Biofinity® Multifocal 3 buc. D

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
numarul de elemente din pachet

3 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

3 buc

Pretul nostru

119,49 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 2 reviews.
Catalina
5.0000
Biofinity Multifocal, u n ajutor de nadejde pentru persoanele care sufera de presbiopie. Timp de expediere destul de scurt, nu am avut probleme cu transportul.
Aurora
5.0000
Nu ma pricep prea bine la noile tehnologii, Aquform in cazul acesta, insa pot spune ca Biofinity fac mereu lentile de calitate pentru cei pretentiosi. Iar pentru tratarea presbiopiei cu un set de lentile potrivit, eu zic ca se merita achizitia.

Lentile lunare.
Material: comfilcon A
Continut de apa: 48%

 
Balanced Progressive Technology - tehnologia optică modernă dezvoltată de creatori face ca lentilele să garanteze o viziune perfectă la toate distanțele, cum ar fi cititul în timpul zilei, vizionarea la televizor și conducerea unei mașini.
Hidratare de lungă durată - ca și în cazul altor lentile Biofinity, acestea se caracterizează printr-un grad ridicat de hidratare și hidratarea pe termen lung rezultată - benefică pentru ochi. Deci nu trebuie să vă faceți griji pentru uscarea sau iritarea acestora.
Nuanțare pentru aplicare ușoară - fiecare dintre lentile a fost îmbogățită cu o nuanță albastru deschis, care facilitează semnificativ manipularea acesteia și aplicarea în sine. Reduce riscul de inserare incorectă și, astfel, irosirea lentilelor.
Corectarea eficientă a prezbiopiei - Biofinity Multifocal
Corectarea eficientă a prezbiopiei - prezbiopia afectează majoritatea persoanelor peste 40 de ani și se manifestă prin tulburări de vedere la diferite distanțe. Lentilele Biofinity Multifocal corectează cu succes acest defect de vedere, sporind confortul funcționării de zi cu zi.
Mod zi-noapte - lentilele sunt concepute pentru utilizare lunară, în plus, în modul toată ziua, deci fără a fi nevoie să le scoateți înainte de culcare. Acest lucru elimină obligația de îngrijire a lentilelor de seară.
3 piese într-un pachet - nu prea multe, dar tocmai potrivite pentru a le combina cu un set de lentile cu o putere diferită și astfel creați un set complet adaptat nevoilor dumneavoastră, pentru trei luni întregi de utilizare.
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity Multifocal:

 

Biofinity Multifocal sunt lentile de silicon hidrogel fabricate din Comfilcon A, care vor intruni asteptarile chiar si celor mai pretentiosi utilizatori de lentile multifocale. La fel ca toate lentilele Biofinity, Biofinity Multifocal folosesc tehnologia Aquaform Comfort Science™. Acest lucru inseamna ca, retin apa in mod natural. Foarte important, retentia de umiditate se realizeaza fara utilizarea altor agenti de hidratare suplimentari. Ca rezultat al presbiopiei, dupa aproximativ 40 de ani putem incepe sa ne piardem capacitatea de concentrare asupra obiectelor care sunt aproape. Astfel, sarcina principala a Biofinity Multifocal a fost de a oferi vizibilitate perfecta la orice distanta. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei Balanced Progressive™, care ofera vizibilitate exceptionala aproape, departe si la distantele de mijloc. Lentilele au o tenta de albastru deschis pentru a facilita manipularea lentilelor. Biofinity Multifocala pot fi purtate in mod continuu timp de 30 de zile si nopti.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele Biofinity Multifocal?

 

Ele sunt recomandate tuturor celor care se lupta cu prezbiopia. Ele vor fi, de asemenea, o alegere deosebit de buna pentru cei care:

  • nu vor sa renunte la purtarea lentilelor de contact dupa varsta de 50 ani
  • au un stil de viata activ si se plang de uscaciune a ochilor care rezulta din presbiopie progresiva.
 

Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact:

 

Biofinity Multifocal pot fi purtate intr-un mod extins pentru o luna si nu necesita nici o grija. Totusi, daca le purtati numai in timpul zilei, la sfarsitul zilei ar trebui sa le curatati folosind o solutie pentru lentile si apoi sa fie lasate intr-un recipient pentru lentile umplut cu solutie timp de cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam solutiile Clean Active precum si alte solutii disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii Biofinity Multifocal:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Lentile de contact progresive
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -12,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Adiția +1,0 D; +1,5 D; +2,0 D; +2,5 D
Ochiul dominant D - dominant
Curbură 8,6
Diametrul 14,0
Indicele de oxigen Dk/t 128 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Balanced Progressive™, Aquaform Comfort Science™
Numar de bucati/ cutie 3 buc
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaBiofinity
Numar de bucati in cutie3 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity® Multifocal 3 buc. D
Rating-ul dumneavoastra