AquaView Color 6 buc.

Posibile întârzieri. Va rugam sa verificati disponibilitatea produsului la Serviciul Clienți, înainte de a comanda.
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

99,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4.65 of 5
Rata medie 4.65 / 5 Bazat pe 3 reviews.
Catalina
5.0000
Lentile colorate cu dioptrii, preturile de la Optilen sunt printre cele mai mici de pe piata. Acum depinde cum prindeti ofertele! Cel putin eu m-am obisnuit relativ repede cu Aquaview.
Aurora
5.0000
Intradevar sunt lentile colorate cu dioptrii, sunt putine modelele de acest tip. Imi place nuanta! Ca si pret se merita chiar daca nu esti client fidel. M-am obisnuit relativ repede cu acest set de lentile colorate.
Rocket
4.0000
Pentru schimbarea culorii ochilor, este una dintre cele mai bune perechi de lentile colorate! Timp de expediere relativ mic. Am incredere in lentilele AquaView!

Lentile colorate lunare in solutie salina.

Material: Methafilcon A

Continut de apa: 45%

Important: efectuati consultatii periodice furnizate de specialist privind purtarea lentilelor de contact.

 
Modul zilnic - AquaView Color
Modul zilnic - o pereche de lentile colorate pot fi folosite continuu pe parcursul întregii luni. Singura condiție este ca acestea să fie îndepărtate chiar înainte de culcare și așezate într-un recipient pentru lentile umplut cu soluție specifica pentru lentile.
Schimbarea culorii ochilor intr-un mod natural - lentilele AquaView Color sunt utilizate, printre altele pentru a schimba culoarea naturală a irisului. Utilizarea tehnologiei moderne, datorită căreia culoarea este imprimată în interiorul lentilei, și nu pe suprafața sa, garantează un efect de culoare complet natural și oferă ochilor o strălucire atractivă.
7 culori frumoase din care sa alegeti - ametist, verde sau galben miere? Poți alege dintre șapte culori frumoase și variate, cu ajutorul cărora poți oferi ochilor culoarea la care ai visat întotdeauna.
Protecția împotriva radiațiilor UV - îmbogățirea fiecărei lentile individuale cu filtre moderne UVA / UVB le fac să acționeze ca o barieră care separă ochii de radiațiile solare dăunătoare.
Corecția eficientă a vederii - pe lângă faptul că lentilele oferă o schimbare naturală a culorii ochilor, ajuta si la vedere. Folosite în mod regulat, inhibă dezvoltarea miopiei.
6 bucăți în pachet - având în vedere faptul că lentilele au un mod de schimb lunar, șase bucăți sunt suficiente pentru 90 de zile de utilizare obișnuită.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Color:

 

AquaView Color sunt lentile de contact colorate concepute pentru utilizare lunară, ceea ce le face extrem de confortabile de purtat. Materialul Methafilcon A, în combinație cu un grad ridicat de hidratare a lentilelor (55%) le pastreaza perfect hidratate pe întreaga perioadă de utilizare. Permeabilitatea oxigenului (Dk/t = 19) este inalta. În plus, AquaView Color se caracterizează printr-o structură asferică, datorită căreia acuitatea vizuală este mult mai bună în comparație cu lentilele sferice tradiționale. Lentilele sunt echipate cu filtre UV pentru a proteja ochii de efectele nocive ale razelor solare.

 

Pentru cine sunt lentilele AquaView Color?

 

AquaView Color sunt lentile de contact create pentru persoanele care doresc să schimbe culoarea ochilor în timp ce isi îmbunătățesc acuitatea vizuală. În plus, sunt recomandate celor care au o problemă cu senzatia ochilor uscati. Lentilele datorită gradului inalt de hidratare îmbunătățesc semnificativ confortul purtării. Lentilele AquaView Color sunt disponibile in dioptrii de corecție negativă.

 

Îngrijirea lentilelor:

 

Lentilele AquaView Color sunt supuse schimbului și folosirii lunare în regim de zi și, prin urmare, necesită curățare și dezinfectare cu un lichid special de îngrijire. Pentru îngrijirea lor, vă recomandăm soluția de curățare și dezinfectare din familia Clean Active disponibilă în oferta noastră.

 

Lentilele de contact AquaView Color sunt disponibile în următoarele culori:

 
  • Amethyst - lentile colorate de culoare ametist
  • Brown - lentile de culoare maro
  • Gray - lentile de culoare gri
  • Green - lentile de culoare verde
  • True Sapphire - lentile colorate de culoarea safirului
  • Honey - lentile colorate de culoarea mierei
  • Turquoise - lentile colorate turcoaz
 
lentile de contact colorate AquaView Color

Parametrii lentilelor AquaView Color:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact colorate
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (în pași de 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Culoare Amethyst, Brown, Gray, Green, True Sapphire, Honey, Turquoise
Indicele de oxigen Dk/t 19 x 10-9
Hidratare 55%
Material Methafilcon A
Numar de bucati/cutie 6 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie6 buc
CuloareAmethyst, Brown, Green, Grey, Honey, True Sapphire, Turquoise
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Color 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Color 6 buc?

Lentilele AquaView Color 6 buc pot fi alese individual, bazându-vă pe parametrii proprii de vedere, cum ar fi puterea și curbura, luând în considerare culorile disponibile: ametist, maro, gri, verde, safir, miere, turcoaz. De asemenea, puteți apela la ajutorul unui optometrist, care vă va ajuta să alegeți lentilele potrivite. Pachetul conține 6 bucăți de lentile, asigurând confortul utilizatorului pe o lună întreagă.

Sunt lentilele AquaView Color sigure?

Da, lentilele AquaView Color sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și utilizarea corespunzătoare. Destinate pentru utilizare lunară, ceea ce înseamnă că trebuie curățate și dezinfectate regulat cu soluții adecvate. De asemenea, este important să urmați recomandările pentru aplicarea și scoaterea lentilelor.

Pentru ce deficiență de vedere sunt AquaView Color?

Lentilele AquaView Color sunt destinate corecției miopiei, deoarece au un tip de corecție sferică pentru puteri optice negative.

Cum să aplici lentilele AquaView Color?

Aplicarea lentilelor AquaView Color este simplă. Înainte de a le aplica, este esențial să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, folosind un deget, plasați lentila pe vârful degetului arătător și trageți ușor de pleoapa inferioară cu cealaltă mână. După ce ați plasat lentila pe ochi, clipiți ușor pentru a o așeza corect.

Cum să scoți lentilele AquaView Color?

Pentru a scoate lentilele AquaView Color, este recomandat să utilizați soluții speciale pentru lentile și instrumente adecvate, cum ar fi ventuze. După ce v-ați spălat și uscat mâinile, trageți ușor de pleoapa inferioară și prindeți cu grijă lentila între degetul arătător și cel mare pentru a o îndepărta. Nu uitați să curățați și să dezinfectați lentilele după fiecare utilizare.