Lentile de contact Cooper Vision

Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 38

Pagina
pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

Articolele 1-36 din 38

Pagina
pe pagina

Lentile de contact Cooper Vision

Unul dintre cei mai renumiţi producători de lentile de contact de diferite categorii este concernul american Cooper Vision. Aceste lentile de contact contribuie la corectarea defectelor de vedere și etalalarea unui stil de viață mai activ.

Despre producător

Cooper Vision este o companie americană care se ocupă de producerea și distribuirea lentilelor de contact și a produselor pentru îngrijirea lor. Cooper Vision are filiale în 12 țări de pe 5 continente din întreaga lume. Cooper Vision promite că, pe viitor, va îmbunătăți lentilele de contact folosind cele mai noi tehnologii, materiale și proiectări. Cooper Vision aparține companiei Cooper Companies, o companie medicală de renume mondial, înscrisă pe bursa de valori NYSE Euronext. Cooper Vision se străduiește să îmbunătățească viața angajaților și clienților, în domeniul sănătății ochilor. Cooper Vision are sediul în Pleasanton, și este împărțită în două sucursale: Cooper Vision și Cooper Surgical.

Cele mai cunoscute produse Cooper Vision

Cooper Vision ese producător de vază al următoarelor produse:

 • Biofinity - lentile de contact cu nivel de hidratare de 48%, fabricate din materialul HYDROGEL, oferind utilizatorilor un confort unic.
 • Biofinity Toric - lentile de contact torice, lunare, destinate utilizării pe timpul zilei; pot fi purtate atât ziua, cât și noaptea pentru o perioadă de 29 de zile.
 • Biomedics 55 evolution - lentile de contact lunare, foarte confortabile.
 • Proclear 1 Day - lentile de contact de unică folosinţă, fabricate cu aportul tehnologiei PC, ce au cu nivel de hidratare 60%.
 • Proclear Multifocal - lentile de contact multifocale lunare pentru corectarea vederii la distanță și la aproape. Corectează eficient şi presbiopia.
 • Proclear Sphere - lentile de contact produse cu ajutorul unicei tehnologii PC și din material de tip fosforilcolină, ale cărui proprietăți sunt similare cu celulele ochilor.
 • De ce să ai încredere în produsele companiei CooperVision?

  Cooper Vision este lider mondial în fabricarea lentilelor de contact torice, destinate persoanelor cu astigmatism. Este una dintre primele companii ce au introdus acest produs pe piață, la nivelul întregului glob. Cooper Vision se angajează să ofere utilizatorilor soluții de cea mai bună calitate pentru corectarea defectelor de vedere. Tehnologia revoluționară și tehnicile moderne pe care continuă să le folosească, atât la fabricarea, cât și la îmbunătățirea lentilelor de contact şi a produselor sale, fac ca prestigiosul concern american Cooper Vision să câștige, în mod, constant clienții de pe piață. Cooper Vision se angajează, de asemenea, să realizeze produse care să satisfacă nevoile diferiților utilizatori ai articolelor optice existente pe piaţă.

 • Ce mărci de lentile de contact fac parte din colecția CooperVision?

  Calitatea lentilelor de contact Cooper Vision este determinată, în primul rând, de caracteristicile materialelor care stau la baza lor. De asemenea, fac purtarea extrem de confortabilă prin simplul fapt ca lasă ochiul să respire. Mai mult, manevrarea lentilelor se face cu mare ușurință, de aceea producătorul nu impune nicio restricție de utilizare indiferent de vârsta pacientului!

  Din colecția Cooper Vision, magazinul nostru va pune la dispoziție un set de lentile care aparțin unor mărci tradiționale, precun lentilele de contact Biofinity sau lentilele de contact Proclear, dar și o serie de lentile care fac parte din noile lansări pe piață ale prestigiosului concern american. Desigur, aici suntem îndreptățiți sa includem sortimentele de lentile de contact Clariti 1 Day, Clariti 1 Day Multifocal, Clarity 1 Day Toric, dar și noua formulă revoluționară Clariti Elite.