în sezonul de vară.
 

Caracteristicile lentilelor progresive ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL:

 

Simptomele de prezbiopie apar de obicei după vârsta de 40 de ani. Odată cu modificările care au loc în cristalinul intraocular, capacitatea de a focaliza alternativ ochii asupra obiectelor aflate la distanță apropiată și îndepărtată este slăbită. Datorită lentilelor ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCALE, o vedere confortabilă și maximă clară este posibilă nu numai indiferent de distanță, ci și în diferite condiții de iluminare.

Filtrul OptiBlue și tehnologia TearStable se potrivesc perfect cu specificul lentilelor de contact moderne, asigurând un confort ridicat de utilizare pe tot parcursul zilei și în orice situație. Pentru persoanele care folosesc zilnic computere, smartphone-uri și alte dispozitive cu ecrane digitale, eficiența tehnologiei utilizate va fi o informație importantă. Filtrul OptiBlue elimină până la 60% din lumina albastru-violet dăunătoare pentru ochi. La rândul său, stabilizarea filmului lacrimal precum formula TearStable, este responsabilă pentru menținerea umidității optime pe suprafața întregului ochi, minimizând astfel riscul iritației și apariția simptomelor asociate sindromului de ochi uscat.

Lentilele progresive zilnice ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL au si filtrele UV necesare, care sunt specificate de un grad ridicat de blocare a razelor ultraviolete. Datorită protecției solare profesionale, puteți folosi fără teamă lentile de contact și în aer liber, câștigând confort maxim mai ales în timpul formelor active de recreere.

Punerea lentilelor multifocale ACUVUE® OASYS MAX este foarte simpla - datorita folosirii nuantei albastru-verde si a marcarii laturii destinate introducerii corecte, chiar si scepticii vor fi convinsi de astfel de lentile de contact.

 

Pentru cine sunt destinate lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL?

 
  • pentru persoanele care suferă de prezbiopie;
  • pentru persoanele care preferă soluții dovedite, oferite de producători recunoscuți în industria optică și recomandate de experți în domeniul optometriei;
  • pentru angajații de birou și alte persoane care petrec mult timp în fața unui ecran de computer, căutând soluții care să elimine efectele luminii albastre care dăunează ochilor;
  • pentru persoanele cărora le pasă o vedere bună, se străduiește să elimine senzația de oboseală a ochilor și să evite afecțiunile legate de posibila iritație și roșeață a ochilor;
  • pentru persoanele care preferă un stil de viață activ și care prețuiesc soluțiile funcționale, și în acest caz aplicarea intuitivă a lentilelor și fără a folosi lichid de îngrijire;
  • pentru persoanele care caută metode fiabile de corectare a vederii, ținând cont de protecția eficientă împotriva radiațiilor ultraviolete.
 

Parametrii lentilelor ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL:

 
Categorie Lentile de contact zilnice
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact ACUVUE®
Producător JOHNSON & JOHNSON
Puterea sferică -9,00 la +6,00 D (0,25 D pași)
Adiția LOW (+0,75 la +1,25)
MID (+1,50 la +1,75) HIGH (+2,00 la +2,50)
Curbură 8,4
Diametrul 14,3
Indicele de oxigen Dk/t 147 x 10-9
Hidratare 38%
Material Senofilcon A
Tehnologie PUPIL OPTIMIZED DESIGN, TearStable™, OptiBlue™ Light Filter
Filtre UV 100% UVB; 99,9% UVA
Numar de bucati/cutie 30 buc
Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Numar de bucati in cutie30 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE® OASYS MAX 1-DAY MULTIFOCAL 30 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL 30 bucăți?

Alegerea lentilelor ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL este simplă și comodă, fie că o faci singur, folosind parametrii specificați, fie cu ajutorul unui optometrist. Ambalajul conține 30 de lentile, asigurând protecție pe termen lung pentru ochi.

Sunt lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL sigure?

Da, lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL sunt sigure, deoarece sunt proiectate și fabricate de către prestigioasa companie Johnson & Johnson, care respectă cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Pentru ce probleme de vedere sunt destinate lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL?

Lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL sunt destinate corectării prezbiopiei, permitând o vedere clară la diferite distanțe, ceea ce este deosebit de util pentru persoanele cu presbiopie.

Cum se aplică lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL?

Aplicarea lentilelor ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL este simplă. Înainte de a aplica lentila pe ochi, spală și usucă bine mâinile, apoi așază ușor lentila pe vârful degetului arătător și ține-o ușor până se fixează pe ochi.

Cum se îndepărtează lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL?

Pentru a îndepărta lentilele ACUVUE® OASYS MAX 1-Day MULTIFOCAL, trage ușor pleoapa de jos în jos și uită-te în sus, apoi alunecă ușor lentila pe albul ochiului și apuc-o ușor cu două degete pentru a o îndepărta.