Lentile de contact AquaView Toric

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de contact torice AquaView Toric

Astigmatismul, numit și astigmatism, este un defect de vedere care afectează cristalinul sau corneea ochiului, care se caracterizează printr-o simetrie de rotație afectată a ochiului. Persoanele afectate de această afecțiune văd imagini neclare în anumite zone ale câmpului vizual la orice distanță. Există diferite tipuri de astigmatism, inclusiv astigmatismul obișnuit și neregulat. Aceasta este o afecțiune destul de comună și este adesea însoțită de hipermetropie sau miopie. Totuși, persoanele cu astigmatism obișnuit nu ar trebui să-și facă griji că singura lor soluție va fi să cumpere ochelari cu lentile groase și inestetice. Astăzi, puteți cumpăra lentile de contact torice speciale pentru astigmatici, care sunt confortabile și practice.

Lentilele pentru persoanele care suferă de astigmatism ar trebui, în primul rând, să fie stabile, adică să nu se miște în timpul zilei, chiar și atunci când practică sport. Acest lucru va asigura o viziune clară indiferent de situație.

Avantajele lentilelor torice AquaView Toric

Lentilele astigmatice AquaView Toric sunt echipamente esențiale pentru toate persoanele care suferă de astigmatism. Sunt disponibile în pachete de 1, 3 sau 6 bucăți. Acestea sunt lentile lunare pentru utilizare zilnică. Ce înseamnă? În fiecare seară, înainte de culcare, scoateți-le și puneți-le într-un recipient special umplut cu soluție de îngrijire a lentilelor. Materialul din care sunt fabricate este Hioxifilcon A. Lentilele AquaView Toric se caracterizeaza printr-un nivel ridicat de hidratare (55%), ceea ce face ca purtarea lor pe tot parcursul zilei sa fie extrem de confortabila. Coeficientul Dk/t al acestor pahare torice este 23.

Pentru cine sunt potrivite lentilele AquaView Toric?

Persoanele care suferă de astigmatism vor observa cu siguranță că oferă cea mai înaltă calitate a vederii la orice distanță și adâncesc claritatea. De asemenea, fac imaginile pe care le vedeți mai luminoase. În plus, tehnologia Prism Ballasted Design asigură că lentila nu se mișcă și se potrivește bine cu ochiul utilizatorului.

Fiecare proprietar de lentile AquaView Toric trebuie să-și amintească să aibă grijă zilnică de ele. Pentru curatarea lentilelor va recomandam un lichid special din familia Clean Active, care nu numai ca hidrateaza lentilele AquaView Toric, dar asigura si utilizarea in siguranta a lentilelor. Lentilele curățate corespunzător nu vor provoca inflamații ale ochilor sau reacții alergice. In cazul lentilelor lunare este necesara si achizitionarea unui recipient pentru lentile.

Vezi si: