Lentile de contact Air Optix® Aqua

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de contact lunare Air Optix® Aqua

Air Optix® Aqua ce aparțin companiei Alcon sunt lentile moi, cu un grad ridicat de respirație, fabricate din silicon hidrogel, care pot fi purtate pe o perioadă ce nu depășește o lună. Lentilele sunt echipate cu un sistem special hidratant de tip Aqua Comfort, care sporește imediat confortul la purtare al lentilelor.

Descrierea lentilelor Air Optix® Aqua

Acestea pot fi purtate pe parcursul unei zile, pentru perioada de maxim o lună. Ocazional, se pretează chiar și purtării prelungite pe timp de noapte, pentru o durată care nu poate depăși 6 nopți lunar.

Lentilele Air Optix Aqua furnizează o cantitate de oxigen de până la cinci ori mai mare comparativ cu lentilele din hidrogel convenționale. Pe cale de consecință, ochii tăi vor exprima o stare de sănătate și odihnă radiante, astfel încât nu vei avea niciun motiv temeinic să resimți o stare profundă de uscăciune oculară sau disconfort în timpul purtării acestor lentile.

La fabricarea lentilelor de contact Air Optix Aqua s-a apelat la avantajele tehnologiei inovatoare Aqua, care contribui instant la prevenirea acumulării depozitelor proteice pe suprafața lentilei și la o hidratare adecvată a cristalinului, rezultând, astfel, un confort ridicat la purtare.

În ce situații este indicat să porți lentilele Air Optix Aqua?

Purtarea lentilelor de contact Air Optix Aqua își dovedește existența atestată medical în următoarele situații:

  • Dacă porți lentile pentru mai mult de 11 ore pe zi;
  • Dacă porți lentile pentru mai mult de 11 ore pe zi;
  • Dacă petreci ore lungi la un calculator;
  • În cazul în care dormi in timpul zilei sau ai adormit frecvent seara cu lentilele aplicate pe ochi;
  • Dacă simți adesea ochii uscați;
  • Dacă utilizezi o singură pereche de lentile doar pentru durata unei lun.

Îndeplinești criteriile enumerate mai sus? Înseamnă că lentilele Air Optix® Aqua sunt cele mai potrivite pentru tine.

Lentilele se pliază pe forma corneei în cazul majorității pacienților grației construcției asferice a lentilei. Diferența de dioptrie dintre zona periferică și centrul lentilei este minimă, astfel încât pacientul are avantajul unei vederi de o claritare excepțională de lungă durată.

Air Optix Aqua , în calitate de lentile cu înlocuire lunară, necesită aplicarea unor reguli stricte de îngrijire, curățare și dezinfectare zilnică. În acest sens, ca dealer autorizat, îți recomandăm soluția pentru îngrijire lentile de contact din seria Clean Active sau orice altă disponibilă pe stocul magazinului nostru. Lentilele Air Optix Aqua sunt livrate rapid și sunt distribuite în ambalaje de 3 sau 6 bucăți.