Ochelari Belutti

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-35 din 131

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-35 din 131

Pagina
pe pagina

Ochelari de soare și de verdere Belutti

Marca Belutti este asociată cu șic și eleganță italiană. Acesta este și cazul în realitate, așa cum puteți vedea uitându-vă la următoarele rame ale ochelarilor de vedere Belutti.

Descrierea Companiei

Compania Belutti a fost fondată în 1999 în Italia, iar numele i-a fost preluat de la orașul Belluno, situat la munte, de unde provine compania. Astăzi, Belutti este un brand italian de rame de ochelari și ochelari de soare, care este popular în întreaga lume. Acestea se adresează atât femeilor, cât și bărbaților, și chiar celor mai tineri utilizatori. Sortimentul brandului Belutti este foarte bogat, iar în fiecare an i se adaugă cele mai noi modele de ochelari și rame de ochelari. Prin urmare, fiecare client poate alege ochelari Belutti adaptați nevoilor și așteptărilor sale individuale. Ochelarii Belutti sunt disponibili în câteva sute de magazine de optică reputate din întreaga lume, care sunt marcate cu simbolul Dealer Belutti autorizat.

Atributele companiei

Marele avantaj al companiei Belutti este că oferă nu numai colecțiile Belutti pentru bărbați și Belutti pentru femei. De asemenea, creează colecții speciale de ochelari pentru copii, astfel încât fiecare grup de clienți va găsi ceva pentru ei înșiși în sortimentul Belutti. Ochelarii Belutti sunt conceputi in mare parte pentru femei si barbati eleganti. În ochelarii acestui brand, ochii mulțimii sunt ațintiți asupra ta și cu siguranță poți ieși în evidență din împrejurimi.

Trăsătura caracteristică a ochelarilor și ramelor de ochelari Belutti este designul la modă și formele moderne. Trăsătura distinctivă sunt detaliile intrigante care decorează templele ochelarilor de vedere și ochelarilor de soare.

Toți ochelarii și accesoriile Belutti au o Declarație de Conformitate și sunt înregistrate la Oficiul de Înregistrare a Dispozitivelor Medicale și a Produselor Biocide. Calitatea acestora este confirmată de Certificatul Institutului Central pentru Protecția Muncii.

Vezi ochelari Belutti individuali:

  • Ochelari Belutti pentru copii
  • Ochelari de vedere Belutti
  • Ochelari de soare Belutti