Avizor All Clean Soft 500 ml

Disponibilitate:

24 de ore

Pretul nostru

39,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Soluție pentru curățarea sau păstrarea lentilelor de contact moi, AVIZOR All Clean Soft este solutie multifunctionala pentru întreținerea lentilelor. Recomandată pentru toate tipurile de lentile de contact moi, inclusiv pentru cele din silicon-hidrogel. Avand in compozitie doar elemente esentiale, solutia AVIZOR All Clean Soft protejeaza lentila de impuritati, fara sa atace echilibrul natural al ochiului: Deproteinizeaza, Aseptizeaza, Curata, Limpezeste si Hidrateaza.

 
Pentru toate lentilele moi - soluția de lentile Avizor All Clean Soft este un preparat conceput pentru toate lentilele de contact moi, inclusiv hidrogel modern, cu silicon.
Curățare și dezinfectare perfectă - soluția pentru lentile restabilește lentilele la puritatea lor imaculată. Îndepărtează tot felul de murdărie: depuneri de proteine și grăsimi proteice, praf, bacterii și ciuperci, protejând împotriva infecțiilor periculoase și a disconfortului.
Refacerea hidratării inițiale - lentilele introduse într-o cutie umplută cu soluție pentru lentile redobândesc nivelul benefic de hidratare, cunoscut încă din primele momente de utilizare. Datorită acestui fapt, ochiul este în mod constant umed și lipsit de uscăciune și roșeață.
Protecție împotriva micro-leziunilor - compoziția soluției de îngrijire este îmbogățită cu numeroase componente nutritive. Datorită acestora, ochiul primește o sursă suplimentară de sprijin – se regenerează mai repede și este mult mai rezistent la micro-răniri, prezente adesea la purtătorii de lentile.
Depozitare în siguranță - dacă nu doriți să folosiți lentile în acest moment și ați scos deja o pereche din blister, nu o aruncați. Puneți-le într-un recipient plin cu soluție proaspătă pentru lentile și asigurați-vă că sunt curate, sigure și gata de a fi puse în orice moment.
 

Combinand componentele esentiale, AVIZOR All Clean Soft obtine rezultate superioare altor produse, cu mai multe componente, conservandu-si astfel securitatea si netezimea. Cercetarile realizate arata ca AVIZOR All Clean Soft este o solutie unica, cu un grad ridicat de eficienta, ce poate fi utilizata pentru toate tipurile de lentile de contact moi.

 

ATENTIE:

Soluția trebuie aruncata după 3 luni de la desigilare, chiar dacă nu a fost folosită complet.

 

Ingrediente:

  • izotonica,
  • solutie tampon salina cu Poloxamer,
  • EDTA,
  • PVP,
  • polyhexanide (0,0002 %) si un agent de indepartare a depozitelor de proteine.
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorAVIZOR
MarcaAltele
Disponibilitate24 de ore
Price per 100ml8,00 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Avizor All Clean Soft 500 ml
Rating-ul dumneavoastra