Biofinity® Toric 6 buc.

numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 10 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

159,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult

Lentile pentru astigmatism lunare cu o excelenta permeabilitate de oxigen.
Material: Comfilcon A
Continut de apa: 48%
 

Pentru astigmatici - lentilele sunt destinate corectării astigmatismului. Concepute special pentru acest defect de ochi, ele au fost îmbunătățite printr-un sistem suplimentar de stabilizare şi un grad mai ridicat de hidratare.
Un sistem suplimentar de stabilizare - lentilele se adaptează foarte rapid la forma şi parametrii individuali ai ochiului. Ele sunt stabile pe suprafata ochiului pe întreaga durată a purtării, fără riscul de a se indoi sau de cădere.
Material Aquaform Comfort Science - Biofinity Toric
Material Aquaform Comfort Science - prin urmare, lentilele Biofinity Toric sunt caracterizate de flexibilitate, fineţe şi un grad de hidratare ideal. Acest lucru este direct legat de confortul ridicat atât al aplicării lentilelor, cât și al utilizării pe termen lung.
Permeabilitatea crescuta a oxigenului - îmbogățirea fiecărei lentile cu un monomer de silicon pentru a obține un nivel extrem de benefic pentru permeabilitatea oxigenului, prin urmare corneea are acces constant la oxigen. Ochii sunt chiar mai sănătoşi şi mai puțin sensibili la infecții.
Lentile de ultimă generaţie - realizate pe baza unui material hidrogel siliconic inovator şi caracterizate prin structură ultra-flexibilă.
Purtare continua - puteți utiliza o pereche de lentile timp de o lună întreagă, fără a le scoate înainte de culcare. Nu este necesar să utilizați soluții speciale pentru lentile.
 

Caracteristicile lentilelor Biofinity Toric:


Biofinity Toric sunt cea mai noua generatie de lentile pentru astigmatism fabricate din silicon hidrogel - Comifilcon A. La fel ca si alte lentile din familia Biofinity, si acestea folosesc tehnologia materialelor Aquaform Comfort Science, care este principalul motiv pentru faptul ca sunt atat de fine si matasoase.

Monomer silicon, care a fost utilizat in producerea acestora, are o permeabilitate perfecta a oxigenului. Totodata, componentele hidrofile si silicon au permis materialului sa ramana perfect hidratat, deoarece retine apa uniform pe intreaga lentila. Modernitatea Biofinity Toric se manifesta prin faptul ca se rupe regula proportionalitatii inverse a continutului de apa si permeabilitate a oxigenului. Pana in prezent, o crestere a continutului de apa a fost urmata de obicei de o scadere a permeabilitatii oxigenului. in cazul acestor lentile, hidratarea sporita nu a agravat rata de permeabilitate a oxigenului. Pentru a se asigura o viziune stabila, lentilele torice trebuie sa fie stabile pe ochi. Biofinity Toric sunt echipate cu un sistem de stabilizare speciala, care le permite sa se adapteze pe ochi foarte repede si sa ramana intr-o pozitie stabila pe intreaga perioada a purta. Biofinity Toric pot fi purtate continuu timp de 30 de zile si nopti. Ele sunt, de asemenea, uneori, vandute si sub denumirea de Eyeoxy Dualitatea Toric, Ultraflex Premier Toric, Medivue Premier Toric sau IWear XR Supreme Toric.

 

Cine ar trebui sa poarte lentilele de contact Biofinity Toric?


Aceste lentile sunt concepute pentru persoanele cu astigmatism care dau o importanta mare confortului si avantajului inlocuirii lor lunare. In cazul acestor lentile, folosinta continua nu este asociata cu riscul de infectie sau leziuni oculare, astfel incat pot fi utilizate fara nici o grija.

In plus, ele sunt recomandate celor care:

 

  • doresc sa ramana activi, fara a avea grija de restrictii
  • opteaza pentru un confort ridicat in timpul purtarii lentilelor de contact
  • se plang de ochi uscat.
 

Ingrijirea corespunzatoare a lentilelor de contact:


Biofinity Toric pot fi purtate timp de o luna, fara necesitatea de a le indeparta noaptea – astfel ca nu necesita nici o grija deosebita. Cu toate acestea, daca se vor purta doar in timpul zilei, la sfarsitul zilei, ar trebui sa le curatati cu o solutie speciala pentru lentile si apoi  sa le lasati intr-un recipient pentru lentile, umplut cu solutie, pentru cel putin cateva ore inainte de reutilizare. Va recomandam curatarea cu solutiile active sau orice alte solutii de lentile disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii Biofinity Toric:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Lentile de contact Night & Day
Lentile de contact torice
Brand Lentile de contact Biofinity
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la +6,00 D (în pași de 0,25 D)
+6,00 până la +8,00 D (la fiecare 0,50 D)
Cilindru -0,75; -1,25; -1,75; -2,25
Axa 10° la 180° (10° pași)
Curbură 8,7
Diametrul 14,5
Indicele de oxigen Dk/t 116 x 10-9
Hidratare 48%
Material Comfilcon A
Tehnologie Aquaform Comfort Science™, Optimised Toric Lens Geometry™
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere 5 zile lucratoare

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
BrandBiofinity
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 10 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biofinity® Toric 6 buc.
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biofinity® Toric 6 bucăți?

Lentilele Biofinity® Toric sunt destinate persoanelor cu astigmatism. Pot fi alese personal, utilizând parametrii produsului, cum ar fi puterea, raza de curbură și axa. Alternativ, un optometrist poate ajuta la alegerea lentilelor potrivite. Pachetul conține 6 bucăți, asigurând confort și utilizare pe termen lung.

Sunt lentilele Biofinity® Toric sigure?

Da, lentilele Biofinity® Toric sunt sigure pentru utilizare. Sunt fabricate din materialul modern Comfilcon A, care asigură un nivel înalt de confort și sănătate oculară, chiar și în timpul purtării pe termen lung, datorită permeabilității sale ridicate la oxigen. Purtați-le în mod continuu pentru a evita necesitatea de a le pune și scoate frecvent, ceea ce poate reduce riscul de infecții.

Pentru ce defecte de vedere sunt Biofinity® Toric?

Lentilele Biofinity® Toric sunt destinate persoanelor cu astigmatism, adică o formă neregulată a corneei. Datorită construcției lor torice, pot corecta eficient această afecțiune, oferind o vedere clară.

Cum să aplici lentilele Biofinity® Toric?

Aplicarea lentilelor Biofinity® Toric este similară cu aplicarea altor lentile de contact. Trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile, apoi plasați lentila pe vârful degetului arătător. Ținând pleoapele deschise larg, plasați lentila delicat pe cornee. Consultați un optometrist pentru instrucțiuni precise.

Cum să scoți lentilele Biofinity® Toric?

Pentru a scoate lentilele Biofinity® Toric, spălați-vă și uscați-vă mâinile. Apoi trageți ușor de pleoapa inferioară și, uitându-vă în sus, folosiți degetul arătător și degetul mare pentru a prinde lentila ușor și a o scoate. Consultați un optometrist pentru instrucțiuni precise.