Lentile de contact AquaView Monthly

Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina

Lentile de contact lunare AquaView Monthly

Lentilele AquaView Monthly sunt un produs optic de înaltă calitate care a fost creat pentru a corecta miopia și hipermetropia. Aceste lentile sferice sunt realizate folosind cea mai recentă tehnologie și pentru a le crea a fost folosit material Methafilcon A de înaltă calitate, care se caracterizează printr-un nivel foarte ridicat de hidratare și permeabilitate la oxigen. În plus, la crearea lentilelor, acestea au fost, de asemenea, îmbogățite cu un aditiv special de hidratare, și anume hialuronat de sodiu, datorită căruia acest produs vă va oferi un nivel adecvat de hidratare în timpul zilei, ceea ce se traduce prin confort și comoditate de cea mai înaltă clasă în timpul zilei. utilizarea acestuia. Lentilele AquaView Monthly sunt concepute pentru a fi purtate lunar, ceea ce înseamnă că o pereche de aceste lentile va fi suficientă pentru 30 de zile de utilizare, cu îngrijire zilnică adecvată.

AquaView Monthly prezintă și un design asferic, datorită căruia imaginea văzută de utilizator este foarte clară și precisa, iar culorile sunt intense și extrem de saturate. Acest produs este, de asemenea, echipat cu filtre UV, așa că atunci când purtați lentile obțineți și protecție suplimentară împotriva efectelor nocive ale razelor solare, ceea ce vă face ochii sănătoși și pe deplin protejați. Lentilele AquaView Monthly ajută, de asemenea, la combaterea eficientă a uscăciunii ochilor, eliminând iritațiile neplăcute și uscarea excesivă a ochilor. În plus, și foarte important, aceste lentile se caracterizează prin margini foarte subțiri, ceea ce face ca punerea lor să fie simplă și necomplicată, chiar și pentru utilizatorii fără experiență.

Lentilele AquaView Monthly sunt disponibile în diferite dimensiuni de pachet

Produsul AquaView Monthly poate fi găsit în sortimentul nostru extins în mai multe opțiuni convenabile, care variază ca număr de lentile în funcție de ambalajul selectat. Vă puteți echipa cu ușurință cu pachete AquaView Monthly care conțin 3 bucăți sau 6 bucăți. În plus, dacă doriți doar să încercați lentilele sau să combinați o piesă cu un alt tip de lentile de contact, le puteți cumpăra și într-un pachet dintr-o singură bucată.

Cui sunt destinate lentilelor AquaView Monthly?

Lentilele AquaView Monthly sunt destinate utilizării de către persoanele miope sau hipermetrope. Acestea vă permit să vedeți clar și precis in orice situație, asigurând în același timp un confort ridicat în timpul utilizării. Acest produs este recomandat si persoanelor care se confrunta cu probleme de ochi uscat care inca nu s-au hotarat sa poarte lentile din acest motiv, dar acum doresc sa le incerce. AquaView Monthly sunt disponibile într-o gamă largă de puteri sferice. Important este că acestea sunt lentile lunare, așa că necesită îngrijire de seară înainte de a le pune la loc, așa că vor fi un produs ideal pentru cei cărora nu le deranjează nevoia de a le curăța în fiecare zi.

Vezi si: