Biofinity Energys™ 3 buc.

Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

82,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
4 of 5
Rata medie 4 / 5 Bazat pe 1 review.
Catalina
4.0000
O alegere potrivita stilului meu activ de viata si faptului ca petrec foarte mult timp in fata monitoarelor. Am mai incercat, de-a lungul timpului, si alte produse Biofinity, insa simt cum aceste lentile ofera ochilor un plus de energie si vitalitate. Recunosc, sunt lentile luate mai demult, acum inteleg ca au delayuri in cazul produselor Coopervision.

Lentilele Biofinity Energys sunt lentile sferice lunare create de Cooper Vision și recomandate în special persoanelor care petrec mult timp în fața ecranelor dispozitivelor digitale.

Reduc oboseala ochilor - lentilele au o formula inovatoare unică, datorită căreia reduc în mod semnificativ riscul de oboseală și iritarea ochilor cauzate de multe ore de lucru în fața ecranului computerului.
Hidratare intensa - în multele ore de lucru petrecute in fata calculatorului, lentilele sunt foarte utile, datorită faptului ca au fost create cu tehnologia Aquaform, ele atrag și rețin mai multă apă în zona lor. Astfel, garantează un nivel constant și ridicat de hidratare al ochilor, eliminând problema uscăciunii și iritației.
Vedere clara - lentilele, datorită opțiunilor îmbunătățite, asigură o vizibilitate clara, la rezoluție înaltă, la orice distanță. În plus, transferul vederii de la aproape la distanță și invers este ușor și fără efort.
Ajustare perfecta la ochi - o condiție prealabilă pentru corectarea vederii și menținerea sănătății ochilor este stabilitatea lentilelor și potrivirea acestora. Iar acestea sunt lentile de contact Biofinity Energys. Aderă perfect la globul ocular și, prin urmare, nu se pliază, nu cad și nu provoacă disconfort inutil.
Contact redus cu pleoapa - Biofinity Energys
Contact redus cu pleoapa - unul dintre elementele care contribuie la iritarea și infectarea ochilor este frecarea lentilei pe pleoapă. Lentilele de contact Biofinity Energys elimină această problemă deoarece reduc la minim contactul global cu pleoapa.
Nicio îngrijire suplimentară - lentilele sunt proiectate pentru utilizare lunară în modul zi-noapte. Înlatura obligația de a aplica zilnic o altă pereche și îngrijirea de seară.
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity Energys:

 

Biofinity Energys sunt lentile sferice lunare, create de una dintre cele mai cunoscute și respectate companii din industria optică - Cooper Vision. Materialul de silicon hidrogel din Comfilcon A este caracterizat prin hidratare de până la 48% și un coeficient favorabil de permeabilitate la oxigen. Deci sunt extrem de convenabile de utilizat - mențin umiditatea de lungă durată a ochilor, protejează împotriva oboselii oculare premature, reduc riscul de infecții. Datorită zonei optice unice Digital Zone Optics, lentilele oferă o viziune de înaltă rezoluție și permit o vedere clara între obiectele situate la distanțe diferite, fără a pierde concentrarea. Procesul de creare a lentilelor folosește tehnologia Aquaform® unică, care acționează ca un magnet asupra moleculelor de apă - le atrage și le păstrează, protejând ochii de uscăciune, arsură și roșeață. Acest lucru este deosebit de important dacă petreceti mult timp în fața computerului sau într-o cameră cu aer condiționat.

Lentilele de contact Biofinity Energys sunt extrem de confortabile de utilizat, deoarece datorită stabilității crescute rămân în poziția inițială - fără să se rostogolească sau să cadă. Sunt destinate utilizării lunare, de asemenea si în modul zi-noapte, în care nu trebuie să vă faceți griji pentru îngrijirea lor. Catifelate, moi și hidratate, reduc contactul agresiv cu pleoapa, datorită cărora elimină principala cauză de iritație și infecție a ochilor.

 

Avantajele lentilelor Biofinity Energys:

 
  • hidratare intensivă și de lungă durată - obținută prin utilizarea tehnologiei inovatoare Aquaform®;
  • vedere de înaltă rezoluție, independentă de distanță - datorită zonei optice unice a Digital Zone Optics;
  • se potrivesc perfect pe ochi și au stabilitate ridicată - fără deplasare, rulare sau cădere;
  • mai puțină oboseală a ochilor - de asemenea, atunci când lucrați la computer;
  • risc mai mic de iritare și infecție - obținut prin reducerea frecării dintre pleoapă și lentilă;
  • posibilitatea utilizării continue - fără îngrijire suplimentară.
 

Pentru cine sunt lentilele de contact Biofinity Energys?

 

Lentilele de contact Biofinity Energys sunt o propunere foarte bună pentru toți cei care în acest tip de soluție optică caută un confort ridicat de utilizare și siguranță pentru ochi. Aceste lentile sunt recomandate în primul rând persoanelor care petrec mult timp în fața ecranelor diferitelor tipuri de dispozitive și sunt astfel expuse la oboseală, uscăciune și iritații ale ochilor cauzate de lumina artificială. Disponibile în dioptrii negative și pozitive și răspund în mare măsură nevoilor oamenilor cu probleme de vedere la apropiere sau departare. Disponibile într-un pachet cu șase bucăți, acestea oferă o aprovizionare pentru trei luni de utilizare regulată.

 

Parametrii Biofinity Energys:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 160 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Aquaform Comfort Science™, Digital Zone Optics™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaBiofinity
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity Energys™ 3 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biofinity Energys™ de 3 bucăți?

Lentilele Biofinity Energys™ sunt disponibile în ambalaje de 3 bucăți, oferind utilizatorilor confort și flexibilitate în alegerea cantității. Poți alege lentilele singur, folosind parametrii produsului sau poți consulta un optometrist care te va ajuta să ajustezi lentilele conform nevoilor tale individuale.

Sunt lentilele Biofinity Energys™ sigure?

Lentilele Biofinity Energys™ au fost proiectate pentru a oferi utilizatorilor un confort excepțional și siguranță. Tehnologia lor specială și materialul Comfilcon A asigură o permeabilitate ridicată a oxigenului, ajutând la menținerea sănătății ochilor chiar și la purtare pe termen lung, inclusiv în modul continuu, pe tot parcursul zilei și al nopții.

Pentru ce defecte de vedere sunt potrivite lentilele Biofinity Energys™?

Lentilele Biofinity Energys™ sunt destinate corectării defectelor de vedere sferice, cum ar fi miopia și hipermetropia. Datorită designului lor universal, sunt potrivite pentru persoanele cu diferite tipuri de defecte de refracție.

Cum se aplică lentilele Biofinity Energys™?

Aplicarea lentilelor Biofinity Energys™ este simplă și confortabilă. Înainte de a plasa lentila pe ochi, este necesar să te speli pe mâini și să le usuci bine. Apoi, trebuie să rotești lentila delicat pe vârful degetului arătător și să o plasezi pe ochi, asigurându-te că este bine centrată.

Cum se îndepărtează lentilele Biofinity Energys™?

Pentru a îndepărta în siguranță lentilele Biofinity Energys™, trebuie mai întâi să îți speli și să îți usuci mâinile. Apoi, trage ușor de pleoapa inferioară în jos și glisează lentila pe partea albă a ochiului. După aceea, poți să o scoți ușor din ochi folosind degetul arătător și degetul mare.