AquaView Moist 12 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

12 buc

Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

12 buc

Pretul nostru

139,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
La miopia mea, am suportat foarte bine aceste lentile, au un grad mare de umiditate asa ca ochii se simt excelent. Iar la pret, ce pot sa zic, 130 lei nu mi se pare mult.

O versiune imbunatatita a lentilelor AquaView pentru purtare lunara cu un nivel ridicat de umiditate.
Material: Biofilcon B
Continut de apa : 55 %

 
Coeficient ridicat de permeabilitate la oxigen - permite fluxul liber al aerului din mediul înconjurător către cornee, datorită căruia ochii sunt și mai rezistenți la infecții și se odihnesc mult timp.
Material Bioxifilcon A - în procesul de producție s-a folosit un material modern, hidrogel, îmbogățit cu hialuronat de sodiu. Datorită acestuia, lentilele de contact rețin umezeala timp de multe ore, garantând cel mai înalt confort de utilizare.
Protecție împotriva radiațiilor UV - fiecare dintre lentile a fost echipată suplimentar cu filtre UVA / UVB moderne, datorită cărora ochii sunt protejați corespunzător împotriva efectelor periculoase ale radiațiilor solare.
Nuanțare pentru aplicare ușoară - AquaView Moist
Nuanțare pentru aplicare ușoară - pentru ca lentilele să poată fi folosite și de utilizatorii începători, acestea au căpătat o nuanță delicată, albastră pe o parte. Datorită acestui fapt, sunt și mai ușor de aplicat, fără riscul unei eventuale greșeli.
O pereche pe lună - puteți folosi o pereche de AquaView Moist timp de până la 30 de zile. Singura condiție este să le puneți într-un recipient cu o soluție de lentile în fiecare seară.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Moist

 

AquaView Moist sunt lentilele de contact lunare concepute pentru a corecta miopia si hipermetropia. Ele sunt lentile de hidrogel inovatoare - o versiune imbunatatita a lentilelor AquaView pentru purtare lunara. Ele sunt realizate din bioxifilcon B cu un adaos de hialuronat de sodiu, un polimer natural care ajuta la acumularea de apa pe suprafata corneei si reduce frecarea. Datorita proprietatilor lor de hidratare, lentilele AquaView Moist nu se usuca, prevenind purtatorii de orice posibil disconfort.

Bioxifilcon B, cu hialuronat de sodiu se imbina perfect cu continut mare de apa a lentilelor, care ajunge la 55%. Mentinerea de umiditate a ochilor constanta le permite sa garanteze un confort excelent la purtare pe intreaga perioada de utilizare. Mai mult decat atat, AquaView Moist sunt echipate cu filtre UV protejarea ochilor de efectele nocive ale razelor UVA (85%) si UVB (40%). Ele au, de asemenea o tenta de culoare albastru deschis, pentru a facilita manipularea.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele AquaView Moist?

 

Acestea sunt lentile de contact pentru purtare lunara concepute pentru persoanele care prefera sa scape de grija ingrijirii lentilelor zilnic. Mai mult, ele sunt recomandate pentru cei care:

  • sufera de sindromul ochilui uscat,
  • Petrece cea mai mare parte a timpului in camere cu aer conditionat,
  • au pretentia ca lentilele de contact pe care le poarta sa le ofere cel mai inalt confort la purtare,
  • Petrec mult timp in fata unui calculator.
 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

AquaView Moist  fiind lentile cu purtare lunara, se recomanda ingrijirea si dezinfectarea lor zilnica. Pentru ingrijirea eficienta a lentilelor va recomandam solutiile active disponibile pe Optilen.ro.

 

Parametrii AquaView Moist:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -15,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +10,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 26 x 10-9
Hidratare 55%
Material Bioxifilcon B
Filtre UV 85% UVA, 40% UVB
Numar de bucati/ cutie 12 buc
 
Expedierea in 24 ore este valabila doar pentru dioptriile negative.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie12 buc
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Moist 12 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Moist 12 buc.?

Lentilele AquaView Moist sunt disponibile într-un pachet ce conține 12 bucăți, asigurând o utilizare pe termen lung. Le poți alege singur, folosind informațiile despre parametrii produsului, cum ar fi puterea și curbură, sau poți apela la ajutorul unui optometrist, care te va ajuta să le adaptezi nevoilor tale.

Sunt lentilele AquaView Moist sigure?

Da, lentilele AquaView Moist sunt sigure pentru utilizare, oferind un confort ridicat datorită calității lor și formulei speciale de hidratare.

Pentru ce defect de vedere sunt AquaView Moist?

Lentilele AquaView Moist sunt destinate corecției miopiei sau hipermetropiei, datorită tipului lor de corecție sferică.

Cum să aplici lentilele AquaView Moist?

Înainte de a aplica lentilele AquaView Moist, este necesar să îți speli și să îți usuci mâinile cu grijă. Apoi, scoate cu atenție lentila din ambalaj și plaseaz-o pe vârful degetului. După aceea, trage ușor de pleoape și plasează lentila pe globul ocular.

Cum să îndepărtezi lentilele AquaView Moist?

Pentru a îndepărta lentilele AquaView Moist, trebuie să îți speli și să îți usuci din nou mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară folosind degetul arătător și thumbul și folosește thumbul pentru a apăsa ușor pe lentilă și a o scoate.