BioAir Comfort Plus 3 buc.

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 11 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

34,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Roxana
5.0000
Folosesc de ceva timp Bioair si m-am convins ca sunt confortabile si potrivite pentru ochii mei! Motivele mele: vorbim aici de lentile asferice care au si filtru protector UV care blocheaza actiunea nociva a radiatiilor. Ofera si un grad ridicat de hidratare, ceea ce inseamna ca suprafata lentilei ramane umeda pe tot parcursul zilei! Le-am coman dat prin programul de fidelitate, pretul este mai mult decat convenabil.

BioAir Comfort Plus sunt lentile lunare asferice, care se bazează pe un material inovator, foarte bine acceptat de ochiul uman. Parametrii îmbunătățiți ai hidratării și permeabilității oxigenului, precum și filtrele UV moderne fac din aceste lentile una dintre cele mai confortabile în utilizarea de zi cu zi.

Grad ridicat de hidratare - lentilele au un raport favorabil de conținut de apă, astfel încât rămân umede timp de multe ore și protejează ochii de uscăciunea inconfortabilă.
Design îmbunătățit - lentilele au margini foarte subțiri și un diametru crescut, datorită cărora se adaptează la forma individuală a ochilor și mai rapid și mai precis, rămânând imperceptibile pe tot parcursul utilizării.
Vedere clară - imaginea BioAir Comfort Plus este clară, saturată și cu o sensibilitate crescută la contrast. Indiferent de distanță și de condițiile de iluminare predominante.
Protecție împotriva radiațiilor UV - îmbogățirea lentilelor cu un complex de filtre moderne UVA / UVB a permis să ofere utilizatorilor o protecție suplimentară împotriva efectelor nocive ale razelor solare.
O pereche pe lună - BioAir Comfort Plus
O pereche pe lună - lentilele asferice BioAir Comfort Plus sunt concepute pentru o utilizare lunară, ceea ce înseamnă că puteți utiliza o pereche cu îngrijire adecvată timp de până la 30 de zile.
Pachet compact - conține trei lentile, care este cantitatea perfectă pentru a încerca un anumit tip de lentile sau pentru a crea un set mai mare complet adaptat defectului de vedere cu o valoare diferită în fiecare ochi.
 

Pentru cine sunt destinate lentilele BioAir Comfort Plus?

 

Lentilele asferice BioAir Comfort Plus sunt o propunere ideală pentru persoanele care apreciază confortul utilizării lentilelor cu înlocuirea lunară și care nu tind să uite să folosească solutia de îngrijire în mod regulat.

 

Parametrii lentilelor BioAir Comfort Plus:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact BioAir
Producător HORIEN
Puterea sferică -9,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,50 D (la fiecare 0,25 D)
Curbură 8,7
Diametrul 14,2
Hidratare 42%
Material Poly-Hema
Filtre UV >90% UVA/UVB
Numar de bucati/ cutie 3 buc
Mai multe informatii
ProducatorHORIEN
MarcaAltele
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 11 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:BioAir Comfort Plus 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele BioAir Comfort Plus de 3 bucăți?

Poți alege lentilele BioAir Comfort Plus de 3 bucăți singur, folosind parametrii produsului specificați pe ambalaj, cum ar fi puterea (dioptrii) și curbură. Totuși, recomandăm să consulți un optometrist, care te va ajuta să alegi lentilele potrivite nevoilor și parametrilor tăi de vedere.

Sunt lentilele BioAir Comfort Plus sigure?

Da, lentilele BioAir Comfort Plus sunt sigure pentru utilizare, oferind confort și siguranță datorită materialului de înaltă calitate Poly-Hema și tehnologiei producătorului Horien.

Pentru ce defect de vedere sunt BioAir Comfort Plus?

Lentilele BioAir Comfort Plus sunt destinate corecției miopiei (dioptrii negative).

Cum să aplici lentilele BioAir Comfort Plus?

Înainte de a aplica lentilele BioAir Comfort Plus, asigură-te că mâinile tale sunt curate și uscate. Apoi, plasează delicat lentila pe vârful degetului arătător și verifică dacă nu este inversată. După aceea, deschide larg pleoapele și plasează cu grijă lentila pe ochi.

Cum să scoți lentilele BioAir Comfort Plus?

Pentru a scoate lentilele BioAir Comfort Plus, spală și usucă-ți mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară cu degetul arătător în jos și de pleoapa superioară cu degetul mare în sus. Apoi, prinde delicat lentila cu vârful degetului arătător și scoate-o cu grijă.