BioAir Comfort 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 11 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Alin
4.0000
Ce pot sa zic, din cate am observat avem aici un produs nou lansat pe piata echipat cu filtru protector ultraviolete. De la bun inceput, m-am bucurat de folosirea continua a acestuia. Le-am preferat in locul altor modele de lentile din aceeasi categorie, deoarece sunt lentile asferice de inlocuire lunare, create pe baza unui material modern, foarte bine acceptat de ochiul uman.

BioAir Comfort sunt lentile asferice de înlocuire lunare, create pe baza unui material modern, foarte bine acceptat de ochiul uman. Acestea se caracterizează prin parametri îmbunătățiți de hidratare și permeabilitate la oxigen, datorită cărora sunt considerate unele dintre cele mai confortabile lentile din întreaga lume.

Viziune de calitate inalta - utilizarea acestor lentile vă permite să vă bucurați de o vedere cu sensibilitate mai mare la contrast, culori și claritate crescute, indiferent de condițiile de iluminare.
Conținut ridicat de apă - lentilele BioAir Comfort sunt fabricate dintr-un material foarte hidratant, ce se caracterizează printr-o umiditate favorabilă, de lungă durată și protejează ochii de uscare incomodă.
Filtre UV moderne - lentilele aplicate corect oferă ochiului o protecție suplimentară împotriva efectelor nocive ale soarelui. Acest lucru este posibil datorită îmbogățirii compoziției cu un complex de filtre moderne UVA / UVB.
Marcate pentru o aplicare ușoară - lentilele asferice BioAir Comfort pot fi folosite și de utilizatorii începători, datorită nuanței albastru deschis prezenta pe o parte a lentilelor de contact, care facilitează în mod semnificativ aplicarea lor și o face extrem de intuitivă.
Utilizare lunară - BioAir Comfort
Utilizare lunară - puteți utiliza o pereche de lentile selectate timp de până la 30 de zile. Singura condiție este utilizarea zilnică a solutiei de ingrijire.
3 bucăți într-un pachet - aceasta este cantitatea perfectă pentru a încerca un anumit tip de lentile sau pentru a crea un set cu un ambalaj de o rezistență diferită, complet adaptat cerințelor defectului vizual.
 

Caracteristicile lentilelor BioAir Comfort:

Lentilele de contact BioAir Comfort se bazează pe un material inovator cu o compoziție foarte asemănătoare ochiului uman. Ca urmare, lentilele rămân nedetectabile pe toată durata utilizării lor. Cu atât mai mult, datorită marginilor ultra-subțiri și diametrului crescut, acestea se adaptează rapid și precis la forma individuală a ochilor. Chiar și la sfârșitul zilei, vederea vă este odihnită și ochii umezi - datorită gradului ridicat de hidratare a lentilelor, ajungând la 42%. BioAir Comfort se caracterizează și printr-un factor de permeabilitate favorabil oxigenului, care oferă corneei acces liber la oxigen și reduce riscul de infecție.

Lentilele BioAir Comfort oferă o vedere de înaltă definiție, fără umbre și reflexii. Acestea sunt concepute pentru a corecta miopia și, datorită gamei largi de dioptrii, alegerea lor în funcție de nevoile unui utilizator individual este chiar mai ușoară. Lentilele oferă de asemenea si o protecție suplimentară împotriva efectelor nocive ale razelor solare, datorită prezenței filtrelor UV moderne.

 

Pentru cine sunt destinate lentilele BioAir Comfort?

 

Lentilele BioAir Comfort sunt concepute pentru utilizare lunară. Deci, este o propunere excelentă pentru persoanele cărora nu le place să se împovăreze cu zeci de perechi de lentile și să isi aplice una nouă în fiecare zi. Confortul utilizării lentilelor de contact BioAir Comfort va fi, de asemenea, apreciat si de utilizatorii începători - datorită colorării suplimentare pe o parte și a flexibilității, care vor face ca aplicarea lor să fie foarte ușoară și intuitivă. Intrucât lentilele au o gama larga de dioptrii corective - de la -0.50 la -12.00 D, ele pot fi folosite de proprietarii defectelor de vedere atât severe, cât și minore (miopie).

 

Parametrii lentilelor BioAir Comfort:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact BioAir
Producător HORIEN
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,2
Hidratare 42%
Material Poly-2-hydroxyethyl Methacrylate
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 11 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:BioAir Comfort 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra