Lentile de contact #bioview Daily

Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

5 Articole

pe pagina

Lentile de contact zilnice #bioview Daily

#bioview Daily - lentile de contact zilnice de unică folosință sunt produsul de ultimă generație, combinând un material inovator, îmbunătățit în fiecare detaliu și o tehnologie modernă de producție. Datorită acestui fapt, aceste lentile oferă o vedere de înaltă rezoluție și un confort extraordinar de utilizare - fără ochi uscați și iritați.

Pentru cine sunt lentilele #bioview Daily?

Utilizarea de o zi a #bioview Daily, adică eliberarea de obligația de a le curăța și de a le îngriji, face din aceste lentile o opțiune excelentă pentru persoanele active - care practică diverse tipuri de sport sau călătoresc frecvent. Gradul ridicat de hidratare al lentilelor satisface așteptările utilizatorilor care se confruntă cu problema ochilor uscați și iritați - de ex. din cauza orelor lungi de lucru la calculator. Îmbogățite cu o culoare albastru deschis pe o parte, sunt ușor și intuitiv de aplicat - fapt foarte apreciat de utilizatorii începători. Și din moment ce lentilele sunt disponibile în puteri negative și pozitive, și într-o gamă largă, pot fi folosite atât de miopi, cât și de cei cu hipermetropie.

Avantajele lentilelor de contact zilnice #bioview:

Lentilele realizate din material Omifilcon B foarte hidratat, cu capacitatea de a stoca molecule de apă în interiorul lor, garantează umiditatea ochilor pe tot parcursul zilei. Ele elimină problema ochilor uscați și iritați. Datorită faptului că materialul se caracterizează, de asemenea, printr-o mare flexibilitate și moliciune, #bioview Daily se potrivește perfect ochiului. Datorită sistemului suplimentar de stabilizare, acestea rămân în poziția inițială timp de multe ore - fără să se rostogolească sau să cadă. Problema senzației unui corp străin în ochi dispare. Datorită permeabilității ridicate la oxigen, corneea are acces constant și liber la oxigen, ceea ce face ca ochii să fie rezistenți la tot felul de infecții, iar vederea este odihnită chiar și la sfârșitul zilei și garantează o vedere clară și saturată.

Caracteristici ale lentilelor #bioview Daily:

  • hidratare de lungă durată, prevenind uscarea și înroșirea ochilor;
  • permeabilitate ridicată la oxigen, menținând ochii sănătoși - fără infecții și iritații;
  • flexibilitate ridicată, datorită căreia lentilele se potrivesc perfect ochiului și elimină senzația de prezență a unui corp străin;
  • colorare pentru aplicare ușoară;
  • filtre suplimentare UVA/UVB;
  • sistem suplimentar de stabilizare - elimină problema rulării și căderii lentilelor;
  • suprafață moale catifelată;
  • scufundare într-un recipient umplut cu un lichid biocompatibil - menținând proprietățile benefice ale lentilelor pentru o lungă perioadă de timp;
  • nu este nevoie de îngrijire suplimentară.

Alege ambalajul zilnic #bioview potrivit pentru tine

Pentru a răspunde cât mai bine nevoilor clienților noștri, am îmbogățit oferta magazinului nostru cu lentile de unică folosință #bioview Daily în multe variante diferite de mărime și preț. Așadar, veți găsi aici atât un pachet de probă sau de călătorie, cât și un pachet mare, economic, pentru utilizare regulată timp de câteva luni. Acest lucru are ca rezultat o gamă largă de prețuri pentru produse, datorită cărora puteți achiziționa lentilele preferate de la noi în limita bugetului actual.