Lentile de contact Interojo

Vizualizare ca Grila Lista

21 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

21 Articole

pe pagina

Lentile de contact Interojo

Lentilele de contact sunt produse foarte funcționale și recomandate persoanelor care au probleme cu vederea. Nu doar că sunt practic invizibile dar sunt și confortabile. Nu limitează câmpul de vedere, puteți practica diferite activități fizice precum și înnotul. Nu este de mirare că majoritatea persoanelor care poartă ochelari tot mai des optează pentru lentilele de contact.

Descrierea firmei Interojo

Interojo este o firmă coreeană care se specializează în producerea de lentile de contact moi. Firma a fost înființată în anul 2000. În prezent firma nu doar că este recunoscută și respectată în Asia dar și în întreaga lume. Și în România puteți achiziționa lentile produse de această firmă.

Avantajele lentilelor de contact de unică folosință AquaView

Lentilele de contact AquaView sunt lentile de unică folosință. Sunt produse din Bioxifilcon A cu o hidratare de 58%. În fabricarea lentilelor a fost utilizat hialuronatul de sodiu datorită căruia produsul este foarte elastic și moale. AquaView Daily garantează o vedere excelentă precum și protejează de razele UVA și UVB. Lentilele se recomandă persoanelor sensibile.

Avantajele lentilelor de contact lunare AquaView Monthly

Lentile de contact AquaView sunt un tip de lentile lunare pentru purtare pe timp de zi. Fabricate din Methafilcon A iar nivelul de hidratare este de 55%. În fabricarea lentilelor de contact AquaView Monthly de asemenea a fost utilizat hialuronatul de sodiu care face ca lentilele să fie elastice și moi. Lentilele de contact AquaView Montly se disting prin faptul că sunt foarte subțiri. De asemenea, în lentile a fost încorporat un filtru UV.

Avanatjele lentilelor de contact torice AquaView Toric

Din gama produselor Interojo fac parte și lentilele de contact AquaView Toric, mai exact, lentile lunare torice pentru astigmatici. Sunt produse din Hioxifilcon A. Nivelul de hidratare al acestor lentile este de 55%. În fabricarea acestor lentile, producătorii s-au folosit de tehnologia High Definition Vision precum și de Prism Ballastes Design în acest fel oferind o calitate ridicată a vederii, de asemenea nu se deplasează și se adaptează perfect indiferent de ochi. Pentru a fi mai ușor de aplicat acestea au o culoare albăstruie.

Avantajele lentilelor de contact AquaView Moist

Lentilele de contact din hidrogel AquaView Moist sunt un produs ideal pentru începători. Aceste lentile de fapt sunt o versie îmbunătățită a lentilelor de contact AquaView Monthly. Acestea sunt fabricate din Bioxifilcon B și din hialuronat de sodiu. Lentile de asemenea sunt dotate cu un filtru UV. Culoarea albăstruie înlesnește aplicarea și înlăturarea acestora. Prezinto o hidratare de 55%. În schimb, lentilele de contact AquaView Moist 2 weeks sunt lentile de contact bilunare cu purtare pe timp de zi.

Avantajele lentilelor de contact colorate AquaView Color

AquaView Color sunt un tip de lentile care se adresează persoanelor doritoare să-și schimbe culoarea naturală a ochilor. Lentilele de contact aparținând producătorului Interojo sunt fabricate din Methafilcon A și oferă o hidratare de 55%, dodate de asemenea cu un filtru UV. AquaView Color pot fi purtate timp de 30 de zile dar, doar pe timp de zi, pe timp de noapte se recomandă înlăturarea acestora.

Produsele marca Interojo

În magazinul Optilen.ro puteți achiziționa produse de marcă, originale iar în procesul fabricării acestora, producătorii s-au folosit de soluții de ultimă generație.