AOSept® Plus cu HydraGlyde® 360 ml

Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

54,98 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

AOSept Plus cu HydraGlyde este o solutie pentru curatarea si dezinfectarea a tuturor tipurilor de lentile de contact furnizate de catre marca Alcon.
Capacitatea 360 ml
Timp de expediere 24 de ore

 
Potrivit pentru toate lentilele - puteți utiliza această soluție indiferent de tipul de lentile pe care îl aveți - hidrogel sau silicon-hidrogel, corectiv sau cosmetic.
Curățare triplă - prezența peroxidului de hidrogen de 3% este responsabilă pentru efectul de curățare triplă a soluției de lentile. Cel care îndepărtează murdăria, depozitele și elimină microorganismele periculoase.
Fără conservanți - soluția AOSept Plus este potrivită pentru persoanele care suferă de alergii și persoanele cu ochi extrem de sensibili, datorită compoziției fără conservanți.
Formula HydraGlyde - utilizarea unei formule moderne a permis o funcție suplimentară de hidratare a soluției de lentile. Aceasta acoperă lentilele cu o peliculă invizibilă, umedă, ceea ce le face și mai convenabil de utilizat.
Un recipient pentru lentile gratuit in pachet - AOSept Plus cu HydraGlyde
Un recipient pentru lentile gratuit in pachet - AoSept Plus cu HydraGlyde vine cu un recipient de calitate superioară - ideal pentru depozitarea sigură a lentilelor de contact reutilizabile.
Capacitate mare - folositi zilnic soluția lentilelor? În acest caz, o sticlă mare de 360 ml din preparat vă va permite să economisiți mult.
 

AOSept Plus cu HydraGlyde este realizata din peroxid de hidrogen si un sistem triplu de curatare, care se desprinde de impuritati si ofera curatenie totala si dezinfectare in acelasi timp. Mai mult decat atat, contine o concentratie mica de apa oxigenata care neutralizeaza si distruge microorganismele. Formula HydraGlyde ne ofera o garanatie a unui confosrt sporit pe tot parcursul zilei datorita unei substante umectanta care acopera suprafata lentilelor de contact. AOSept Plus cu HydraGlyde este cea mai buna solutie pentru persoanele cu ochi sensibili.

Ingrediente: 3% solutie de peroxid, acid fosfoniu, clorura de sodiu, fosfat, poloxamer, formula hidratanta HydraGlyde Moisture Matrix (EOBO-21 * polietilenoxid - polietilena butilena).
 

Cum acționează soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Agentul activ de curățare din soluția AO Sept Plus HydraGlyde® formează o soluție de peroxid de hidrogen cu o concentrație de 3%.

Faza de dezinfectare

Peroxidul de hidrogen are proprietățile unui acid diluat, astfel îndepărtează eficient depozitele de pe lentile și microorganismele nedorite. Contactul direct dintre peroxid și țesuturile sensibile ale ochiului ar putea duce la arsuri asă că este nevoie ca dezinfectarea să dureze un timp mai îndelungat, suficient pentru neutralizarea peroxidului.

Faza de neutralizare

În scopul de a neutraliza complet soluția este necesar un un agent catalitic care este prezent în soluția AO Sept Plus HydraGlyde® sub forma de AODISC. Acest ingredient de neutralizare este conținut în suportul special care este inclus în cutia soluției.

Cum se folosește corect soluția AO Sept Plus HydraGlyde®?

Lentilele de contact trebuie să fie plasate în suportul special umplut cu soluție până la limita maximă indicată pe recipient. Lentilele trebuie să fie depozitate în suportul cu soluție timp de cel puțin 6 ore, timp necesar pentru neutralizarea completă a soluției. Lentilele pot fi stocate timp de până la 2 săptămâni în aceeași soluție. După acest timp, soluția trebuie să fie înlocuită cu una proaspătă.

Notă: La dezinfectarea lentilelor de contact cu soluția AOSEPT PLUS HydraGlyde® este esențial să se aștepte un timp suficient de lung până la neutralizarea completă a soluției pentru a preveni arsura ochilor- vă sfătuim să consultați, de asemenea, instrucțiunile conținute de cutia cu soluție.

Mai multe informatii
ProducatorALCON
MarcaRestul
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml15,27 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AOSept® Plus cu HydraGlyde® 360 ml
Rating-ul dumneavoastra