Lentile de contact BioAir

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile lunare și trimestriale BioAir

Lentilele de contact de înaltă calitate devin din ce în ce mai populare în fiecare zi. Această metodă de corectare a vederii a câștigat o popularitate considerabilă în rândul persoanelor care preferă comoditatea și, în același timp, le pasă de confortul ochilor pe tot parcursul zilei. Produsele BioAir, realizate pe baza celor mai noi tehnologii, pot deveni una dintre favoritele dintre lentilele de marcă. Important, în comparație cu ofertele concurenților, lentilele BioAir sunt favorabile din punct de vedere al prețului, ceea ce le face mai accesibile unui grup și mai mare de persoane care folosesc această metodă specială de corectare a vederii.

Caracteristicile modelelor individuale de lentile BioAir

Lentilele de contact marca BioAir se încadrează perfect în tendințele contemporane - atitudinile consumatorilor care promovează sănătatea sunt legate de nevoia de confort complet în toate circumstanțele. Având în vedere astfel de preferințe, au fost create lentile BioAir lunare și trimestriale, realizate din materiale inovatoare și perfect gândite din punct de vedere al funcționalității.

  • BioAir 38FW - oferit pentru miopie și hipermetropi. Tehnica precisă de șlefuire a marginilor permite lentilelor să se potrivească perfect cu suprafața asimetrică a ochiului. Un material inovator cu o structură asemănătoare corneei este responsabil pentru o acuitate vizuală excelentă și confort la purtare, eliminând afecțiunile legate de sindromul de ochi uscat. Un avantaj suplimentar al lentilelor trimestriale BioAir 38FW sunt filtrele UVA/UVB care vă protejează vederea împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete.
  • BioAir Comfort - lentile ultra-subtiri dedicate miopiei. Gradul ridicat de hidratare al lentilelor și factorul favorabil de permeabilitate la oxigen asigură o hidratare optimă a ochilor pe tot parcursul zilei și minimizează riscul de infecție. Nuanțarea pe o parte facilitează punerea lentilelor, ceea ce va încuraja utilizatorii începători. În acest caz, poți conta și pe protecție împotriva razelor solare intense datorită unui complex de filtre UVA/UVB.
  • BioAir Comfort Plus - lentile confortabile si extrem de hidratate cu o structura imbunatatita, destinate persoanelor miope. Alegerea acestor lentile garantează o vedere clară, cu o mai mare sensibilitate la contrast și profunzime de câmp. Producătorul a ținut cont de nevoile persoanelor care urmăresc un stil de viață activ - lentilele au filtrele UVA/UVB necesare.
  • BioAir Optimum - lentile de contact moderne concepute pentru miop, asigurând o aplicare confortabilă și o bunăstare excelentă în orice situație. Realizate folosind tehnologia hidrogelului, acestea garantează o hidratare și mai bună, care este perfectă pentru persoanele care suferă de ochi uscați și arși. Materialul inovator și atent dezvoltat face imaginea clară și perfect clară de la orice distanță. Un avantaj suplimentar al lentilelor BioAir Optimum este un complex de filtre UVA/UVB.

Cui sunt destinate lentilele BioAir?

Producatorul tine cont de diverse nevoi legate de corectarea defectelor de vedere cu ajutorul lentilelor de contact. Au fost create pentru:

  • miop și hipermetropi,
  • oameni cărora le pasă de sănătatea ochilor lor și preferă confortul,
  • oameni care caută lentile de contact ieftine și bune,
  • persoanele care se luptă zilnic cu sindromul de ochi uscat,
  • angajații de birou și oamenii care petrec mult timp în fața unui computer,
  • oameni care duc un stil de viață activ.