Lentile de contact #bioview Monthly

Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina
Vizualizare ca Grila Lista

3 Articole

pe pagina

Lentile de contact lunare #bioview Monthly

#bioview Monthly este unul dintre tipurile de lentile de contact din grupul #bioview. Moderne, realizate din material silicon-hidrogel foarte hidratat, ceea ce le face extrem de confortabile in utilizarea de zi cu zi si asigura o calitate perfecta a vederii.

Pentru cine sunt lentilele lunare #bioview?

După cum sugerează și numele, lentilele de contact lunare #bioview sunt destinate utilizării lunare. Aceasta înseamnă că poți folosi o pereche până la 30 de zile, dar nu uita să o cureți și să o îngrijești zilnic folosind un preparat destinat acestui scop. Aceste lentile sunt așadar o opțiune ideală pentru persoanele care nu au nicio problemă cu regularitatea unor astfel de activități; care caută lentile pentru utilizare pe termen lung și cărora nu le place să dedice un dulap separat pentru mai multe pachete de lentile zilnice de unică folosință. #bioview Lentilele de contact lunare sunt, de asemenea, un produs mai ecologic, așa că achiziția lor poate satisface susținătorii soluțiilor ecologice.

Versiuni disponibile ale ambalajului pentru lentile #bioview Monthly:

Avantajele lentilelor de contact lunare #bioview:

Lentilele lunare #bioview au fost create pe baza materialului modern Olifilcon A - foarte hidratat și permeabil la oxigen. Datorită acesteia, asigură o hidratare adecvată a ochilor, prevenind uscarea și înroșirea acestora. Îți mențin vederea în stare bună, reducând semnificativ riscul de infecții bacteriene și asigurând o vedere clară și precisa chiar și la sfârșitul zilei, după ore lungi de muncă. Acestea rămân neobservate pe toată durata utilizării, datorită flexibilității ridicate a materialului și potrivirii sale perfecte la forma individuală a ochiului. Această caracteristică este îmbunătățită de un sistem suplimentar de stabilizare care menține lentila în locul inițial - fără a se ondula sau a cădea.

De remarcat in cazul lentilelor #bioview Monthly este prezenta filtrelor UVA/UVB, care ofera ochilor o protectie suplimentara impotriva efectelor nocive ale soarelui, absorbind peste 90% din radiatiile UV. Desigur, #bioview Monthly poate fi folosit și de persoanele care folosesc pentru prima dată acest tip de soluție optică - lentilele au fost îmbogățite cu o nuanță albastru deschis, ceea ce facilitează semnificativ aplicarea acestora.

Principalele avantaje ale lentilelor lunare #bioview includ:

  • eliminarea sindromului de ochi uscat,
  • contracararea iritațiilor și infecțiilor oculare,
  • reducerea oboselii vizuale,
  • potrivire perfectă la forma ochiului - lentila este imperceptibilă pe toată durata utilizării,
  • aplicație ușoară și intuitivă,
  • protecție suplimentară a ochilor împotriva efectelor nocive ale soarelui,
  • design care permite lacrimilor să curgă în mod natural.

#bioview Îngrijirea lunară a lentilelor de contact:

Pentru ca lentilele de înlocuire lunare să vă servească cel mai bine - sunt sigure pentru ochi, confortabile de utilizat și pot fi folosite pe tot parcursul lunii - trebuie îngrijite în fiecare zi folosind o soluție adecvată. Doar curățați-le ușor și apoi puneți-le într-un recipient plin cu o porție proaspătă din preparat timp de cel puțin câteva ore.