Bioxy Wit B5 100 ml

Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Disponibilitate:

pana la 5 zile lucratoare

Pretul nostru

24,99 Lei
Economisiti mai mult cumparand mai mult
Evaluare:
5 of 5
Rata medie 5 / 5 Bazat pe 1 review.
Effin
5.0000
Am ales acest Bioxy Wit deoarece este un produs revolutionar, care ajuta atat la protejarea corneei cat si la ingrijirea lentilelor. Nu m-a dezamagit, mi se pare cea mai buna alternativa la ceea ce am folosit pana in ziua de azi!

Soluția de îngrijire a lentilelor de contact Bioxy Wit B5 într-un pachet de 100 ml este garantată pentru a oferi protecție completă atât pentru lentilele de contact, cât și pentru ochi. Poate fi utilizat cu toate tipurile de moi lentile de contact.

Pentru lentile moi - efectul benefic al solutiei de ingrijire s-a demonstrat in contact cu lentilele moi.
Produs recomandat de specialiști - loțiunea de îngrijire Bioxy Wit B5 este un produs nominalizat la premiul ID-NL Jaarprijs pentru cea mai bună invenție a anului. Recomandat și apreciat de specialiști din întreaga lume.
Curățare completă - solutia de îngrijire eliberează lentilele de toată murdăria colectată în timpul zilei. Acest lucru este valabil nu numai depunerilor de praf și proteine, ci și bacteriilor și ciupercilor periculoase.
Hidratare suplimentară - utilizarea regulată a solutiei de îngrijire vă permite să mențineți un grad ridicat de umiditate a lentilelor. Aceasta înseamnă utilizarea extrem de confortabilă a lentilelor - cu o aplicare convenabilă și fără ochi uscați.
Depozitare complet sigură - Bioxy Wit B5
Depozitare complet sigură - un recipient umplut cu un solutie de îngrijire este un loc ideal pentru lentilele neutilizate. Un loc în care sunt protejate împotriva efectelor adverse ale mediului și în care își recapătă proprietățile valoroase.
Regenerarea accelerată a corneei - deoarece lichidul de îngrijire conține numeroase substanțe nutritive și de protecție, accelerează regenerarea corneei și previne astfel apariția infecțiilor și iritarea ochilor.
 

Caracteristicile solutiei Bioxy Wit B5:

Bioxy Wit B5 este o solutie pentru îngrijirea tuturor tipurilor de lentile de contact. Prin urmare, este perfecta atât pentru lentilele de contact moi, cât și pentru cele dure. În plus față de protejarea lentilelor, Bioxy Wit B5 are și proprietăți care protejează ochiul (de exemplu, împotriva micro-leziunilor). Bioxy Wit B5 curăță, elimină depunerile de proteine și este, de asemenea, utilizat pentru clătire, dezinfectare și depozitare a lentilelor in ea.

În plus, Bioxy Wit B5 protejează, hrănește și susține caracteristicile de autoregenerare ale corneei; hidratează și facilitează procesul de punere a lentilelor de contact.

 

Compoziția Bioxy Wit B5:

  • Polyhexanide 0,0001%,
  • Poloxamină 1%,
  • Hydraflex 0,3%,
  • Dexpantenol 1,5%.
 

Lichidul este, disponibil si într-un pachet mai mare:

Mai multe informatii
ProducatorBARNAUX
MarcaEyeye
Disponibilitatepana la 5 zile lucratoare
Price per 100ml24,99 Lei
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Bioxy Wit B5 100 ml
Rating-ul dumneavoastra