ACUVUE® RevitaLens® 100 ml

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

22,79 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Ulise
5.0000
O folosesc de ceva timp si am observat, fata de alte solutii, ca are o putere mare de curatare a lentilelor. Am ales aceasta solutie dupa ce am incercat-o si am vazut cu ochii mei ca nu afecteaza in nici un fel lentilele moi. Sunt multumit mai ales dde pret raportat la cantitate.
Simona
4.0000
Este o solutie de ultima generatie care, din punctul meu de vedere, flexibilizeaza procesul de ingrijire a lentilelor! Am observat rezultate imediate, iar suprafata lentile devine curata pentru o perioada mai lunga de timp.

ACUVUE® RevitaLens® este o nouă generație de soluții dezinfectante multifuncționale pentru protecția lentilelor de contact.

Produs de nouă generație - ACUVUE® RevitaLens® este un preparat îmbunătățit atât în compoziție, cât și în modul de acțiune. Acesta garantează îngrijirea completă a lentilelor și astfel utilizarea lor este sigură și confortabilă.
Eliminarea in proportie de 99,9% din bacterii și ciuperci - dezinfectarea lentilelor cu ajutorul acestei solutii este un mare avantaj. Majoritatea bacteriilor și ciupercilor sunt îndepărtate, care sunt periculoase pentru ochi și vă permite să vă bucurați de vedere clara si ochi sanatosi.
Îmbunătățirea flexibilității - mentinerea lentilelor în soluție este o modalitate excelentă de a le îmbunătăți elasticitatea si se adaptează mai bine ochiului, ramanand imperceptibile pe întreaga perioadă de utilizare.
Hidratare de lungă durată - utilizarea regulată a soluției îmbunătățește în mod semnificativ confortul utilizării lentilelor, în principal datorită restabilirii nivelului inițial de umiditate al lentilelor și menținerii acestui parametru pentru mai mult timp.
Depozitare sigură - Acuvue Revitalens
Depozitare sigură - puteți pastra lentilele într-un recipient cu soluție, dacă din anumite motive doriți să renunțați sa le purtati pentru câteva zile. Acolo vor fi în siguranță și nu isi vor pierde niciuna dintre proprietățile valoroase.
 

Caracteristicile ACUVUE® RevitaLens®

 

Este o soluție multifuncțională pentru lentile de contact ce oferă o curățare și dezinfectare de inalta calitate. Asigură îndepărtarea perfectă a lipidelor, proteinelor și a altor impurități. În plus, ACUVUE® RevitaLens® oferă o toxicitate minimă pentru țesuturile oculare, compatibilitate și confort în timpul îngrijirii lentilelor de silicon hidrogel. Are un sistem interactiv format din doi dezinfectanți: diexclorhidrat de alexidină și poliquaterniu-1. Toți acești factori contribuie la formarea unei solutii de generație noua, ACUVUE® RevitaLens®.

 

Avantajele ACUVUE® RevitaLens®:

 
  • Eficiență ridicată in dezinfectare, datorită formulei complexe, elimina in totalitate ciuperca Acanthamoeba și alte microorganisme rezistente la unele soluții de lentile. Dezinfectarea puternică nu afectează în mod negativ materialele utilizate in producerea lentilelor moi.
  • Curățarea excelentă oferită de soluția ACUVUE® RevitaLens® face ca aceasta să îndepărteze aproape toate (99,99%) bacteriile și ciupercile și peste 85% din murdărie, cum ar fi: depozitele de lipide sau proteine de pe suprafața cristalinului. Soluția a fost făcută pentru a elimina sensibilitatea ochilor, pentru a indeparta problemele atunci când utilizați lentillele și pentru a elimina colorația corneei.
  • Noua generație ACUVUE® RevitaLens® oferă dezinfectarea universală a lentilelor, curăță perfect și promovează o vedere bună.
  • Lentilele curate inseamna ochi sănătoși. Atât protecția antibacteriană pe termen lung, cât și eliminarea proteinelor și a altor depozite de grăsimi fac lentile curate, fără a pierde confortul.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorJOHNSON & JOHNSON
MarcaACUVUE®
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml22,79 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:ACUVUE® RevitaLens® 100 ml
Rating-ul dumneavoastra