Lentile de contact și soluții Alcon

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 51

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 51

Pagina
pe pagina

Lentile de contact și soluții pentru îngrijire Alcon

Alcon este una dintre cele mai renumite companii producătoare de lentile de contact. Alcon produce, de asemenea, soluții multifuncționale pentru întreținerea lentilelor de contact și pentru menținerea sănătății ochilor utilizatorilor.

Descrierea companiei

Compania Alcon deține licența asupra mărcii de articole optice OPTI-FREE, care oferă o gamă completă de soluții pentru lentilele de contact. Alcon a fost înființată în anul 1945, în Forth Worth, Texas de către Robert Alexander și William Conner, doi farmaciști americani.

Filosofia Alcon merge în direcția menținerii, restabilirii și corectării vederii persoanelor din întreaga lume. Alcon este, de asemenea, o companie de top, unul dintre liderii pieței de soluții pentru lentilele de contact, cu peste 23 de mii de angajați, care, în cele din urmă, ajung să alcătuiască o echipă internatională, talentată și profesionistă. Alcon oferă soluții diverse de produse oftalmologice. De asemenea, oferă un tratament medical cu o vastă acțiune curativă și este angajat temeinic în studii de cercetare și dezvoltare în domeniul opticii medicale. Produsele Alcon sunt disponibile peste 180 de țări din întreaga lume.

Care sunt cele mai vândute produse Alcon

Mai jos vă prezentăm o listă cu cele mai vândute produse Alcon:

  • Opti Free Express - soluție multifuncțională pentru toate tipurile de lentile de contact moi, cu o vastă arie de acțiune. Aceasta oferă o dezinfectare corespunzătoare, eliminând depozitele de proteine de pe suprafața lentilelor.
  • Opti Free Replenish - soluție multifuncțională pentru lentilele de contact pentru dezinfectarea și menținerea igienei tuturor tipurilor de lentile de contact. Aceasta este fabricată în sistem TERAGLYDE, un sistem certificat pentru menținerea lentilelor de contact prin păstrarea unui nivel adecvat de hidratare la suprafața lentilelor. De asemenea, soluția elimină eficient depunerile de proteine și impuritățile de pe suprafața lentilelor.
  • Ce produse comercializează familia Alcon?

    Alcon este una dintre cele mai renumite companii producătoare de lentile de contact. Alcon produce, de asemenea, soluții multifuncționale pentru întreținerea lentilelor de contact și pentru menținerea sănătății ochilor utilizatorilor. Alcon este distribuitor renumit de lentile de contact Dailies, AirOptix sau FreshLook. Din portofoliul Alcon nu lipsesc nici soluțiile multifuncționale AO Sept Plus cu HydraGlyde sau Opti-Free RepleniSH. Filosofia Alcon este îndreptată în direcția menținerii, restabilirii și corectării vederii persoanelor din întreaga lume.

  • Prin ce se diferențiază Alcon de ceilalți producători?

    Alcon este o companie cu o vechime de peste 65 de ani, angajată să ajute oamenii în corectarea vederii. Alcon cunoaște foarte bine clienții ei și nevoile lor. Drept urmare, Alcon își adaptează produsele pentru a întruni așteptările utilizatorilor. Scopul Alcon este acela de a ajuta oamenii să-și îmbunătățească și chiar să-și corecteze problemele de vedere prin oferirea de produse inovatoare. Alcon colaborează cu profesioniști din întreaga lume și respectă cele mai înalte standarde etice și juridice.