Biomedics 55 evolution™ 6 buc. - puteri negative

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
numarul de elemente din pachet

6 buc

Disponibilitate:

pana la 8 zile lucratoare

numarul de elemente din pachet

6 buc

Pretul nostru

77,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Ulise
5.0000
Am achizitionat Biomedics fara sa stiu prea multe informatii despre ele. Am observat ca sunt perfecte pentru miopie! Deoarece sunt lentile cu purtare lunara, au un cost mai scazut comparativ cu cele zilnice. Prin programul de fidalizare oferta este si mai buna!

Lentile asferice lunare de la Cooper Vision.
Material: ocufilcon D
Continut de apa : 55 %

 
Lentile de nouă generație - Biomedics 55 Evolution este rezultatul anilor lungi de muncă comună a oamenilor de știință și tehnicienilor. Acestea sunt lentile de nouă generație cu parametri și formă îmbunătățite, care garantează o vedere și mai bună și un confort mai mare de utilizare.
Margini ultra-subțiri și rotunjite - lentilele se caracterizează printr-o structură îmbunătățită, vizibilă în primul rând pe marginile chiar mai subțiri și o parte din spate rotunjită. Acest lucru garantează o utilizare extrem de confortabilă, chiar și pentru persoanele cu ochi extrem de sensibili.
Proprietăți de hidratare de cea mai înaltă calitate - lentilele au o hidratare de până la 55%, datorită căreia rămân foarte hidratate pe tot parcursul zilei și previn uscarea ochilor.
Nuanțare pentru aplicare ușoară - Biomedics 55 Evolution
Nuanțare pentru aplicare ușoară - una dintre părțile laterale ale lentilelor a fost îmbogățită cu o nuanță albastru deschis, care facilitează aplicarea și face ca lentilele de contact Biomedics 55 Evolution să fie potrivite și pentru utilizatorii începători.
Filtre UV moderne - lentilele oferă ochilor o protecție optimă împotriva soarelui, datorită complexului de filtre moderne UVA/UVB, absorbind peste 90% din radiațiile solare nocive.
Modul zilnic - puteți folosi o pereche de lentile timp de până la o lună, atâta timp cât vă amintiți despre utilizarea lor zilnică și îngrijirea lor nocturnă.
 

Caracteristicile lentilelor Biomedics 55 Evolution:

 

Biomedics 55 Evolution sunt o noua generatie marca Cooper Vision. Confortul remarcabil le ofera este asigurata printr-o muchie formata cu precizie care este mult mai subtire si mai rotunjite decat la modelele anterioare. Ambalajul Biomedics 55 Evolution este mult mai convenabil - mai mici si mai usor de a deschide - decat la modelele mai vechi. Continutul ridicat de apa (55%), garanteaza confortul la purtare si au o tenta de albastru care faciliteaza manipularea lentilelor. Lentilele au un filtru UVA si UVB. Lentilele sunt, de asemenea, vandute sub aceste denumiri ca: Medisoft 55, Rythmic Premium 55, 55 Mediflex, Cadence 55, Ons Merk 55, Promolens UV, Consan.

 

Cine ar trebui sa poarte Biomedics 55 Evolution?

 

Ele sunt lentile lunare, astfel incat acestea vor fi o alegere buna pentru cei care prefera sa le schimbe doar o data pe luna. Ele sunt, de asemenea, recomandate pentru cei care apreciaza confortul la purtare si apreciaza comoditatea. Intretinerea corespunzatoare a lentilelor de contact: Deoarece acestea sunt lentile lunare, Biomedics 55 Evolution trebuie sa fie curatate, dezinfectate si depozitate intr-o solutie pentru lentile dupa indepartarea lor. Pentru ingrijirea lentilelor eficienta, va recomandam solutiile Clean Active precum si alte solutii pentru lentile disponibile la Optilen.ro.

 

Parametrii lentilelor Biomedics 55 Evolution:

 
Categorie Lentile de contact lunare
Brand Lentile de contact Biomedics
Producător COOPER VISION
Puterea sferică -10,00 la -6,00 D (0,50 D pași)
-6,00 la -0,25 D (0,25 D pași)
Curbură 8,6; 8,9
Diametrul 14,2
Indicele de oxigen Dk/t 27 x 10-9
Hidratare 55%
Material Ocufilcon D
Filtre UV >90%
Numar de bucati/cutie 6 buc
Timp de expediere 24 de ore
 

Produsul este, de asemenea, disponibil în:

Mai multe informatii
ProducatorCOOPER VISION
MarcaBiomedics
Numar de bucati in cutie6 buc
Disponibilitatepana la 8 zile lucratoare
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Biomedics 55 evolution™ 6 buc. - puteri negative
Rating-ul dumneavoastra

Cum să alegi lentilele Biomedics 55 evolution™ 6 bucăți cu dioptrii negative?

Lentilele Biomedics 55 evolution™ în seturi de 6 bucăți pot fi selectate folosind parametrii produsului și mărimea ambalajului. Sunt disponibile în pachete de 6 bucăți, oferind utilizatorilor o utilizare pe termen lung. În plus, aceste lentile sunt destinate corecției miopiei, ceea ce le face ideale pentru persoanele cu acest defect de vedere.

Sunt lentilele Biomedics 55 evolution™ sigure?

Da, lentilele Biomedics 55 evolution™ sunt sigure deoarece sunt produse de Cooper Vision, un producător de renume. Respectarea recomandărilor privind igiena și utilizarea lentilelor de contact asigură o utilizare sigură și confortabilă.

Pentru ce defect de vedere sunt destinate lentilele Biomedics 55 evolution™?

Lentilele Biomedics 55 evolution™ sunt destinate corecției miopiei.

Cum să aplici lentilele Biomedics 55 evolution™?

Înainte de a aplica lentilele Biomedics 55 evolution™, trebuie să vă spălați și să vă uscați mâinile. Apoi, plasați lentila pe vârful degetului arătător, deschideți larg pleoapele și priviți în sus. După plasarea lentilei pe ochi, închideți ușor pleoapele și verificați dacă lentila este bine poziționată.

Cum să îndepărtezi lentilele Biomedics 55 evolution™?

Pentru a îndepărta lentilele Biomedics 55 evolution™, trageți ușor de pleoapa inferioară și priviți în sus, apoi prindeți cu grijă lentila între degetul arătător și cel mare, evitând să îndoiți lentila. După îndepărtare, plasați lentila într-un recipient special cu soluție de păstrare.