AquaView Toric 6 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 18 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

102,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult


Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Roxana
5.0000
High Definition Vision, un concept relativ nou. Este vorba despre lentile pentru astigmatici. Le-ati incercat deja? Ma bucur ca mereu apar oferte noi la Optilen, nu doar in cazul lentilelor torice Aquaview!
Catalina
5.0000
Intradevar, cei cu probleme de astigmatism ca mine pot sta linistiti, daca apeleaza la aceste lentile torice!

Lentile de contact pentru astigmatism lunare care furnizeaza umiditate excelent pentru ochi.

 
Cel mai mare confort de utilizare - atinge până la 55% și are un impact direct asupra capacității lentilei de a fixa apa în interiorul acestuia. Acest lucru garantează o hidratare benefică, acoperind și ochii și prevenind uscarea și iritația acestora.
Calitate perfectă a vederii - flexibilitatea ridicată a materialului din care sunt fabricate lentilele le face să se adapteze complet la forma individuală a ochiului la doar un moment după aplicare și să rămână stabile pe suprafața acestuia - fără să cadă sau să se rasuceasca.
6 bucăți într-un pachet - AquaView Toric
6 bucăți într-un pachet - nu vă place obligația de a vă îngriji lentilele în fiecare seară? În acest caz, AquaView Toric sunt perfecte pentru dvs., deoarece sunt concepute pentru o utilizare de o zi - scoateți și aruncați o pereche seara, iar dimineața ajungeți la alta.
Sistem suplimentar de stabilizare - fiecare lentilă este realizată dintr-un material inovator Hioxifilcon A, datorită căruia se caracterizează prin rezistență ridicată la acumularea de depozite de proteine și alte impurități. Drept urmare, chiar și după o zi întreagă, lentilele sunt curate și proaspete.
Aplicare și mai ușoară - utilizarea regulată și corectă a lentilelor vă permite să inhibați dezvoltarea unor astfel de defecte de vedere precum miopie și hipermetropie.
 

Caracteristicile lentilelor AquaView Toric

 

AquaView Toric sunt lentile de contact pentru astigmatism concepute pentru a fi utilizate lunar in timpul zilei. Ele sunt fabricate din Hioxifilcon A, care, in combinatie cu un continut de apa de 55%, face AquaView Toric incredibil de confortabil de la prima pana la ultima zi de purtare. Gratie High Definition Vision, AquaView Toric garanteaza cea mai buna calitate vederii la toate distantele, prin cresterea acuitatii vederii si luminozitatea imaginii. Insertia lentilei este facilitata suplimentar printr-o nuanta de culoare albastru deschis, iar partea interioara si exterioara a cristalinului este usor de recunoscut datorita unui marcaj de ghidare.

 

Cine ar trebui sa poarte AquaView Toric?

 

Ele au fost create pentru cei care se lupta cu astigmatismul. Ele sunt recomandate in special pentru cei care asteapta ca lentilele de contact sa aiba un confort maxim la purtare si o viziune clara. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: AquaView Toric sunt lentile lunare pentru uzura de zi cu zi, astfel incat la sfarsitul zilei ar trebui sa fie indepartate, curatate si dezinfectate cu o solutie de lentile. Va recomandam solutiile Clean Active disponibile la Optilen.ro. AquaView Toric sunt de asemenea disponibile in cutie mai mica a cate 3 bucati.

 

Parametrii AquaView Toric:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact AquaView
Producător INTEROJO
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10°, 20°, 30°, 60°, 70°, 80°, 90°, 100°, 110°, 150°, 160°, 170°, 180°
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 23 x 10-9
Hidratare 55%
Material Hioxifilcon A
Tehnologie Prism Ballasted Design, High Definition Vision
Numar de bucati/ cutie 6 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorINTEROJO
MarcaAquaView
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 18 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:AquaView Toric 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele AquaView Toric 6 bucăți?

Puteți alege lentilele AquaView Toric de 6 bucăți individual, utilizând parametrii specificați pe ambalaj, cum ar fi valoarea cilindrului, axa și puterea sferică. De asemenea, puteți solicita ajutorul unui optometrist, care vă va ajuta să selectați lentilele adecvate nevoilor dvs. de vedere. Pachetul conține șase lentile, oferind o utilizare pe termen mai lung.

Sunt lentilele AquaView Toric sigure?

Da, lentilele AquaView Toric sunt sigure pentru utilizare, cu condiția respectării recomandărilor privind igiena și îngrijirea corectă. Producătorul Interojo folosește materiale de înaltă calitate, asigurând confortul și siguranța ochilor dvs.

Pentru ce tip de defect de vedere sunt AquaView Toric?

Lentilele AquaView Toric sunt destinate corecției astigmatismului, care se caracterizează prin forma neregulată a corneei sau a lentilei ochiului. Datorită designului și formei lor speciale, oferă o viziune clară și reduc efectul de imagine neclară.

Cum să aplici lentilele AquaView Toric?

Aplicarea lentilelor AquaView Toric este simplă. Înainte de a le plasa pe ochi, asigurați-vă că mâinile sunt curate și uscate. Plasați cu grijă lentila pe vârful degetului arătător, trageți ușor de pleoapa inferioară și plasați lentila cu atenție pe cornee. Puteți solicita și ajutorul unui optometrist, care vă va arăta tehnica corectă de aplicare.

Cum să scoți lentilele AquaView Toric?

Îndepărtarea lentilelor AquaView Toric este, de asemenea, ușoară. Asigurați-vă din nou că mâinile sunt curate și uscate. Apoi, trageți ușor de pleoapa inferioară, glisați lentila cu degetul arătător spre partea exterioară a ochiului, apoi prindeți-o cu grijă între degetul mare și arătător și scoateți-o. După aceea, plasați lentila în soluția de întreținere.