Air Optix® Night & Day® Aqua 6 buc.

Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

220,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.5 of 5
Rata medie 4.5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Aurora
5.0000
Intr-o perioada am purtat o pereche de lentile de contact AIR OPTIX si ma declar satisfacuta de performantele acestora si am constatat imbunatatirea vederii. Recomand, sunt cu adevarat un sortiment de lentile de calitate!
Catalina
4.0000
Se pare ca aceste lentile sunt potrivite daca nu vrei sa le mai indepartezi pe timp de noapte. Este un set de lentile lunare pe care l-am achizitionat recent, ca si pret sunt destul de multumita.
Corectarea defectelor oculare - utilizarea regulată a lentilelor impiedica înrăutățirea defectelor vizuale, atât hipermiopia cât și miopia.
Tehnologia hidratării constante - lentilele de contact permanente nu usucă sau irită ochii şi, de asemenea, nu provoacă roșeață. Chiar și după o zi întreagă de utilizare, simțiți confortul şi prospeţimea globului ocular.
O nota pozitiva cu privire la facilitatile lentilelor de acest tip - acest lucru este foarte apreciat de începători. Reduce la maxim riscul aplicării şi deteriorării incorecte a fiecărei lentile. Aplicarea acestora nu necesită mult timp sau abilități de specialitate.
Permeabilitate crescuta a oxigenului - o permeabilitate mai mare a oxigenului pentru fiecare lentila este, de asemenea, activă pe timp de noapte, în timpul odihnei și închiderii pleoapelor. Această caracteristică asigură sanatatea ochilor şi un confort sporit al utilizării acestora.
Nu este necesar să va scoateti lentilele - Air Optix Night & Day Aqua
Nu este necesar să va scoateti lentilele - de acum înainte nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scoaterea lentilelor de contact în fiecare seară și punerea lor într-un recipient special. Acest tip de lentile poate fi purtat timp de 30 de zile și nopți.
Ambalaje mari şi economice - conțin șase lentile pentru câteva luni de utilizare regulata. Modul perfect de a economisi bani asociat cu o mai mică frecvență a achizițiilor.
 

Caracteristicile lentilelor Air Optix® Night & Day® Aqua:

 

Air Optix Night & Day Aqua sunt, probabil, cele mai moderne lentile concepute pentru purtare 30 de zile, zi si noapte. Acestea sunt realizate dintr-un material de respirabil silicon hidrogel, lotrafilcon A, ceea ce inseamna ca furnizeaza oxigen pana la 6 ori mai mult decat alte lentile din hidrogel - nu numai in timpul zilei, dar, de asemenea, pe timp de noapte, atunci cand utilizatorii dorm.

La fel ca Air Optix Aqua, Air Optix Night & Day Aqua utilizeaza sistemul de hidratare Aqua care contribuie in mod semnificativ la confortul sporit de purtare. Datorita suprafetei lor interioara asferice, lentilele asigura o potrivire perfecta pe ochi pentru majoritatea utilizatorilor. Ei au o nuanta albastra si un ghid de marcare a pentru a facilita manipularea lor.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Air Optix® Night & Day® Aqua?

 

Acestea au fost proiectate pentru persoanele care vor sa scape de grija indepartarii zilnice a lentilelor. Mai mult decat atat, acestea sunt recomandate celor care:

  • doresc sa poarte lentile de contact lunare, fara necesitatea de a le mentine
  • petrec multe ore de lucru la calculator
  • petrec o multime de timp in camere pline de fum, uscate, cu aer conditionat
  • se plang de disconfort, uscare si iritare care rezulta din utilizarea de lentilelor utilizate pana acum
  • sunt in cautarea celor mai sanatoase si mai confortabile solutii pentru ochii lor.
 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Air Optix Night & Day Aqua nu necesita o ingrijire in mod special. Recomandam totusi, daca nu le purtati in continuu timp de 30 de zile, sa se foloseasca o solutie speciala pentru lentile de contact si sa se pastreze in recipientul pentru lentile, umplut cu solutie, imediat dupa indepartarea lor. Va recomandam solutiile active sau orice alte solutii de curatare si intretinere a lentilelor disponibile la Optilen.ro

 

Air Optix Night & Day Aqua sunt de asemenea disponibile intr-un ambalaj mai mic.

 

Parametrii lentilelor Air Optix® Night & Day® Aqua:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Brand Lentile de contact Air Optix
Producător ALCON
Puterea sferică -10,00 la -8,00 D (0,50 D pași)
-8,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,4; 8,6
Diametrul 13,8
Indicele de oxigen Dk/t 175 x 10-9
Hidratare 24%
Material Lotrafilcon A
Tehnologie SmartShield™
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaAir Optix
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Air Optix® Night & Day® Aqua 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua într-un pachet de 6 bucăți?

Lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua sunt disponibile într-un pachet care conține 6 bucăți. Le poți alege singur, folosind parametrii produsului, cum ar fi dioptria, curbura sau diametrul, sau poți consulta un optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite în funcție de nevoile tale individuale de vedere.

Sunt lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua sigure?

Da, lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua oferă un nivel ridicat de siguranță datorită tehnologiei lor de permeabilitate la oxigen și capacității de purtare continuă. Ele asigură o ventilație adecvată pentru ochi, minimizând astfel riscul de infecție și iritație.

Pentru ce probleme de vedere sunt recomandate lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua?

Lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua sunt destinate corectării problemelor de vedere sferice, cum ar fi miopia sau hipermetropia.

Cum se aplică lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua?

Înainte de aplicarea lentilelor de contact Air Optix® Night & Day® Aqua, trebuie să-ți speli întotdeauna și să-ți usuci bine mâinile. Apoi, plasează cu grijă lentila pe vârful degetului arătător și folosește degetul mare al celeilalte mâini pentru a deschide ușor pleoapa superioară. Plasează lentila pe ochi, uitându-te în sus.

Cum se înlătură lentilele de contact Air Optix® Night & Day® Aqua?

Înainte de înlăturarea lentilelor de contact Air Optix® Night & Day® Aqua, trebuie să-ți speli și să-ți usuci bine mâinile. Apoi, pentru a înlătura lentilele, trage ușor pleoapa inferioară cu degetul arătător, apoi apasă ușor lentila cu degetul arătător și cu degetul mare și înlătură-o cu grijă de pe ochi.